Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Bezna Zorilor in Stuparit

Mesajde Bezna Zorilor » 19 Mar 2018, 19:03

Ti'ai inaugurat tu ospiciul. Daca vrei sa imi zici ceva, esti poftit aci, unde, bag de seama ca io nu te pot opri.
Am vazut ca mi'ai dedicat niste kilometri cu laturi si olitze de noapte rasturnate. Simplul fapt ca imi dai atata atentie imi confirma ceea ce stiam deja...despre mine.

Multumesc, si haide pa!
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde modigliani » 19 Mar 2018, 19:07

Caca pe matale ??? In sfarsit te-ai prins ca ti-o poti lua ? IN SFARSIT te-a luminat Dumnezeu ?

Pai ce rost au atatea figuri ieftine in atata timp daca n-ai tupeu sa pasesti in ring, la "ospiciu" ?

Hai, sari la cap ! Scrii mult, am vazut ! Eu la fel ! Daca esti miez vino sa ne dam ! Nu o fredona p-aici cautand sa impresionezi Neander Talieni . Vino , fata mea , unde-ai aspirat sa ajungi ! La baietii cu condeiul , la Liga Pro .

Altfel esti ..... pistol cu apa .
Diferenta dintre ignoranta si indiferenta ?
Nu stiu si nu ma intereseaza .....
modigliani

Mesajde Bezna Zorilor » 19 Mar 2018, 19:11

Mai, pissi, spre deosebire de tine, eu nu vreau sa demonstrez nimanui nimic. Eu deja m'am nascut si nu trebuie sa stau toata viata sa lustruiesc la o imagine. Spor acolo sa minti pe cine vrei tu ca esti mare si tare. Sigur, la sfarsitul vietii te va premia cineva pentru eforturile depuse in a latra la luna. Cineva care te va minti ca nu o sa mori singur si nefericit.

Ai sarit din manualu' de parapsihologia ospiciului...drept aci pe forum. Asa, si?
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde modigliani » 19 Mar 2018, 19:17

Bezna Zorilor scrie:Mai, pissi, spre deosebire de tine, eu nu vreau sa demonstrez nimanui nimic.

Ok, te-am inteles .... De altfel esti "ieftina" , usor de analizat ( in pofida a orice altceva iti place sa consideri despre tine ) Esti "pufuleti cu ciocolata" ...

Diferenta dintre noi este si tine de urmatoarele :

- Eu vreau ,
- Pot ,
- O fac ...

Ca-ti convine sau nu , ca vei pasi in ring sau nu .
modigliani

Mesajde Bezna Zorilor » 19 Mar 2018, 19:51

Anunta'ma cand termini foiletoanele cu analiza mea, ca mi s'a terminat hartia igienica si e cam frig afara ca sa ies.

Pe cine naibii crezi ca intereseaza, ma, ce poti tu sa faci si ce mai exact faci? Pe mine sigur nu.

Te cam chinui sa ii atragi atentia unei muieri pe forum, dar ai imbatranit de atata alergare.
Bezna Zorilor

Mesajde modigliani » 19 Mar 2018, 19:57

Esti mancata .....
modigliani

Mesajde modigliani » 19 Mar 2018, 20:29

modigliani scrie:Esti mancata .....

Si ca te vei "apleca in marinimia ta" asupra a ceea ce scriu eu la "ospiciu" sau nu , ..... iti mai promit si ca nu mai defilezi tu p-aici nestingherita ca pana acum . Pentru ca restul baietilor citesc ! Iar eu am un al dracului talent de-a-mi pune-n fraze nenorocite gandurile .
Nu stiu , dupa ce termin cu tine , cum mai dai tu ochii cu ei .....
modigliani

Mesajde Bezna Zorilor » 19 Mar 2018, 20:53

Pretine? Ti se pare ca io dau ochii cu careva de pe forumu' asta gen intalniri? Io numa' iau cate'o ciuguleala, un borcan de miere, un stup, chestii marunte, ma'ntelegi? Daca existenta ta e construita in jurul verbului "a demonstra", nu inseamna ca toti sunt ca tine. Eu sigur nu (doamne ajuta).

Cand vorbesti despre epatare si ii acuzi pe altii, vorbesti despre tine, presupun. In afara de adjective pestrite, fantezii sexuale nesatisfacute si impleticite cu misoginism, zici totusi ceva? Ca si bolnavii aia de la ospiciu mai au sclipiri de inteligenta. Tu esti in faza de negare.

Ma gandesc sa imi deschid o pagina si pe "apicultorul incepator" de indata ce o sa am stupii aia doi plini cu ceva. Ca aici se pare ca a devenit pagina ta.
Bezna Zorilor

Mesajde mircea » 19 Mar 2018, 21:14

Mirceo 63....am o rugaminte......te rog adu inapoi mesajele retrase din pagina asta .
Vreau sa fac o analiza (ghilimele la analiza) pe text .

Multumesc !
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde Mircea_63 » 19 Mar 2018, 21:40

Finalizat!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Bezna Zorilor » 20 Mar 2018, 21:44

AJUTOR IN NEVOIE!

Este cineva din Arges, Pitesti, Valcea care are drum in Bucuresti peste doua saptamani si ar putea sa treaca prin comuna Fagetelu sa faca si pentru mine o tranzactie?

Apreciez si returnez favorul.

Unde as mai putea sa pun anuntul?

Multumesc!
Bezna Zorilor

Mesajde Bezna Zorilor » 23 Mar 2018, 19:20

M'am abonat pe "cearta" ca mi'a zis cineva ca acolo m'as potrivi mai bine.
Dar eu mi'am luat costumas si o sa va trolez cu bucurie si pe celelalte sectiuni ale forumului.

Tzuck catre Shrek, care a castigat niste etichete acu' o vreme si nu si le'a revendicat. Dar poate nu vinde miere...
Tzuck catre petru71 si catre toti cu neveste superbe.

Tzuck catre LUPU' (dar si catre Modi), ca ma uraste doar pentru ca sunt femeie, sa'l preacinstim, deci, pe intaiul misogin al forumului!

Bezna la 31!

adina.jpg

Peisaje cu rapitoare...

Bezna Zorilor

Mesajde Shrek » 23 Mar 2018, 20:19

[quote="Bezna Zorilor".......

Tzuck catre Shrek, care a castigat niste etichete acu' o vreme si nu si le'a revendicat. Dar poate nu vinde miere...
Tzuck catre petru71 si catre toti cu neveste superbe.

Tzuck catre LUPU' (dar si catre Modi), ca ma uraste doar pentru ca sunt femeie, ......[/quote]
Vezi tu, stridie mică, noi barbatii nu suntem prea încântați sa ne tzuce cineva la ceas de seara. Stii, este o poveste mai veche in care un...domn, fiind in gradina .....de vara cu precinii, la o...cină, un " tovarăs" l-o tzucat si mai apoi , gimineata, l-o luat...garda!
No, amu sa vezi ce oferte de a te lua....ucenjca in stupina o sa ai, după ce t-ai tras costum de camuflaj pa chelea goală! Daca mai spui, îmi pare rău, eram umpic nervoasă , vei fi " amnistiata " de toate " fărădelegile " !
Shrek

Mesajde cristian bh » 23 Mar 2018, 22:57

Bezna Zorilor scrie:
Tzuck catre Shrek,
Tzuck catre petru71

Pe Shrek,,,nu,....da pa tine pitare,.....sa stii ca-s gelos foc,...... :)
Pun pariu ca si daca nu recunosti,.....umpic tot iti mai trecu din suparare pe .....stoica ....noastra! :D
Ca mai pun un pariu si ca asa-i spui in sinea ta! :lol:
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde petru71 » 24 Mar 2018, 00:00

cristian bh scrie:Pe Shrek,,,nu,....da pa tine pitare,.....sa stii ca-s gelos foc,...... :)

Tizule, n-ai motive.
În altă dezordine de idei, poate n-ar strica să-i explici scoicii cea nevertebrată cum e cu salopeta aia-n soare la 35 de grade.
Eventual una albă, poate ventilată... :lol:
petru71

Mesajde cristian bh » 24 Mar 2018, 00:09

petru71 scrie:
cristian bh scrie:Pe Shrek,,,nu,....da pa tine pitare,.....sa stii ca-s gelos foc,...... :)

Tizule, n-ai motive.
În altă dezordine de idei, poate n-ar strica să-i explici scoicii cea nevertebrată cum e cu salopeta aia-n soare la 35 de grade.
Eventual una albă, poate ventilată... :lol:

E un semn bun faptul ca deja iti faci griji pt ea! :lol:
Isi face un prim efect tzucul neconditionat,....... :lol:
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?