Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde csaa » 25 Feb 2018, 23:23

mircea.costache scrie:.....

Ma caca(csaa) fa comentarii la cum ai terminat scoala ca un infractor.Sau cu DREPTUL tau la x si o ,nu sti ca i-ai TAINUIT pe colegii HOTI si te infruptai din PRADUIALA .Ba GOLANULE imi faci SCARBA dar rezist ca nu sunt SALOS
Comenteaza ce am dezvaluit eu nu fa pe PROSTOVANUL sau asa esti cu ADEVARAT

Cu acelasi BLESTEM pana la a noua generatie din NEAM pentru noi toti care suntem FALSI si IPOCRITI.

Am terminat scoala ca un infractor? De ce? Pentru ca doi insi cu care am fost coleg un an au dat niste spargeri si au fost condamnati??? Interesant punct de vedere!
Poate imi spui ce infractiune am savarsit eu.
In legatura cu facultatea.....cum e aia ”la X si 0”??? Nu inteleg.

In legatura cu DEZVALUIRILE TALE, spune cu nume si prenume ce s-a intamplat. Abuzuri, spagi, trafic de influenta, trafic de ...... Pai ce faci? Lasi auditoriul asa in asteptare????

Ma oltenas, eu la sfarsit de saptamana ori lucrez (ca noi astia mai operativi nu avem Week-end), ori ma duc sa-mi vad copii. De aia nu ti-am raspuns. Tu, in schimb, vad ca ai mancat ceva stricat si ai avut diaree tastala ca ai umplut topicul asta de decatii verbale.

Hai usor. Dupa ce iti stergi transpiratia de pe frunte poate imi raspunzi la intrebarea: Daca am fost coleg cu doi, trei, patru indivizi care au fost condamnati pentru....diverse, inseamna ca si e sunt infractor????
csaa

Mesajde mircea.costache » 26 Feb 2018, 01:00

csaa scrie:
mircea.costache scrie:.....

Ma caca(csaa) fa comentarii la cum ai terminat scoala ca un infractor.Sau cu DREPTUL tau la x si o ,nu sti ca i-ai TAINUIT pe colegii HOTI si te infruptai din PRADUIALA .Ba GOLANULE imi faci SCARBA dar rezist ca nu sunt SALOS
Comenteaza ce am dezvaluit eu nu fa pe PROSTOVANUL sau asa esti cu ADEVARAT

Cu acelasi BLESTEM pana la a noua generatie din NEAM pentru noi toti care suntem FALSI si IPOCRITI.

Am terminat scoala ca un infractor? De ce? Pentru ca doi insi cu care am fost coleg un an au dat niste spargeri si au fost condamnati??? Interesant punct de vedere!
Poate imi spui ce infractiune am savarsit eu.
In legatura cu facultatea.....cum e aia ”la X si 0”??? Nu inteleg.

In legatura cu DEZVALUIRILE TALE, spune cu nume si prenume ce s-a intamplat. Abuzuri, spagi, trafic de influenta, trafic de ...... Pai ce faci? Lasi auditoriul asa in asteptare????

Ma oltenas, eu la sfarsit de saptamana ori lucrez (ca noi astia mai operativi nu avem Week-end), ori ma duc sa-mi vad copii. De aia nu ti-am raspuns. Tu, in schimb, vad ca ai mancat ceva stricat si ai avut diaree tastala ca ai umplut topicul asta de decatii verbale.

Hai usor. Dupa ce iti stergi transpiratia de pe frunte poate imi raspunzi la intrebarea: Daca am fost coleg cu doi, trei, patru indivizi care au fost condamnati pentru....diverse, inseamna ca si e sunt infractor????

Ma BAGABONTULE tu nu vrei decat sa fi PROSTOVAN.
Ce sa-ti fac ??? Sa-ti dau minte de la mine,nu are x si o.
Ba GOLANULE unde vezi ca dau eu cu matura ,vino si tu SPURCACIUNE sa faci mizerie ,ca de ,te PRICEPI.
Ai avut atatea si atatea si tu PROSTOVANE sti doar ca ai leafa de GOLAN operativ

Hai MARS d'aci ca puti a HOIT.
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde csaa » 26 Feb 2018, 01:27

Daca zici tu...
Pai daca eu sunt infractor ca am avut colegi condamnati pentru furt, tu care ai un FRATE condamnat pentru CONTRABANDA SI CONSTITUIREA UNUI GRUP ORGANIZAT IN VEDEREA SAVARSIRII INFRACTIUNII DE CONTRABANDA ce esti mai mirciulica?
Hai descrie-te tu! Scrie tu aici cu manutele tale cinstite cum fratele tau, ofiter de graniceri, mandria familiei, a calcat legea.
Hai! Spune. Eu sunt golan, spurcaciune, prostovan,.... Tu cum esti???
Care e cinstea ta????
Am sa-ti dau ocazia sa-mi spui in fata toate astea. Ultima data cand ne-am vazut te-a scapat Chircu, dar acum e la Sibiu si nici nu cred ca ar mai vrea sa-ti ia apararea.

Puiule asta e prototipul politistului ideal respectat de tine si de Bambucha???? Un ...... care toata viata a cautat calea usoara. Ce sa faca asta intr-un dosar de .....furt? Sa blesteme hotii si sa inalte rugi la sfantul Mina pentru recuperarea pagubei?

Maaaa..... din cauza unora ca asta ies bancuri cu politisti!
csaa

Mesajde mircea.costache » 26 Feb 2018, 01:28

Shrek scrie:Dom. Costache! Zi-ne mai repede cand, cât, cui si pentru ce ai dat spaga, nu ne mai fierbe cu introducerea asta.
PS. Daca vrei o legătură in presa , da-mi un semn in privat. Nu este chiar " tolo" dar poa' sa iasă o chestie tare!

Buna Ziua !

Unde dai si unde crapa.
Cum ai putut INTELEGE ,dupa atatea dezvaluiri,ca eu un TARANOI sarac lipit, raportat la CACA(CSAA) si compania,aveam malai si pentru SPAGAT.
Sa vedeti ce poate dezvalui FRATELE-MEU.BISTOSI,dupa cativa ani de dezvaluiri de la mine.
CACA(CSAA) ne zici si noua cat lapte mai da vama, pardon (vaca) din GIURGIU.Tot 3,5% grasime sau a-ti hranit-o mai bine si a crescut grasimea.
POPOR sa vedeti ce situatie materiala au pastorii astia de Giurgiu.Ciobani ma nene nu GLUMA.Hahatul ,halatul ,cat mai costa halatul la sefime .PARANDARATUL ma PROSTOVANE ca parca vad ca nu pricepi iarasi ce e cu x si o.

BLESTEM catre tine doamne pentru noi muritorii care am pacatuit cu GANDUL,CUVANTUL,FAPTA SI HAPSANEALA ,pana la a noua GENERATIE in NEAM. Doamne ajuta.
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
mircea.costache

Mesajde mircea.costache » 26 Feb 2018, 01:33

csaa scrie:Daca zici tu...
Pai daca eu sunt infractor ca am avut colegi condamnati pentru furt, tu care ai un FRATE condamnat pentru CONTRABANDA SI CONSTITUIREA UNUI GRUP ORGANIZAT IN VEDEREA SAVARSIRII INFRACTIUNII DE CONTRABANDA ce esti mai mirciulica?
Hai descrie-te tu! Scrie tu aici cu manutele tale cinstite cum fratele tau, ofiter de graniceri, mandria familiei, a calcat legea.
Hai! Spune. Eu sunt golan, spurcaciune, prostovan,.... Tu cum esti???
Care e cinstea ta????
Am sa-ti dau ocazia sa-mi spui in fata toate astea. Ultima data cand ne-am vazut te-a scapat Chircu, dar acum e la Sibiu si nici nu cred ca ar mai vrea sa-ti ia apararea.

Puiule asta e prototipul politistului ideal respectat de tine si de Bambucha???? Un ...... care toata viata a cautat calea usoara. Ce sa faca asta intr-un dosar de .....furt? Sa blesteme hotii si sa inalte rugi la sfantul Mina pentru recuperarea pagubei?

Maaaa..... din cauza unora ca asta ies bancuri cu politisti!

Ba GOLANE ce nu pricepi.Am scapat de frica .Nici MOARTEA nu ma IMPRESIONEAZA.Sa te fereasca Dumnezeu sa ma activezi.Ori mor cu tine de gat ,ori tu mananci coliva singur.
Caca (csaa) vezi-ti de prostia ta ca ti-am povestit ce si cum a fost cu frate-meu.Pe langa faptul ca esti prost ,stai prost si la LOGICA tineri de minte.
Ai avut IMPRESIA ca sunt unul din majurii carora le-ati mancat banutii sa-i faceti agenti.Nu mi-ai dat tu nimic.Am luptat pentru ce am.Ai INCEPUT un RAZBOI, poarta-l DEMN pana la final.Eu ori mor cu tine de gat ori nu.Stai sa vezi.
Tu ai impresia ca pot sta langa un caca(csaa) ca tine

Hai mars ca puti a HOIT.
Ultima oară modificat de mircea.costache pe 26 Feb 2018, 01:42, modificat 1 dată în total.
mircea.costache

Mesajde csaa » 26 Feb 2018, 01:38

Nu te mai agita ca flexul. Povesteste despre costache al mic.
csaa

Mesajde mircea.costache » 26 Feb 2018, 01:46

csaa scrie:Nu te mai agita ca flexul. Povesteste despre costache al mic.

Ma prostovane timpul tau a expirat.Cauta proast-o in urma ca am dat deja explicati.Pentru restu, hai in DIRECT pe u post de televiziune.Demersurile sun in curs de finalizare.Te bagi ?????????????

Zat d'aci JIVINA
mircea.costache

Mesajde csaa » 26 Feb 2018, 01:53

Neam de hoti ce esti! Ai tupeul sa improsti cu noroi munca unor oameni tu care toata viata doar ai cautat sa inseli.
Povesteste nemernicule cum ai furat vesela de la sala de mese ca sa ne faci sa platim. Povesteste cum ai vrut sa ne lasi fara bocanci pentru ca ti-au disparut bocanci ce trebuiau dati la reforma.
Crezi ca ceea ce stiu despre tine se opreste la fratetu??? Te inseli amarnic.
Am vrut sa-ti las demnitatea sa te retragi linistit. Te facuse-i destul de ras, dar ai continuat cu micismele tale.
Hai spune tu ce stii despre mine? Iti dau eu un pont: in anul 1994 am descoperit cea mai mare contrabanda cu tigari din acel an.
csaa

Mesajde csaa » 26 Feb 2018, 01:58

Am uitat sa-ti spun ca nu fumez
csaa

Mesajde mircea.costache » 26 Feb 2018, 02:21

csaa scrie:Neam de hoti ce esti! Ai tupeul sa improsti cu noroi munca unor oameni tu care toata viata doar ai cautat sa inseli.
Povesteste nemernicule cum ai furat vesela de la sala de mese ca sa ne faci sa platim. Povesteste cum ai vrut sa ne lasi fara bocanci pentru ca ti-au disparut bocanci ce trebuiau dati la reforma.
Crezi ca ceea ce stiu despre tine se opreste la fratetu??? Te inseli amarnic.
Am vrut sa-ti las demnitatea sa te retragi linistit. Te facuse-i destul de ras, dar ai continuat cu micismele tale.
Hai spune tu ce stii despre mine? Iti dau eu un pont: in anul 1994 am descoperit cea mai mare contrabanda cu tigari din acel an.

Mars ma PUTOI .Vi cu NIMICURI .Baga ceva, nu baliverne.Imi IROSESC timpul cu PROSTI ca tine si nu se MERITA.Pai prostovane ,de ce esti platit,cumva sa faci umbra institutiei degeaba.Nu ti-ai luat SOLDA cumva.Intraba proast-o muncitorii care produc zilnic plus valoare(sti cu ce se mananca) nu ca tine in 1994 ai facut ce si mai cand......!!!????.Ti-am dat mai inainte fapte antisociale ,cu DREPTUL tau ce poti face.Proast-o DREPTUL nu ti-l da nimeni,trebuie sa fi DREPT ba strambatura

Iarta-l Doamne ca asa e el proasta.
mircea.costache

Mesajde alt stupar » 26 Feb 2018, 02:36

zi Mirce... zi cum e cu parandaratul...
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde csaa » 26 Feb 2018, 07:39

Ce draq sa bage, ca asta ce viseaza noaptea posteaza dimineata pe forum.
csaa

Mesajde csaa » 26 Feb 2018, 08:17

De fapt... imi cer scuze domnule @altstupar....spune-ne mircica-neamdehoti. Povesteste cu nume, date, locuri.
csaa

Mesajde feederman » 26 Feb 2018, 10:31

csaa scrie:Ce draq sa bage, ca asta ce viseaza noaptea posteaza dimineata pe forum.

Rahat. In ventilator. Ca ieste* din belsug Si dati turatia la maxim.

Misto! Multumesc baieti pentru sinceritatea cu care ati alcatuit fisa de autoevaluare a neamului. Paralela 45 la ea acasa, mereu surprinzatoare, fara izmene, asa cum a facut-o ma-sa.
[*] Ievoluam ce mama...
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde mircea.costache » 26 Feb 2018, 13:16

csaa scrie:De fapt... imi cer scuze domnule @altstupar....spune-ne mircica-neamdehoti. Povesteste cu nume, date, locuri.

Nuna Ziua !

Fa PROAST-O (sti de ce iti zic PROAST-O......?????,pentru ca esti o CURVA de om).NEAM de NEAMUL tau n-o sa vada CINSTE in fata OCHILOR tai.Pai daca iti luam farfuria (si bine as fi facut) in ce mancai prostut-o ????.Daca iti luam bocancii si bine iti faceam(sa fi patimit ca HRISTOS pe drumul GOLGOTEI)nu mergeai descult nebunatic-o si erai in IMPOSIBILITATEA sa faci PREZENTA la raportul si inspectia de dimineata.
Pune mana, urca-te in tren ,vezi ca are doua clase,la clasa a I a sa inveti sa citesti si la clasa a II a, sa inveti sa GANDESTI nebunatic-o.

SICTIR

Nota : Ai ceva BUN sau.....!!!!?????, imi pierd vremea cu tine p'acilea.Farfurii ,bocancii.........,proasta INSTITUTIEI, avea-ti(aveam) oapatarita la sala de mese care avea in primire vesela si va servea la botul calului.Ce treaba aveai tu cu farfuriile????? Aaaaa..... daaaa....,atat de animale erati ca nici de o farfurie nu grija-ti ,o spargeati si p'aia Bocancii erau paziti de plantoane naroad-o,noaptea ,iar ziua ii aveai in picioare si numa un nesimtit ca tine putea sa nu observe ca-l descalta careva.
Esti sub nivelul Marii Negre,n-am ce face cu tine.Vezi ca asa ceva se cauta in pol.de frt. Baga-te nu mai pierde vremea.
mircea.costache

Mesajde mircea.costache » 26 Feb 2018, 13:25

alt stupar scrie:zi Mirce... zi cum e cu parandaratul...

Eeeeeeeeee ......!!!!!?????,vezi asta e "CUSURUL"vost.Pai nea CACA(CSAA) stie, ca la Gr.se gaseste din belsug.Acolo se centralizeaza Nuuuuuuuu ...!!!?????.De ce ii mai zice CENTRU (BULON)...!!!??? ,nu pentru a centraliza ????????????????????????????????????
Doamneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......!!!!!, calculati cate treceri peste frt.autorizate sunt,si ATENTIE! la corason sa nu va plezneasca.Apai alea neautorizate DUMNEZEULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE MAREEEEEE......................!!!!!!!!!!!??????????????????, este lacomia pacatosilor,si gradina TA DOAMNE.
Ai PRICEPUT,banuiesc ????...,altfel ma faci sa cred......!!!!,ce anume...?????

Am ONOAREA.
mircea.costache

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE