cristi_vidican scrie:
Da lipsesc 3. Problema mea e că am doi prieteni, unul tâmplar și altul apicultor.
Și, trebuie să tac, că n-am numărat nici când am primit, nici când am dat mai departe.
Îmi lipsesc 4 bucăți din alea scurte. 2 bucăți sunt cu probleme, și le rezolv eu, așa că rămân 2.
Dar, cum n-am numărat nici când am primit nici când am dat, tac și nu zic nimic, îți dai seama că aș supăra dacă aș acuza pe cineva. Asta e problema mea.
Colegu deja caută tâmplar de unu singur. Am râs!
Lasa ca am numarat io si cu ucenicul tau,.....numa ca ce nu stie ucenicul ,e ca trebuia sa-ti lipseasca 8 buc,si nu 4,...ca atatea ies dintr-un panou,....sau 12,....dar era prea ca la covalact,...
Daca le numeri pe alea din sipci,...ori sunt 8 ori 12 buc,...depinde in care presa au fost lipite,...dar nu mai putine de atat,...
Eu am facut doar panouri ,....nu bucati,
Ar fi trebuit sa-ti lase 41 buc scurte la prima tura,...si sa-si ia 240 buc
L-am sunat azi dimineata,....si mi-a zis el are corpurile lui intacte,120,....deci el a numarat bine pt el,..apoi a zis .ca el se caca pe 2 corpuri,.....io i-am zis ca si tu ai zis la fel,dar cu un limbaj mai diplomatic!
Cica,...de la tine le-a dus,....ca lui nu i-am dat nimic,....sa-l iau la intrebari,....acu,...
Asa ca,....ce sa-ti zic,...io le-am numarat de 20 ori,....tu puteai macar o data,si nu ajungeai in dileme astea,...pt ca stii bine ca aste-s deja gainarii,.....oricine poate sa zicem gresi cu una bucata,....dar 4 deja e cam deocheata treaba,....adica am numarat eu sipculitele alea peste 1000 buc,si ti-au iesit in mod sigur cu plus si tu pui la indoiala ca n-as fi adus toate corpurile?Pai ce te-a impiedicat sa le numeri,.....