Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde ioanpuiu » 23 Ian 2018, 12:59

Shrek scrie:Am stat si m-am gandit mult daca se reactionez sau nu la aceasta postare. Iubesc viața si de aceea simt ca trebe sa iau atitudine. Desi am senzatia ca instantaneul nu este chiar atât de ...spontan, având in vedere intensitatea si pozitia luminii, remarc cu tristețe inconștiența acestei " mame", de a pune in pericol sănătatea pruncului. Pe o vreme în care nu ai scoate afara nici un caine, ea a decis sa isi plimbe bebele , la ora cand in mod normal ar trebui sa doarmă, ocrotit de caldura familiei si dragostea părinților. Dar nu! Aceasta" mama", a decis sa isi expuna copilul la frig si ploaie, la zgomote si stres colectiv pentru a-si face un selfie si a putea sa se laude in mediul virtual ca ea # rezista (a)! Halal părinte! Sa-ti fie rusine....cea care esti in fotografie!

Dacă scrii pe forum, ai cu siguranţă conexiune la internet.
Ce te opreşte să faci verificări înainte să te pui, singur şi nesilit de nimeni, într-o postură ridicolă :?:

Ai tu o senzaţie că instantaneul nu e spontan :arrow: :arrow: Stai prost cu senzorialul Shrek, schimbă-l! ... aruncă-l pe ăsta sau dă-l degeaba şi ia-ţi altul !

"la ora cand in mod normal ar trebui sa doarmă" Cum ai determinat ora ? :lol:

"ocrotit de caldura familiei si dragostea părinților" Cum ai constatat lipsa ?

Rar am putut vedea atîtea prostii adunate într-un singur mesaj:
"având in vedere intensitatea si pozitia luminii"
"remarc cu tristețe inconștiența acestei " mame", de a pune in pericol sănătatea pruncului"

ia vezi mă "expertule !
Mihnea Dumitru.PNG

https://www.facebook.com/search/top/?q= ... nit=public
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 23 Ian 2018, 13:01

Eşti o otravă Shrekule !
ioanpuiu

Mesajde akmm » 23 Ian 2018, 13:16

La acest gen de discutii s-a asistat si acum 2000 ani.Conversatia era cam asa: ce ne spui noua, ce noi nu vedem?
Daca nu vedeati era mai bine, erati fara de pacat, dar asa spuneti: ce noi nu vedem,? de ceea pacatul ramane asupra voastra.
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde Shrek » 23 Ian 2018, 15:44

ioanpuiu scrie:Eşti o otravă Shrekule !

Daca nu ma-ninghiti, nu-i nici o problemă!
Totusi, făcând un exercițiu de imaginatie, cu tine in calitate de tata al pruncului din foto, peste fo patruj ' de ani, cand esti senil si neputicios , fiul tau sa te puna intr-un cărucior si sa te plimbe in piata sa protesteze ca..... pensionarii de atunci , consuma prea mult oxigen , de exemplu! Sa fie iarna, sa ningă, sa tie o ora tarzie si sa jandarmii sa-l fugarească prin piață?! Ipotetic vorbind! Este cel putin imoral sa profiti de o persoana aflată in imposibilitatea de a-si exprim acordul ori dezacordul!
Shrek

Mesajde Mircea_63 » 23 Ian 2018, 18:57

Protestele sunt o cale de manifestare a opiniei, absolut legale si firesti. Ele nu schimba cu de-a sila nici guverne si nici persoane.
Adica Presedintele, Prim-ministrul si altii pot tine oricand o cuvantare, o vorbire catre popor. Tot asa si poporul isi poate exprima parerea! Daca cei de mai sus sunt fiecare cate o persoana, poporul este alcatuit din mai multi, asadar demonstrantii nu au si nici nu pot avea pretentia ca ei sunt TOT poporul. Insa numarul lor spune multe.
Nimic nu ii obliga legal pe guvernanti sa tina seama, dar exista bunul simt (uneori), interesul asupra imaginii si semnalele dinspre electorat. E dreptul lor sa manifesteze!

Din zeci de mii de demostranti, sa iei o persoana si sa generalizezi, este o manipulare neigienica. Aaa... n-ai generalizat? Dar ai sugerat. Tot o marsavie asemanatoare televiziunilor ce filmau cativa hoti sau cersetori si titrau: astia sunt romanii ce vin in Europa.
Posibil sa gasesti in multimea aceea si persoane in stare de ebrietate sau sub influenta drogurilor, dar numarul lor extrem de mic nu este definitoriu pentru multimea demonstrantilor.

Poate ca Shrek are dreptate, iar femeia aceea nu a procedat tocmai bine in privinta copilului. Si ce are asta de-a face cu demonstratia?

La fel de bine se poate spune ca femeia este atat de scarbita de guvernanti incat si-a infofolit copilasul si l-a expus unor relative riscuri, nemaisuportand atatea mizerii. A iesit pentru viitorul acelui bebe!

Poate vreunul era fara basca!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde ioanpuiu » 23 Ian 2018, 19:05

Shrek scrie: Aceasta" mama", a decis sa isi expuna copilul la frig si ploaie, la zgomote si stres colectiv pentru a-si face un selfie si a putea sa se laude in mediul virtual ca ea # rezista (a)! Halal părinte! Sa-ti fie rusine....cea care esti in fotografie!

Cum ai brodat tu o poveste fantastică, ieşită dintr-un suflet mic-ticălos, despre o mamă care face şi drege ... totul pentru un selfie, pretinzi tu.

Ce imaginaţie bolnavă ai Shrek, ce suflet otrăvit !
şi nu te opreşti:

"Totusi, făcând un exercițiu de imaginatie" - las-o dracu' de imaginaţie ... tu nu vezi că te duce-n hălăciugi ?

" Sa fie iarna, sa ningă, sa fie o ora tarzie" - iarăşi mă?, cu ora tîrzie :lol:
Uite, am căutat eu pentru tine ... a fost înainte de 18.30
Ţi-am dat suficiente indicii să vezi şi singur. În decupajul din pagina lui Mihnea Dumitru, autorul fotografiei (nu selfie) ai putut vedea chiar la început:
"n-am mai văzut-o după, m-am dus la metrou, unde jandarmii încercau să oprească protestatarii să urce spre fîntînă"

din altă sursă:
ora exacta.PNG
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 23 Ian 2018, 19:26

Mircea_63 scrie: A iesit pentru viitorul acelui bebe!

Corect!
Toate ar fi aproape suportabile, la limita suportabilităţii, atîta timp cît oamenii sunt sănătoşi.
Dincolo de prezentul nenorocit se profilează un viitor sumbru. Orice, numai să nu ajungi cu copilul la spital, acolo unde s-au furat banii pentru consumabile, dezinfectanţi, salarii decente ... acolo unde s-a furat speranţa la viaţă.

... acolo unde te pîndeşte o bacterie superrezistentă.
ioanpuiu

Mesajde Shrek » 23 Ian 2018, 20:18

ioanpuiu scrie:.......
Ce imaginaţie bolnavă ai Shrek, ce suflet otrăvit !
şi nu te opreşti:
.......

Cel putin io am ceva! Te oftici? Se pare ca matale nu prea ai nimic intre urechi!
Atitudinea de genu' " cine nu este cu noi, este impotriva noastra " am mai citit-o in cărțile de istorie si ea a precedat comunismul in Romania! Parerea mea despre politica si politicieni am mai spus-o. Dar întotdeauna , retine te rog si bold-uieste , ca sa se vadă mai bine: întotdeauna cand vad un copil in pericol ori intr-un potential pericol, voi lua atitudine! Indiferent de " epitetele" care imi sunt adresate de unul ca tine care se da dreptaci dar votează cu stânga!
Shrek

Mesajde ioanpuiu » 23 Ian 2018, 20:41

Mă declar învins :)
ioanpuiu

Mesajde Bambucha » 23 Ian 2018, 22:08

Shrek scrie:Dar întotdeauna , retine te rog si bold-uieste , ca sa se vadă mai bine: întotdeauna cand vad un copil in pericol ori intr-un potential pericol, voi lua atitudine!

Foarte bine de luarea unei atitudini daca nu s-ar petrece in spatele unei tastaturi la umbra anonimatului :D (Pe aici lumea se cunoaste in general si in afara mediului virtual).

Oare impotriva gunoaielor care zac aruncate pe toate campurile, dealurile, raurile si padurile patriei, impotriva dezastrului ecologic, ai aceeasi atitudine? Ca si aici sunt vreo 15 directive europene care nu le aplica nimeni...
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Shrek » 23 Ian 2018, 22:41

Evident ca Bambucha este mai putin anonim decat shrek! Sau daca ar fi stiut cine sunt, ip m-ar facut ....mai putin toxic!
Cu ceva ani in urma, fiind in vizita la un amic in Germania, am facut greseala sa arunc o guma de mestecat pe geam, in mers. Fo doua ore m-a pizdiut amicul meu, de m-am rusinat si am zis ca in viata me n-o sa mai arunc ceva pe geamul masinii. De atunci, port in masina o rola cu pugi de gunoi si cand merg la drum lung , ori local pun gunoiul in punga si punga la container. Dar vad de multe ori bizoni in trafic, care nici nu respira cu geamul deschis in "afara" iar cand trec vamă in Ro, arunca ca porcu' punga cu gunoaie pe geam.Aveam ceva poze pe tel dar de curând mi-au furat telefonul cu poze cu tot, ca va aratam niste instantanee. Natura se păstrează curata educandu-ne copiii sa o respecte si apoi după ce ei vor deveni adulți putem spera ca vom avea cat mai putine gunoaie în natura. La propriu si la figurat.
Shrek

Mesajde mellis » 24 Ian 2018, 00:47

Fiecare are dreptate .. oarecum...
Căpcăunul este imaginea bunicii ATOTprotectoare in fata primejdiilor copiilor...
Se știe că la bătrânețe creste partea afectivă ;)....
Știi cum zice bunica - imbraca-te sa nu răcești...mama...
Pe de altă parte, bebelușii se plimba prin frig, este sănătos....la cat plastic avem..trăiască polarul!!!am schimbat cioarecii de lana (ciorapi in zona Banat într-un final s-au lipit :cry: )...
Risc exista...mai ales în planul "caschetelor" de mânat oile-n strunga...
Cârcotași și batul din gard se folosește cu succese pt a eticheta GOLANII...
Ce procent din jandarmi ar lovi o mama cu copil?...sunt câțiva din păcate...dar istoria i-a ascuns sus....in partid...nu jos...in foc ...încă..
Am stat la capul pruncului câteva nopți bune și am adus asistenta acasă pt perfuzii care-și "scumpe" cu 2 lei...și nu sunt in spital...și riscurile sa vi acasă mai rău decât ești este ENORM!!!
Timpul nu tine cu noi - și ajungem acolo toți...dar copiii? De ce sa nu fie respectați, îngrijiți cum trebuie?
Noi mai fugim in Ungaria când trebuie...dar câți pot???
Știu cazuri ce mă cutremură și-mi vine sa bat câmpii...departe...este aproape...
Dar...daca..."dormi liniștit."...EI veghează...somnul!!!
Sug tot și pleacă...nu stau aici...nu degeaba avem renume de Vampiri...
Ei sugeau sângele atacatorilor...dar cum au rămas fără....se înfrupta din tara...
Nu aveți dreptul să condamnați părinții...șimt ei pericolul mai bine decât "bunicii" grijulii!!
Să fiți sănătoși!!!
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde mellis » 24 Ian 2018, 00:54

Poate ați auzit povestea Cârpacilor..ce sunt proprietarii clădirii spitalului Louis Turcanu.și spitalul de copii re-făcut prin donatii..
Sunt multe probleme grave puse sub preșul adevărului...
IG, pământul este scăparea...dar poți trece de cele 3 capete (cerber) cu un "biscuit"?
Sănătate bună!
mellis

Mesajde ioanpuiu » 24 Ian 2018, 01:31

mellis scrie:Fiecare are dreptate .. oarecum...

Eşti politicos mellis.
E bine să fii aşa cînd împarţi mîncarea sau băutura dar cînd împarţi dreptatea nu mai merge.

... nu pe bază de politeţe ;)
ioanpuiu

Mesajde mellis » 24 Ian 2018, 01:34

Știi cum este cu intorsul obrazului?
Îl întorci...apoi?
Mai departe nu mai scrie-n carte...
Sănătace bună!
PS : mai citește o data ...printre rânduri de data asta...
mellis

Mesajde peterneamt » 24 Ian 2018, 02:21

Va fi anul în care mulți bugetari vor învăță termenul : muncă patriotică ! :roll:

peterneamt

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE