Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde ioanpuiu » 19 Ian 2018, 12:50

A sunat clopoţelul, a expirat timpul.
Te-am picat la întrebarea asta: "de unde bei apă" ... n-ai fost în stare nici măcar să copiezi :lol:

uite alta:
cornelioandanciu scrie:Eu, de bine, de rau, o sa ma retrag in munti, acolo sint izvoare reci .................

Ce caută o "curcă" în munţii mei ?
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde feederman » 19 Ian 2018, 13:01

ioanpuiu scrie:A sunat clopoţelul, a expirat timpul.
Te-am picat la întrebarea asta: "de unde bei apă" ... n-ai fost în stare nici măcar să copiezi :lol:

IQ 201. E atat de mare ca nu se vede de jos.
LE : probabil ca strachina cânelui e tot timpul goala.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde feederman » 19 Ian 2018, 15:00

cornelioandanciu scrie:Feederman, ti-ar conveni o tulburare nationala, dupa cate vad eu ! Oameni buni, nu este de gluma. Rau va fi pentru toti, nu numai pentru unii. Da ce imi mai pierd eu timpul cu voi, faceti ce vreti, pe urma parca o sa va vad aprinzand lumanari in memoria nu stiu caror victime. Gata, am plecat ! Va meritati soarta !

Peace brother!
Eu vreau doar sa insurubez un bec. Cand mai gasesti doi pretini sau tovarasi, treceti pe la mine. Nu aduceti si masa.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde akmm » 19 Ian 2018, 15:25

cornelioandanciu scrie:...Feederman, ti-ar conveni o tulburare nationala, dupa cate vad eu ! Oameni buni, nu este de gluma. Rau va fi pentru toti, nu numai pentru unii. Da ce imi mai pierd eu timpul cu voi, faceti ce vreti, pe urma parca o sa va vad aprinzand lumanari in memoria nu stiu caror victime. Gata, am plecat ! Va meritati soarta !
P.S Puiule, muntii nu sunt ai tai, sunt ai lui Dumnezeu ! Si sa nu uit, de acum incolo anulez ce am zis, nu incerca sa iei legatura cu mine, apa va fi de vanzare !

Deja tremur.Ce ne facem daca iese cu scandal si se taie pensile prea mari?
At fi culmea sa-i aduca pe toti cu picioarele pe pamant...
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde XXL » 19 Ian 2018, 21:47

XXL scrie:....ori sa terminat prostia...ori PSDofili au ales sa ajute natura si sa se transforme in compost
...deocamdata treaba e buna :lol:

...hopa psdofilii au mai facut o victima,în cazul ăsta tudose
...și au mai realizat o premieră primul rministru avatar din istorie ceva sf nu cred maimutele sa inteleaga ce li se întâmplă dk votanți psdofilii ar fi teleportati in matrix cred ca ar fi foarte fericiti...la fel si consumatorii casnici :D
...probabil daca era mai rau
nu era asa bine
XXL

Mesajde feederman » 20 Ian 2018, 10:30

cornelioandanciu scrie:Feederman, ti-ar conveni o tulburare nationala, dupa cate vad eu ! Oameni buni, nu este de gluma. Rau va fi pentru toti, nu numai pentru unii.

Nu este un exercitiu! Repetam. Nu este un exercitiu!. Faceti provizii de apa si pesmeti. Impacati-va cu vecinii, trageti jaluzelele, stati pititi dupa perdele si dati drumul la câne. Nu deschideti daca suna la usa. Sunati d-voastra la 113. Chiar daca raspunde cineva, d-voastra nu raspundeti. S-ar putea ca la capatul firului sa fie Peter Eckstein Kovacs sau chiar Soros. Iredentistii si agenturilii au incercuit Bucurestiul . Nici la munte nu mai avem scapare. Bran,
Sinaia, Poiana, Ranca sunt ocupate de alde # NU rezist.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde feederman » 20 Ian 2018, 11:30

cornelioandanciu scrie:Domnu, ati confundat subiectele... Incercati si cu asta . https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q= ... RDuETTYZ5U

Nu pot citi, n-am lumina. Nu ma lăsa balta cu becul. Daca o rezolvam, asigur transportul, dau o suta si un castron mai mare pentru câne. Sa ajunga pentru toti din curte.
Am reusit sa-l deschid. Mesajul are o adanca, subtila si sinistra semnificatie: Asta va asteapta!. Asteptam si clipul cu intuneric deplin si durata de 40 de ani, destinat oalelor si ulcelelor.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde ioanpuiu » 20 Ian 2018, 12:02

Vai cît de deplasat este ce faci acum, Corneliuioandanciu!
Arăţi ca un jucător de fotbal care a scăpat mingea în aut dar o alergi în continuare pe pista de atletism driblînd adversari imaginari şi vei ieşi probabil cu ea la picior pe poarta stadionului ... dar să ştii că ăla nu e gol şi nu se pune pe tabelă.

Relaxare pentru federmann ?
Păi care e panicatu' şi care e relaxatu' în discuţia asta ... şi cine ar avea mai multă nevoie de muzica aia ?
Ai răspuns urît unui mesaj prietenos:
cornelioandanciu scrie:
feederman scrie:
cornelioandanciu scrie:................... parca o sa va vad aprinzand lumanari in memoria nu stiu caror victime. Gata, am plecat ! Va meritati soarta !

Peace brother!
Eu vreau doar sa insurubez un bec. Cand mai gasesti doi pretini sau tovarasi, treceti pe la mine. Nu aduceti si masa.

Înţeleg ! Înţeleg ! ... :roll:
Uite, cred ca asta te poate ajuta... ;) https://youtu.be/txPi9mPfIKY?t=21

Pace frate. "Eu vreau doar sa insurubez un bec" - îţi transmite că vrea doar să clarifice ceva, că vrea să facă lumină (becul) într-o problemă.
Urmează invitaţia pentru tine şi eventual doi-trei care gîndesc ca tine (pretini sau tovarasi) fără "masă" că face el cinste.

Ai greşit de data asta, Corneliu.
ioanpuiu

Mesajde Shrek » 20 Ian 2018, 13:16

ioanpuiu scrie:Pace frate. "Eu vreau doar sa insurubez un bec" - îţi transmite că vrea doar să clarifice ceva, că vrea să facă lumină (becul) într-o problemă.
Urmează invitaţia pentru tine şi eventual doi-trei care gîndesc ca tine (pretini sau tovarasi) fără "masă" că face el cinste.

Ai greşit de data asta, Corneliu.

Este greu sa citesti ....dincolo de cuvinte. Feederman se refera la bancul cu militeni, " câți militeni trebe sa schimbe un bec? Trei: unu' se urca pe masa, tiine becu', doi invart masa!"Cu alte cuvinte, mentalitate militieneasca sau, pa scurt, " slugoiule"! Da' CD , nu era milițian, este " corporatist "! Nu!?
Shrek

Mesajde ioanpuiu » 20 Ian 2018, 13:34

Shrek, demolatorule ... :lol:
Eu vreau să-i împac şi tu vrei să-i întărîţi.
ioanpuiu

Mesajde Mircea_63 » 20 Ian 2018, 14:19

De unde sa stie ioanpuiu cum insurubeaza militienii un bec? Shrek e mai din bransa, el stie cum se face! :lol:
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Shrek » 20 Ian 2018, 14:34

Uneori, pentru a intelege " cum merge treaba" in viata, trebe sa umbli si prin imala! Chiar daca nu este nici o placere rămâi cu experienta neplăcută si faci tot posibilul sa nu mai....calci pe acolo. Altfel, neintelegand " termenii" risti sa ii confunzi ( vezi ...dictionarul)! Hai, pa!
Shrek

Mesajde Bambucha » 20 Ian 2018, 16:34

Of of of Cornelioan, in loc sa bati toba resemnarii si a capului plecat nu mai bine iei o toba sa canti un pic in Arieseni? Ca tot esti in munti , eu de acolo mi-am luat si un tulnic asta vara :P
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde peterneamt » 21 Ian 2018, 02:09

:roll:
peterneamt

Mesajde Bambucha » 21 Ian 2018, 10:47

Imagine
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde ioanpuiu » 21 Ian 2018, 11:44

Ştie careva ceva de ioandanciu, e bine, e sănătos ?
Unde eşti mă Cornele? ... că uite, ţi-am luat o carte poştală cum îţi place ţie, cu silueta unei turle şi cu drapelul naţional.
x - Copy.jpg
ioanpuiu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE