Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: ajutor!!!!!!!!!!

Mesajde Adi Hodis » 26 Dec 2011, 19:25

Nea Constantine, tin sa precizez ca apelativele ce le folosesc eu pe forum, deci nu doar la adresa dumneavoastra, sint formule des utilizate in zona mea si care reflecta un real si sincer respect fatza de interlocutor.
Nu e deloc la libera interpretare ci cumva in sensul mai noului proverb: " astazi, domn e orishicare ... dar sa fii OM e lucru`mare ".
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde paul » 30 Dec 2011, 00:06

Domnule Costica ... va salut aici ...acasa la dumneavoastra ! In legatura cu ce m-ati intrebat pe topicul dedicat pescuitului ... sincer nu ma pricep ! Ma duc la pescuit maximum de 2-3 ori intr-un an ... Probabil ,dau si eu cu parerea ... ori a prins cel mai mare peste ... ori a prins cea mai mare cantitate ! Nu stiu ...
Va doresc multa sanatate si ...un an 2012 cu realizari maxime !
P.S. Un singur lucru nu inteleg ... De ce vreti sa pareti ... ceea ce nu sunteti ? V-am urmarit postarile si mai ales ... modul de constructie al frazelor ! Asta denota ... altceva !Mai vedem ... ce si cum ... De regula nu ma insel !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde bostina constantin » 31 Dec 2011, 12:50

Adi Hodis scrie:Nea Constantine, tin sa precizez ca apelativele ce le folosesc eu pe forum, deci nu doar la adresa dumneavoastra, sint formule des utilizate in zona mea si care reflecta un real si sincer respect fatza de interlocutor.
Nu e deloc la libera interpretare ci cumva in sensul mai noului proverb: " astazi, domn e orishicare ... dar sa fii OM e lucru`mare ".

te salut din nou Adi.multumesc pt ajutor.si 1iti dau dreptate in ceia ce priveste diferenta de civilizatie vest- est, una dintre cauze ar fi si popoarele care au ,,locuit" vremetnic pe aceste teritorii romanesti.2 intalnire intre noi, mi-as dori eu ,dar, banii sunt doar de intretinere,o ocazie ar fi cand mergeti la mare la km 135 DN10 Brasov-Buza.3 eu folosesc legea lui om [nu ohm]4 te rog din suflet,nu te mai adresa mie cu cucantul d-stra,imi creiezi obligatii.la final iti doresc tie si intregii faamili,SARBATORI FERICITE SI LA MULTI AN CU SANATATE!
bostina constantin

Mesajde bostina constantin » 31 Dec 2011, 14:03

paul scrie:Domnule Costica ... va salut aici ...acasa la dumneavoastra ! In legatura cu ce m-ati intrebat pe topicul dedicat pescuitului ... sincer nu ma pricep ! Ma duc la pescuit maximum de 2-3 ori intr-un an ... Probabil ,dau si eu cu parerea ... ori a prins cel mai mare peste ... ori a prins cea mai mare cantitate ! Nu stiu ...
Va doresc multa sanatate si ...un an 2012 cu realizari maxime !
P.S. Un singur lucru nu inteleg ... De ce vreti sa pareti ... ceea ce nu sunteti ? V-am urmarit postarile si mai ales ... modul de constructie al frazelor ! Asta denota ... altceva !Mai vedem ... ce si cum ... De regula nu ma insel !

T salut Paul si bucuros de vizita,sincer. premiul era : Cine prinde cel mai mic peste? te rog din suflet,nu-mi place cuvantul domnule pe forum, si folosindu-l imi creezi obligatii,multumesc.ps.ai dreptate partial,ca sa construiesc o fraza imi trebuiesc cateva minute bune, incerc sa fiu si eu linga voi,daca am derajat pe cineva ,imi cer iertare.Si la incheiere, sa ne reamintim de Creaga,pt ca se icheie anul 2011.,,CELE RELE SA SE SPELE,CELE BUNE SA SE ADUNE" LA ANUL SI LA MULTI ANI!
bostina constantin

Mesajde paul » 31 Dec 2011, 14:14

Costele ... nu ai suparat pe nimeni cu nimic !!! Ideea era ca ... vrei sa pari mai ... altfel...Personal consider ca in spatele acestui Costica ... se afla altcineva ! Poate ma ...insel ... nu ar fi prima data ! Sarutari de maini doamnei Lili !
LA MULTI ANI !!!
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde bostina constantin » 31 Dec 2011, 14:18

Salut pe toti forumistii,si pt ca mai sunt cateva ore pana la finalul anului 2011,va doresc, in continuare,''SARBATORI FERICITE"si anul care vine sa va duca numai bucurii si impliniri.cu mult respect ;nea Costica[ zis ajutor!!!]ps nu mai folosesc ,,zambete"pt ca nu cunosc ce exprima.
bostina constantin

Mesajde ves.lucian.zabrani » 31 Dec 2011, 14:26

sa fi sanatos cu toata familia ta !!! Anul Nou Fericit !!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde bostina constantin » 31 Dec 2011, 16:26

Va salut di nou! M-am chinuit o gramada de timp sa scriu o postare cu motivele care m-au determinat sa fac o pauza in
a mai scri, si cand sa dau TRIMITE,EROR,am mai patit si ma enerveaza. Sa va spun in mare despre ce era vorba:
Un motiv a fost provocat de o intamplare trista :un fost coleg,de generala,profesionala,armata,servici,nu a mai vrut sa traiasca,D-zeu sa i ierte gestul,ca pacate dincate stiu is putine.
Sa trecem la motive mai vesele si necesare ca:pregatirea produselor din carnea de porc carnati,toba afumaturi, etc,bericioaica ,tuicomicina.etc, frezat in gradina si si ALBINE.
Inainte da a continua autobiografia,sa va spun ce am facut la albine: afost cateva zile cusoare si una cu temperatura peste +12.am ridicat capacele si am privit prin site .la unul dintre ei am observat cateva albine peste rame spre urdinis miscandu se si parca rupeau ceara.Am dat podisoarele jos ,am facut loc pt miscarea ramelorsi am ajuns pana la prima rama cu albina pe partea cu ghemul,[ghemul era rasfirat erau albine si in zbor]Am tras rama cu abina,am zgariat putin mierea capacita[avea si necapacita ]de pe o rama si am intrdu so in locul ei.Am strans la loc si asta-i tot.
Pun si poze daca oi fi istare.Imipare rau ,nupot
bostina constantin

Mesajde bostina constantin » 06 Ian 2012, 22:05

bostina constantin scrie:Va salut di nou! M-am chinuit o gramada de timp sa scriu o postare cu motivele care m-au determinat sa fac o pauza in
a mai scri, si cand sa dau TRIMITE,EROR,am mai patit si ma enerveaza. Sa va spun in mare despre ce era vorba:
Un motiv a fost provocat de o intamplare trista :un fost coleg,de generala,profesionala,armata,servici,nu a mai vrut sa traiasca,D-zeu sa i ierte gestul,ca pacate dincate stiu is putine.
Sa trecem la motive mai vesele si necesare ca:pregatirea produselor din carnea de porc carnati,toba afumaturi, etc,bericioaica ,tuicomicina.etc, frezat in gradina si si ALBINE.
Inainte da a continua autobiografia,sa va spun ce am facut la albine: afost cateva zile cusoare si una cu temperatura peste +12.am ridicat capacele si am privit prin site .la unul dintre ei am observat cateva albine peste rame spre urdinis miscandu se si parca rupeau ceara.Am dat podisoarele jos ,am facut loc pt miscarea ramelorsi am ajuns pana la prima rama cu albina pe partea cu ghemul,[ghemul era rasfirat erau albine si in zbor]Am tras rama cu abina,am zgariat putin mierea capacita[avea si necapacita ]de pe o rama si am intrdu so in locul ei.Am strans la loc si asta-i tot.
Pun si poze daca oi fi istare.Imipare rau ,nupot
cuib deschis iarna (Small).JPG
miscare rame
bostina constantin

Mesajde bostina constantin » 06 Ian 2012, 22:19

bostina constantin scrie:Va salut di nou! M-am chinuit o gramada de timp sa scriu o postare cu motivele care m-au determinat sa fac o pauza in
Pun si poze daca oi fi istare.Imipare rau ,nu pot
Fişiere ataşate
rama iarna (Small).JPG
rama cu miere capacita si necapacita
bostina constantin

Mesajde bostina constantin » 06 Ian 2012, 22:54

Va saluta cu drag ,nea Costica !!!ati vazut ce destept ma fac daca sunt finisat, apropo:am confectionat si eu doua finisoare:unul simplu a-l doilea dublu,o sa pun poze ca aproape stiu [sa pun poze].Am inceput confectionarea unor cutii pt familii si am tinut cont de [panza taie tot ce-i da-i] ,citat aprocsimativ,cat de profund ,cat de adevarat, sa traiesti Adi!!! GATA AUTOBIOGRAFIE!!Doar o poza:
mini baschet (Small).JPG
Nepotul Andrei inscriind 3 puncte invers,la baschet.
bostina constantin

Mesajde paul » 06 Ian 2012, 23:08

Nea Costica ... SA-TI CREASCA MARE SI SANATOS NEPOTUL !!! Sa te bucuri de el si ... de fratii lui !!! Deja se arunca ... spre inaltimi ! :lol:
Sa fiti sanatos impreuna cu toata familia si ... sarutari de maini doamnei Lili !
paul

Mesajde bostina constantin » 07 Ian 2012, 00:04

paul scrie:Nea Costica ... SA-TI CREASCA MARE SI SANATOS NEPOTUL !!! Sa te bucuri de el si ... de fratii lui !!! Deja se arunca ... spre inaltimi ! :lol:
Sa fiti sanatos impreuna cu toata familia si ... sarutari de maini doamnei Lili !

Te tucam toti ma Paule pe tine si pe cei dragi tie,nu am ajuns sa raspund la postari , ma descurc greu cu clapele,azi au plecat la Buzau nepotii [i-a dus Lili cu Matizu,eu am continuat sa incerc sa fac cutii, cred ca reusesc] Vezi cum ma opresti tu din treaba!!!!!! :lol:
bostina constantin

Mesajde paul » 07 Ian 2012, 00:17

Care va sa zica ... asa ! Doamna Lili ... sofereste si mata ...la munca de jos ! ;) Da' apropos de munca ... faci si schimbul trei ??? :o Ce bogat trebuie sa fii nea Costica ... daca muncesti asa mult !!! :roll:
Nea Costica ... asa mai in soapta sa nu auda doamna Lili ... da-l incolo de Matiz . Fa si mata ... un gest ... i-ai doamnei Lili o masina ! :roll:
paul

Mesajde bostina constantin » 07 Ian 2012, 01:34

paul scrie:Care va sa zica ... asa ! Doamna Lili ... sofereste si mata ...la munca de jos ! ;) Da' apropos de munca ... faci si schimbul trei ??? :o Ce bogat trebuie sa fii nea Costica ... daca muncesti asa mult !!! :roll:
Nea Costica ... asa mai in soapta sa nu auda doamna Lili ... da-l incolo de Matiz . Fa si mata ... un gest ... i-ai doamnei Lili o masina ! :roll:

Paulica sa traiesti!!Ma,lasa-ma sa ma linistesc, tu ai nepoti,sa ti traiasca!!Tu sti cat te obosesc nepotii?? O sa ti mai arat poze cat imi doresc sa-i pot educa, sa si poata folosi mintea.
Paule , iti spun sincer ,tanti Lili chiar merita mai mullt decat avem [mai discutam] ,dar,[daca barbatul aduce cu carul si femeia imparte cu poala cum ii?? Ma chinui sa ti pun o poza cu motosapa sa te duci si tu la munca :roll: ,nu sa gandesti :geek:
bostina constantin

Mesajde bostina constantin » 07 Ian 2012, 01:45

Va doresc un sincer LA MULTI ANI!!!tuturor colegilor si tuturor celor care poarta numele ION si diminutive sau derivatii din acest nume,D-zeu sa va aibe in paza ,va ureaza si va doreste ,,nea Costica.NOAPTE BUNA COPII!!IUBITI CA SA FITI IUBITI!!!!!!
bostina constantin

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?