Balian scrie:Sunteți invidioși nu?Am băgat indigo. Luni mă apuc.
cristian bh scrie:Vezi ca la triunghiurile alea de ranforsare,....cred ca o sudura are 20 miligrame mai mult incarcat,...cea de sus fata de aia de jos,.....![]()
Amu ce sa fac, ....pana imi revin cu ochii la normal,dupa ce i-am cascat la maxim cu lupa pe subler,....![]()
Gasii azi scapata de foc o cioata de scandura , cu un faltz de proba,.....avea 10,06mm,......am muscat din ea de ciuda pt alea 0,6 zecimi de mm,....
slaba speranta de propolis,....
cristi_vidican scrie:cristian bh scrie:Vezi ca la triunghiurile alea de ranforsare,....cred ca o sudura are 20 miligrame mai mult incarcat,...cea de sus fata de aia de jos,.....![]()
Amu ce sa fac, ....pana imi revin cu ochii la normal,dupa ce i-am cascat la maxim cu lupa pe subler,....![]()
Gasii azi scapata de foc o cioata de scandura , cu un faltz de proba,.....avea 10,06mm,......am muscat din ea de ciuda pt alea 0,6 zecimi de mm,....
slaba speranta de propolis,....
ai măsurat și tu unde ai făcut bine.
Dincolo era problema, la falțul de 8 mm.
asta ce-a vrut să fie?
Sau era ceva piesă de la sicrie?
mausica scrie:Amu ase ceva......io cred ca e dereglat circularu ..o freza...o ramas setata pe sicrie
mausica scrie:Hai sa dezvelim statuia
cristi_vidican scrie:Dincolo era problema, la falțul de 8 mm.
asta ce-a vrut să fie?
Sau era ceva piesă de la sicrie?
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori