vulpea scrie:cristi_vidican,desi sunt fan INRAIT Layens,ati respect tema si de aceea tin f.mult sa-mi argumentezi CONTRA la ce am afirmat eu.argumente logice nu aprecieri negativiste,stima.
vulpea scrie:[...] nu am reusit sa iau o ... spaga ...'consistenta'.(sunt pensionar bugetar !).
vulpea scrie:cristi_vidican,nu crezi ca am un calculator care nu stie sa scrie i din i ci i din a ? un OM,nu e frumos sa musti din locuri ... rusinoase ! AM SCRIS argumente nu ...
cristi_vidican scrie:Va iert doar daca postati ceva despre MER.
Sau dacă nu aveti ce, spuneti cu voce tare de trei ori: MER-ul e cel mai bun stup.
vulpea scrie:cristi_vidican,te rog, raspunde-mi, cat mai telegrafic ,atuurile MER.ului fata de Layens !si,mai ales,ce calitati trebuie sa aiba un stupar ca sa reuseasca cu MER.ul(asta poate sa ajute chiar si pe 'fratele' petru 71!).
Balian scrie:Aceste două criterii face ca să găsim foarte greu cred, stupar ca să dea o comparație obiectivă bazată pe experiență în amândouă sisteme.
teinegru64 scrie:Se plictiseste repede. Saptamana viitoare va infiinta ,,Fan Club MEA''.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 46 vizitatori