Adevarul este insa in atitudinea colegului nostru cand afirma ca "celor de la interne li se innoada lacrimile sub barba de atata ras in ceea ce priveste opinia populatiei vis a vis de politisti". Asta e adevarata practica, realitatea din teren.
csaa scrie:Se simte ingrijorarea din postarile tale. Ma cutremur...
Bambucha scrie:"celor de la interne li se innoada lacrimile sub barba de atata ras in ceea ce priveste opinia populatiei vis a vis de politisti".
csaa scrie:Bambucha scrie:Rastalmacirea, "luarea la mishto", dezinformarea si reaua credinta, zic eu, nu face cinste unui om cu uniforma. Nu face decat sa-mi intareasca credinta pe zi ce trece, despre "statutul' politistului roman.
Eu postez de pe laptopul de acasa (de regula) si acasa nu stau in uniforma, asa ca imi permit sa te iau un pic in bete. In ce priveste credinta ta....maaaa toooot ministerul plange ca a pierdut un asa sustinator. Dar stii cum!!??? De ni se inoada lacramile sub barbie!
.... Dumneata ai fumat ceva inainte sa postezi?
csaa scrie:AAA! Sunteti doi! Deja ai o comunitate.
csaa scrie:AAA! Sunteti doi! Deja ai o comunitate.
bio scrie:csaa scrie:AAA! Sunteti doi! Deja ai o comunitate.
..ma poti inregimenta si pe mine in comunitatea celor 2 de mai sus !!..
Csaa, esti unic omule.... nu te supara, dar natarau mai mare decit ce ne demonstrezi pe aici nu cred ca exista .
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Cristian IONITA şi 35 vizitatori