Daca pleaca unii din DNA, e ilogic sa tragi concluzia ca ei pleaca din cauza Codrutei.
Nici Sherlock nu ar reusi sa faca o legatura directa.
Mircea_63 scrie:Daca pleaca unii din DNA, e ilogic sa tragi concluzia ca ei pleaca din cauza Codrutei.
Nici Sherlock nu ar reusi sa faca o legatura directa.
csaa scrie:Nu am zis ca pleaca "din cauza". De fapt ....ma deranjeaza ca au stat, iar unii inca mai stau acolo, " din cauza".
Mircea_63 scrie: Observa ca si tu faci la fel, doar ca dai in DNA.
ioanpuiu scrie:csaa scrie:Nu am zis ca pleaca "din cauza". De fapt ....ma deranjeaza ca au stat, iar unii inca mai stau acolo, " din cauza".
Deranj mare măi csaa dar nu ai apucat să ne spui unde crezi tu că e treaba mai putredă ... în DNA sau în Poliţia de Frontieră.
Vameşule!
csaa scrie:Faci afirmatii....hai sa le zic "gratuite" desi ar merita alt adjectiv.
csaa scrie:Nu vrei sa explici cu ce sens ai folosit cuvantul ”vames”?
Evanghelia zilei
Din vameş a devenit Apostol
Şi după aceasta a ieşit şi a văzut un vameş, cu numele Levi, care şedea la vamă, şi i-a zis: Vino după Mine. Şi, lăsând toate, el s-a sculat şi a mers după El. Şi I-a făcut Levi un ospăţ mare în casa sa. Şi era mulţime multă de vameşi şi de alţii care şedeau cu ei la masă. Dar fariseii şi cărturarii lor murmurau către ucenicii Lui, zicând: De ce mâncaţi şi beţi împreună cu vameşii şi cu păcătoşii? Şi Iisus, răspunzând, a zis către ei: N-au trebuinţă de doctor cei sănătoşi, ci cei bolnavi. N-am venit să chem pe drepţi, ci pe păcătoşi la pocăinţă. (Luca 5, 27-32)
Matei-Levi, vameşul despre care se face amintire în Evanghelia de astăzi, a lăsat toate ocupaţiile cotidiene, funcţia, poziţia privilegiată şi a urmat Mântuitorului. Numele său înseamnă: Levi – leu, iar Matei – dăruit de Dumnezeu. Cel amintit era vameş, iar iudeii îi dispreţuiau pe vameşi deoarece aceştia erau în slujba ocupanţilor romani. În concepţia lor vameşul erau un exemplu concret de corupţie şi păcătoşenie. Acestui om blamat, Hristos Domnul îi spune: „Vino după Mine!” Era ceva de neconceput şi de neacceptat ca un vameş să fie în preajma unui om sfânt. Matei L-a urmat şi din vameş a devenit Apostol şi, mai târziu, unul din cei patru Evanghelişti care au mărturisit despre viaţa şi activitatea Fiului lui Dumnezeu
csaa scrie:Cuvantul cheie e ”MARTOR”! Nu martor procesual ci ocular.
Iti recunosti incapacitatea????
Nu vrei sa explici cu ce sens ai folosit cuvantul ”vames”?
ioanpuiu scrie:Hai că una îmi pot imagina:
- doi ofiţeri ai DNA purtînd bărbi false de lipoveni...
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 17 vizitatori