Adi Hodis scrie:Nea Constantine, tin sa precizez ca apelativele ce le folosesc eu pe forum, deci nu doar la adresa dumneavoastra, sint formule des utilizate in zona mea si care reflecta un real si sincer respect fatza de interlocutor.
Nu e deloc la libera interpretare ci cumva in sensul mai noului proverb: " astazi, domn e orishicare ... dar sa fii OM e lucru`mare ".
paul scrie:Domnule Costica ... va salut aici ...acasa la dumneavoastra ! In legatura cu ce m-ati intrebat pe topicul dedicat pescuitului ... sincer nu ma pricep ! Ma duc la pescuit maximum de 2-3 ori intr-un an ... Probabil ,dau si eu cu parerea ... ori a prins cel mai mare peste ... ori a prins cea mai mare cantitate ! Nu stiu ...
Va doresc multa sanatate si ...un an 2012 cu realizari maxime !
P.S. Un singur lucru nu inteleg ... De ce vreti sa pareti ... ceea ce nu sunteti ? V-am urmarit postarile si mai ales ... modul de constructie al frazelor ! Asta denota ... altceva !Mai vedem ... ce si cum ... De regula nu ma insel !
bostina constantin scrie:Va salut di nou! M-am chinuit o gramada de timp sa scriu o postare cu motivele care m-au determinat sa fac o pauza in
a mai scri, si cand sa dau TRIMITE,EROR,am mai patit si ma enerveaza. Sa va spun in mare despre ce era vorba:
Un motiv a fost provocat de o intamplare trista :un fost coleg,de generala,profesionala,armata,servici,nu a mai vrut sa traiasca,D-zeu sa i ierte gestul,ca pacate dincate stiu is putine.
Sa trecem la motive mai vesele si necesare ca:pregatirea produselor din carnea de porc carnati,toba afumaturi, etc,bericioaica ,tuicomicina.etc, frezat in gradina si si ALBINE.
Inainte da a continua autobiografia,sa va spun ce am facut la albine: afost cateva zile cusoare si una cu temperatura peste +12.am ridicat capacele si am privit prin site .la unul dintre ei am observat cateva albine peste rame spre urdinis miscandu se si parca rupeau ceara.Am dat podisoarele jos ,am facut loc pt miscarea ramelorsi am ajuns pana la prima rama cu albina pe partea cu ghemul,[ghemul era rasfirat erau albine si in zbor]Am tras rama cu abina,am zgariat putin mierea capacita[avea si necapacita ]de pe o rama si am intrdu so in locul ei.Am strans la loc si asta-i tot.
Pun si poze daca oi fi istare.Imipare rau ,nupot
bostina constantin scrie:Va salut di nou! M-am chinuit o gramada de timp sa scriu o postare cu motivele care m-au determinat sa fac o pauza in
a mai scri, si cand sa dau TRIMITE,EROR,am mai patit si ma enerveaza. Sa va spun in mare despre ce era vorba:
Un motiv a fost provocat de o intamplare trista :un fost coleg,de generala,profesionala,armata,servici,nu a mai vrut sa traiasca,D-zeu sa i ierte gestul,ca pacate dincate stiu is putine.
Sa trecem la motive mai vesele si necesare ca:pregatirea produselor din carnea de porc carnati,toba afumaturi, etc,bericioaica ,tuicomicina.etc, frezat in gradina si si ALBINE.
Inainte da a continua autobiografia,sa va spun ce am facut la albine: afost cateva zile cusoare si una cu temperatura peste +12.am ridicat capacele si am privit prin site .la unul dintre ei am observat cateva albine peste rame spre urdinis miscandu se si parca rupeau ceara.Am dat podisoarele jos ,am facut loc pt miscarea ramelorsi am ajuns pana la prima rama cu albina pe partea cu ghemul,[ghemul era rasfirat erau albine si in zbor]Am tras rama cu abina,am zgariat putin mierea capacita[avea si necapacita ]de pe o rama si am intrdu so in locul ei.Am strans la loc si asta-i tot.
Pun si poze daca oi fi istare.Imipare rau ,nu pot
paul scrie:Nea Costica ... SA-TI CREASCA MARE SI SANATOS NEPOTUL !!! Sa te bucuri de el si ... de fratii lui !!! Deja se arunca ... spre inaltimi !![]()
Sa fiti sanatos impreuna cu toata familia si ... sarutari de maini doamnei Lili !
paul scrie:Care va sa zica ... asa ! Doamna Lili ... sofereste si mata ...la munca de jos ! ;) Da' apropos de munca ... faci si schimbul trei ??? :o Ce bogat trebuie sa fii nea Costica ... daca muncesti asa mult !!! :roll:
Nea Costica ... asa mai in soapta sa nu auda doamna Lili ... da-l incolo de Matiz . Fa si mata ... un gest ... i-ai doamnei Lili o masina ! :roll:
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 25 vizitatori