csaa scrie:Iti dau eu un pont: in anul 1994 am descoperit cea mai mare contrabanda cu tigari din acel an.
E bine ca am aflat si dupa atatia ani,.....cine l-a prins pe Trutulescu!
csaa scrie:Iti dau eu un pont: in anul 1994 am descoperit cea mai mare contrabanda cu tigari din acel an.
csaa scrie:Hai neamdehoti spune parandaratul, lovitura tunetului, sau poate preferi ceva de sezon: stransoarea ghetii......muscatura gerului....
Hai ca auditoriul e cu gura cascata!
Mai avem putin si ne vedem papusel! Abia astept sa-mi povestesti ce mai face fratiorul tau. Pe unde a fost....cat a stat....pe unde... Detalii!
feederman scrie:Misto! Multumesc baieti pentru sinceritatea cu care ati alcatuit fisa de autoevaluare a neamului. Paralela 45 la ea acasa, mereu surprinzatoare, fara izmene, asa cum a facut-o ma-sa.
csaa scrie:Ce poet!!!??? Mirciulica neamdehoti ai terminat blestemele si ai trecut la poezii? La final o sa ajungi la rugaminti.
Am citit toate aberatiile puse de tine pe forum dar nu am gasit unde ai postat despre fratiorul tau.
Cand el facea contrabanda tu ....ce faceai???? Erati certati? L-ai repudiat??
Si astept (de fapt tot forumul asteapta) in continuare dezvaluirile cu parandaratul.
mircea.costache scrie:csaa scrie:Ce poet!!!??? Mirciulica neamdehoti ai terminat blestemele si ai trecut la poezii? La final o sa ajungi la rugaminti.
Am citit toate aberatiile puse de tine pe forum dar nu am gasit unde ai postat despre fratiorul tau.
Cand el facea contrabanda tu ....ce faceai???? Erati certati? L-ai repudiat??
Si astept (de fapt tot forumul asteapta) in continuare dezvaluirile cu parandaratul.
Buna Seara !
Ma ''Gogule" (sa iti mai arat si putin naspet) tu nu reusesti sa fi decat PROSTOVAN.N-am ce sa-ti fac.
Te astept cu paine si sare la Bechet,ca tare de mult n-am intalnit o PROASTA asa naspeta ca tine.
Dute-n alea ,alura ca pe-a mea n-o stric pe tine.
Shrek scrie:Nu stiu ce sentiment ai dumneata csaa, atunci când lovesti pe cineva ....prăbusit la pământ dar nu este o dovada de om educat, precum te pretinzi. Daca esti ofițer operativ, ai o functie de conducere, ar trebui sa ai si" calitatea " de a citi oamenii. Altfel nu te deosebesti prea mult de msc.
In ceea ce priveste " pedindaratul", noi, cititorii neavizati, am inteles ca se da la....grăniceri! ? " Pedinfata" s-o gatat?
csaa scrie:N-am avut de ales. Stii vorba aia olteneasca: Prostului pana cand nu ii arati ca e prost, in prostia lui se crede destept.
Cand a inceput sa abereze pe aici deja avea doi admiratori. Trebuia sa arat cine e si, daca iti aduci aminte, am vrut sa ma opresc.
In ce priveste parandaratul.....eu am alta definitie.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 30 vizitatori