Multam pt lista.
Sunt de acord ca statul e cel mai prost administrator. Dar tu ai facut, cu voie...fara voie, o confuzie mare si ai ajuns iar la salariile si pensiile bugetarilor.
ioanpuiu scrie:" diferenţa de salariu, salariul mediu net, dublu în companiile de stat, faţă de companiile private româneşti, dar la productivitate stau cu 40% mai slab."
...............management-politic.htm]aici[/urlnew]
akmm scrie:La noi salariile sunt artificial de mici in acele companii productive.
csaa scrie:Multam pt lista.
Sunt de acord ca statul e cel mai prost administrator. Dar tu ai facut, cu voie...fara voie, o confuzie mare si ai ajuns iar la salariile si pensiile bugetarilor.
ioanpuiu scrie:csaa scrie:Pe gratis nu vreti??
În nici un caz. Nu ştiu ce salarii au poliţiştii şi nu cred că m-ai văzut comentînd nivelul salariilor.
Eu doresc ca medicii, poliţiştii şi dascălii să fie plătiţi cît mai bine.
Ieftin sau scump ... e relativ. Depinde ce primeşti de banii pe care-i dai.
Shrek scrie:Zace la gazetă : Armata română se va dota cu trei ...submarine!
După ce a decis sa cumpere baterii....pentru rachete, contatand ca au mai rămas bani pentru a fi aruncați pe fereastra, Romania a decis sa isi cumpere si trei submarine! Astfel, după ce a experimentat cu succes in timpul celui de-al doilea război mondial , arma secretă bazate pe radiații electromanetice din ...fasole cu ciolan ( vezi motivul întoarcerii armelor) precum si uniforme de lupta care-i fac...invizibili pe câmpul de lupta ( p-aici nu se trece) , Romania va lansa la apa nu unul ci trei modele de submarine, coneptie pur românească, izvorata din tunelurile energetice de sub munții Bucegi. Primul model va fi cel creat din modificare transportoarelor amfibiii, care si-au dovedit eficienta dupa ce s-au scufundat in Dunăre, scoaterea lor din apa fiind mai scumpa decat transormarea lor in submarine. Al doilea tip de submarine, cele din clasa " I" ( de la Icar). Adica MIG- urile romanesti denumite generic " sicrie zburătoare " , vor fi modernizate si adaptate la mediul acvatic pentru a nu se ma spune ca pica ca mustele ci zboară ca ...ratele!
Si nu in ultimul rand , submarine din clasa A ( de la autocamioane ). Surse demne de încredere din armată au dezvăluit pentru news sant, ca acele camione de transport trupe, vor fi modernizare , adică le vor fi scoase rotile ( ca tot nu tin franele ) si vor fi aruncate in rape....pline cu apă, cu tot cu militari in ele.
Deja a inceput recrutarea militarilor care vor lupta in aceste ...mașinării infernale", condiția eliminatorie fiind testul de ...karaoke cu melodia yellow sobmarine!
Un sfarsit de saptamana linistit s-aveți cu toții!
cornelioandanciu scrie:... Eu doar intreb ...
cornelioandanciu scrie:akmm scrie:cornelioandanciu scrie:... Eu doar intreb ...
Ce ti-e Doamne Omul, ca i-ai dat gandul sa se chinuie cu el?
Gandirea l-a diferentiat pe om de animale si de alti semeni ai sai...
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori