cristi_vidican scrie:Eu m-am chinuit ani de zile să adun informație prețioasă aici, să-i fac pe cei care iubesc MER.
cristi_vidican scrie:codrean.iulian scrie:buna ziua! pt cei interesati am creat un grup pe facebook cu aceeasi denumire.
[...]Nu-i frumos!![]()
Eu m-am chinuit ani de zile să adun informație prețioasă aici,[...].
Dar nu te promova în casa altcuiva.
vulpea scrie:petru 71,esti dragut sa-mi traduci,care-i iepuroiul si care-i lupul ?
codrean.iulian scrie:buna ziua! pt cei interesati am creat un grup pe facebook cu aceeasi denumire...am considerat ca acolo ne putem exprima mai usor , se pot incarca poze de orice dimensiune, filmulete, etc. va astept si acolo
https://www.facebook.com/groups/1527482324027283/
petru71 scrie:P.P.S. Nu mi-aș goli nici scrumiera din mașină într-un server facebook.
Mai bine într-o ghenă infectă de cartier, că-i mai salubră.
cristi_vidican scrie:N-am înțeles cine e ghena ...?
petru71 scrie:[...] facebook.
vulpea scrie:[...] poti sa ma 'dumiresti' inca de pe acum,[...]
petru71 scrie:P.P.S. Nu mi-aș goli nici scrumiera din mașină într-un server facebook.
cristi_vidican scrie:petru71 scrie:P.P.S. Nu mi-aș goli nici scrumiera din mașină într-un server facebook.
Problema a fost generată de aceste 2 fraze.
Pe de o parte spuneți că nu vreți să aveți de a face cu facebook.
Pe de altă parte oferiți o alternativă, această ghenă infectă de cartier, care e mai salubră decât facebook.
De aceea eram nedumerit cine e ghena, că din ceea ce spuneți, e clar că nu e vorba despre facebook.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 39 vizitatori