Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Bezna Zorilor in Stuparit

Mesajde Bezna Zorilor » 15 Mar 2018, 13:10

Bai, eu stiu ca aia care vorbesc despre, o au mica. Asa ca nu ma mai obosi, pune'o pe masa si nu mai da din clantza!

Adica vreau sa zic, tu stii sa scrii sau doar ne minti? Ca pana acu' am vazut numai sindromu' tourette. Sau delirium scremens. Pe care zici ca il ai?
Ultima oară modificat de Bezna Zorilor pe 15 Mar 2018, 13:12, modificat 1 dată în total.
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde Ioan Guist » 15 Mar 2018, 13:10

Ca vad o oarecare referire la adresa lu sefu mare.
Mircea, ai grije ca era sa ti se aseze o scama pe reverul hainei!
Cum ? are cine sa-ti poarte trena? Of si io ce fac acum ? :lol:
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde Bezna Zorilor » 15 Mar 2018, 13:14

Guist, te lasa religia sa treci pe la scularie si sa iei parte la discutii despre...scule?

:twisted: :twisted: :twisted:
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde modigliani » 15 Mar 2018, 13:24

Fata mea, ..... pari inteligenta.
..... Pari.
Unde nu intelegi ce-i lesne de inteles?
Te-ai cam incurcat in tine . (Sau sa-ti fac o schita?)
Diferenta dintre ignoranta si indiferenta ?
Nu stiu si nu ma intereseaza .....
modigliani

Mesajde Bezna Zorilor » 15 Mar 2018, 14:11

Pe cine crezi ca freaca ridichea de parerea ta despre mine? Somn usor si grija mare, poate reusesti sa inchizi o pleoapa de grija mea pe forum. Reclama negativa tot reclama este, multumesc pentru efort. In ceea ce priveste cotaiala pe care mi'o tot promiti, cu sau fara ghilimele, iata optiunile:

pt cotaiala fara ghilimele - nu ti'as da atentie nici daca as fi fapusa gonflabila a unui vecin,
pt cotaiala cu ghilimele - nu ai reusit decat sa ma faci sa imi fie jena de jena ta...pe care nu o ai...nu de a ma denigra pe mine, ci de a nu il face de ras pe mircea, care te considera prieten.

Eu cred ca mircea a venit la nunta cu rudele de la tara si nu prea mai are pe unde sa le ascunda pe sub o masa cu sarmale stricate si vin acrit. Talentul tau de a te da in stamba arata un om disperat cu complexe megalomane ce ascund inferioritatea unei ratari. Chestiune care nu ma priveste, doar imi provoaca mila pentru ca nu ai nici macar flerul de a te abtine. Si de ce sa te abtii, de ce sa arati ca poti sa traiesti conform varstei tale cand poti sa fabulezi ca esti un Zorro care se ia de fetitele de pe forum? Mai latra tu mult, ca prin asta demonstrezi doar disperara unui grafoman fara glorie.

mircea mi'a zis sa nu ma iau de suratele voastre de prin case, ca nu se face si ca o luati razna. O luati razna pentru ca e adevarat...ca atunci cand va lipseste iubirea si linistea domestica, masculinitatea voastra nu e o genialitate neinteleasa, ci o ratare si abjectitate. Demonstrezi asta cu varf si indesat si nu pot decat sa te privesc cu mila.

Barbatul fara femeia de ieri devine astazi labagiul* de forum.
Ultima oară modificat de Bezna Zorilor pe 15 Mar 2018, 14:28, modificat de 2 ori în total.
Bezna Zorilor

Mesajde modigliani » 15 Mar 2018, 14:23

Fatuco, ... deja esti ridicola.......
Iti "raspund" la postare doar ca-mi figureaza ca exista, si impilicit- iti convine sau nu - necesita reactii !

Unde nu ai inteles ca ti-ai luat glorios La revedere de la sfera mea de interes?

Da, recunosc cinstit, admirabil faptul ca te zbati ..... "Samoreo", am dat pe spate .
Insa canalizeaza-ti eforturile patetic-feministe pentru peste trei zile, cand se intoarce Neander Talianu' de la Copacabana.( ala precis si-o freaca deslusind stangaci ce-ai scrjelit p-acilea) .

Pe bune, eu am treburi serioase de rezolvat intre timp, nu am timp de balivernele tale ieftine cu pretentii de concentrate literar-filozofice. Ca pe bune, plictisesti cu ele.

App, ..... daca intre timp descoperi care este directia regulamentara a erectiei ..... sa ne anunti si pe noi, sa luam aminte.
la fel, sa ne anunti cand iti dai singura limbi ! Dar nu te stradui sa ne si explici ca te-ai indragostit de tine, c-ar fi prea mult de procesat. Limiteaza-te la senzatii.

Bine ?
Ultima oară modificat de modigliani pe 15 Mar 2018, 14:27, modificat 1 dată în total.
modigliani

Mesajde Bezna Zorilor » 15 Mar 2018, 14:27

Presupun ca nu o sa fie o problema sa am un dialog, avand in vedere ca interlocutorul meu cel mai avid e nelipsit de aici, chiar si cand eu dorm sau fac orice altceva. Deci, daca ma taie sa iti raspund, o sa te gasesc aici, disperat si cocotat pe gard...la mine pe pagina, da? Ca vad ca nu mai pleci. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bezna Zorilor

Mesajde modigliani » 15 Mar 2018, 14:29

Bezna Zorilor scrie:Presupun ca nu o sa fie o problema sa am un dialog.......

Ba da. este o problema. Te iubesti atat de mult incat te masturbezi cand replici in forum.

Si insist, ..... ne razboim ? Sau ne futem ?
modigliani

Mesajde modigliani » 15 Mar 2018, 14:30

Pe la spate, ca nu-mi place fata ta.......
modigliani

Mesajde Bezna Zorilor » 15 Mar 2018, 14:35

As ruga adminul sa nu stearga cafelele varsate de pe masa, ca sa nu fim ipocriti ca pisica ce isi ingroapa adanc rahatul.

Sa se vada, de ce sa nu se vada...ce si cine sunt oamenii.

Astept o poza cu modi cu izmenele in vine si la vedere strumfii. Cu sugestia sa inghita niste plumb inainte sa se pozeze, ca sa ii stea dreapta timp indelungat.

V'am pupat.
Ultima oară modificat de Bezna Zorilor pe 15 Mar 2018, 14:38, modificat 1 dată în total.
Bezna Zorilor

Mesajde mircea » 15 Mar 2018, 14:37

Cam prea in partile de "jos" discutia .
Pictore, zici ca ai treaba ?
Acum vreo ora , doua, te preocupa forumul si curatenia .

Pictoru` - trei zile pauza de bere
sa-i tina tovarasie italianului , berea merge mai bine vorbita in doi.
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde modigliani » 15 Mar 2018, 14:40

mircea scrie:Cam prea in partile de "jos" discutia .

Pai exact acolo bat !!!!

Mandro, ..... mai tre' sa ne-nveti ! Unii o dau pe ocolite, altii pe direct !

Io-s din categoria aia care n-are timp de baliverne .....

Ma-ntelegi ?

Eu am target-uri si ..... restul umplutura. Fa-ti temele.
modigliani

Mesajde modigliani » 15 Mar 2018, 14:41

mircea scrie:Pictoru` - trei zile pauza de bere[/b]

Pa, Big Bro !!!
modigliani

Mesajde mircea » 15 Mar 2018, 18:14

Bezna Zorilor scrie:Eu cred ca mircea a venit la nunta cu rudele de la tara si nu prea mai are pe unde sa le ascunda pe sub o masa cu sarmale stricate si vin acrit.

Nu te-a rabdat inima sa nu o spui .
De cheli rea ce esti. :lol:

BZ , astia nu`s rudele mele sarace, de la tara......sunt rudele mele, iar de ascuns nu-i ascund . Ii si prezint invitatilor, fratele Costel, sora Varvara , varu Gigel, etc
Stii tu cum este, daca esti paduchios si rudele sunt cam la fel .

Acum, pana nu ma imbat si sa trec si eu la spart pahare....spun scuzati, pardon, poate data viitoare nu o sa mai fie asa.
...........................................
Nu ma pricep sa despart subiecte . Rog un moderator sa selecteze mesajele care nu ar trebui sa apara pe public si sa le mute la Controverse. Ca ne facem naibii de tot rahatul cu nunta asta .......mai citesc poate si copii pe aici.
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde MIHAI BALS » 15 Mar 2018, 21:34

ola,eu prind buchetul!
MIHAI BALS

Mesajde MIHAI BALS » 15 Mar 2018, 21:36

63,ma stresezi!
mosule!nu ma mai urmari!
bine,daca nu ai ce sa faci,ca cesa faci,nu accept companie!

trebuia sa fii 69!
da tu nu stii,ca n.ai cu cine!
eu stiu!
MIHAI BALS

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?