mircea.costache scrie:.....
Ma caca(csaa) fa comentarii la cum ai terminat scoala ca un infractor.Sau cu DREPTUL tau la x si o ,nu sti ca i-ai TAINUIT pe colegii HOTI si te infruptai din PRADUIALA .Ba GOLANULE imi faci SCARBA dar rezist ca nu sunt SALOS
Comenteaza ce am dezvaluit eu nu fa pe PROSTOVANUL sau asa esti cu ADEVARAT
Cu acelasi BLESTEM pana la a noua generatie din NEAM pentru noi toti care suntem FALSI si IPOCRITI.
Am terminat scoala ca un infractor? De ce? Pentru ca doi insi cu care am fost coleg un an au dat niste spargeri si au fost condamnati??? Interesant punct de vedere!
Poate imi spui ce infractiune am savarsit eu.
In legatura cu facultatea.....cum e aia ”la X si 0”??? Nu inteleg.
In legatura cu DEZVALUIRILE TALE, spune cu nume si prenume ce s-a intamplat. Abuzuri, spagi, trafic de influenta, trafic de ...... Pai ce faci? Lasi auditoriul asa in asteptare????
Ma oltenas, eu la sfarsit de saptamana ori lucrez (ca noi astia mai operativi nu avem Week-end), ori ma duc sa-mi vad copii. De aia nu ti-am raspuns. Tu, in schimb, vad ca ai mancat ceva stricat si ai avut diaree tastala ca ai umplut topicul asta de decatii verbale.
Hai usor. Dupa ce iti stergi transpiratia de pe frunte poate imi raspunzi la intrebarea: Daca am fost coleg cu doi, trei, patru indivizi care au fost condamnati pentru....diverse, inseamna ca si e sunt infractor????