Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde mircea.costache » 28 Mar 2018, 23:44

Bună seara !

Oameni BUNI !
Urmare dezvăluiri INCITANTE
Episodul 2 Sindicatul Național al POLIȚIȘTILOR și Personalului Contractual

O mare ILUZIE s-a DOVEDID acest SINDICAT.
Nu am avut ÎNCREDERE în oameni de DECIZIE și PUTERE de la organizația SNPPC, organizație CREATĂ de noi pentru noi pentru DREPTURILE și INTERESELE noastre LEGITIME,LEGALE și ADEVĂRATE.
Este pentru a doua oara în decurs de 4 ani cănd solicit, ,ATENȚIE ! un martor asistent din partea SNPPC la cercetarea dispusă de factorul de decizie și putere de la nivelul instituțiilor fundamentale ale statului de DREPT.
TRĂDARE ,ABANDONARE și LAȘITATE, de asta am BENEFICIAT eu din partea acestei organizați căreia i-am umplut CONTUL lună de lună din puținul meu.
M-a MULȚUMIT faptul că, DESCOPERIND faptul că un INTRUS a încercat fără ACORDUL meu să se autointituleze reprezentantul meu din partea SNPPC, fără măcar a fece cel puțin cunoștiință cu mine, a TACUT mălc.
În zadar s-a BUCURAT factorul de DECIZIE și PUTERE că reușise RACOLAREA celui ce avea MENIREA măcar să dea CLIMATUL de IMARȚIALITATE,ECHIDISTANȚĂ, CORECTITUDINE și ECHILIBRU ,pentru că acesta din urma mi-a ascultat RUGA și IMPLORAREA și a TĂCUT, chiar dacă factorul de DECIZIE și PUTERE îl PREGĂTISE și se aștepta să-și îndeplinească MISIUNEA.
ANUNȚ PUBLIC că mă RETRAG definitiv și irevocabil din această ORGANIZATIE.Cu BANII dați acestei organizații astăzi,măine și în viitor mă pot BUCURA de cel mai bun AVOCAT.

Din Adevăr și realitate
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde cristian bh » 28 Mar 2018, 23:54

Cati ani mai ai pana la pensie Costache?
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde mircea.costache » 29 Mar 2018, 11:08

Buna ziua !
Le-a amenintat cu pistolul, apoi le-a violat in sectia de politie! In mod ironic, barbatul este chiar sef de post
22 de ore Exclusiv 2,993 Vizualizari

Seful de post din localitatea vasluiana Vetrisoaia este acuzat ca, sub amenintarea armei din dotare, a violat doua adolescente chiar in sectia de politie.
Doua minore au facut plangere penala impotriva sefului de post din Vetrisoaua, Marius Dan Nitica. Fetele il acuza pe politist ca le-a violat in noaptea de „Mihail si Gavril”, dupa ce au participat la o onomastica.
Fetele u povestit cu lux de amanunte colegilor lui, apoi, procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Husi, ce au patit în noaptea de “Mihai si Gavriil”, dupa ce au participat la o onomastica, în satul Lunca Banului.
“Totul a fost ok pana cand prietena mea a disparut si peste aproximativ 30 de minute a venit si ne-a spus ca un baiat si-a batut joc de ea. Numele sau este Mazdrag Alexandru Ionut. Atunci, politistul (Marius Nitica, n.r.) si cu înca unul (Mihaita Darie, n.r.) ne-au zis ca ne duc acasa. Dar nu a fost asa.
De la Lunca Banului ne-au dus la Vetrisoaia, cu o masina, Passat, albastru închis, cu numarul DOR, care apartine politistului. Ne-au dus la sediul Politiei, unde au profitat ca politistul Marius Nitica are un dormitor, la etajul 1 al sectiei sale de Politie. Acolo politistul Nitica a abuzat-o pe prietena mea si Mihaita Darie pe mine.
Ne-au tinut acolo, pana a doua zi la ora 12,00. Am tipat, dar nu ne-a auzit nimeni. Cine era sa vina la sectia de Politie? O astfel de întamplare te marcheaza pentru toata viata”, sustine una dintre fetele care au depus plangere. Acestea au mai spus ca s-au rugat de politistul Nitica si de tovarasul sau, sa fie lasate sa plece sau sa le duca ei acasa, însa acestia le-ar fi zis: <<Va ducem, dar hai sa ne mai distram o data>>!
Ancheta în cazul politistului de la Vetrisoaia, Marius Dan Niticã, pare cã bate pasul pe loc. Desi este vâlvã mare la nivel national dupã ce a iesit la ivealã cazul politistului-pedofil si ministrul de Interne Carmen Dan a anuntat cã vrea sã facã curãtenie în rândul politistilor care nu fac cinste, la Vaslui nu se miscã nimic în cazul sefului de post acuzat de viol. Împotriva acestuia, douã minore au fãcut plângere penalã, acuzându-l, alãturi de alti doi indivizi, de viol si lipsire de libertate. Dosarul se aflã în lucru, spun reprezentantii Parchetului Husi, iar pânã se va stabili dacã a violat sau nu fetele chiar în sediul Politiei din comunã, politistul continuã sã fie justitiarul în functie din comuna Vetrisoaia. Oricum, el s-a declarat din capul locului nevinovat!
Nu iese fum, pânã nu faci foc! Proverbul vechi se potriveste cum nu se poate mai bine în cazul politistului Marius Dan Niticã. Acesta, în ciuda functiei sale si a eticii care caracterizeazã angajatii MAI, a ajuns sã fie acuzat de fapte socante: viol si lipsire de libertate!

Citeste mai multe pe vremeanoua.ro

Din DORUL de adevar ,dreptate şi curaţirea de asemenea SPECIMENE
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
mircea.costache

Mesajde mircea.costache » 29 Mar 2018, 11:11

cristian bh scrie:Cati ani mai ai pana la pensie Costache?

Bună ziua !

Pot face oricănd acest lucru( să ies la PENSIE),însă probleme dificile de familie mă INCURCĂ o perioadă de timp.

Cu RESPECT
mircea.costache

Mesajde mircea.costache » 29 Mar 2018, 11:16

Bună ziua !

Oameni BUNI !
Urmare dezvăluiri INCITANTE
Episodul 3. FACTORI de decizie și PUTERE
Am lăsat la urmă acest episod deoarece aici lucrurile ,FAPTELE și GESELILE se complică,amplifică și incurcă
Urmare a bunului simț al PRIMEJDIEI m-am abținut sa nu fac publice in plenul AUDIERILOR unele chestiuni de nivel ÎNALT și care vor rămăne ca o BOMBOANĂ pe COLIVĂ pentru cei ce au PĂNGĂRIT numele Costache .
CONTINUAREA după POSTUL Sfintelor SĂRBĂTORI de PAȘTE

Din ADEVĂR şi respect
mircea.costache

Mesajde Donbazil » 29 Mar 2018, 23:33

Salut !

Politia Romana - www.politiaromana.ro a adăugat 2 fotografii noi.
3 ore ·
#PolițiștiiZilei sunt doi colegi din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași

Două copile, care au căzut într-un baraj de acumulare a apei, situat pe raza orașului Podu Iloaiei, județul Iași, au fost salvate de doi polițiști.

Astăzi, agenții de poliție Buculei Teodor și Tănasă Ștefan, ambii din cadrul Poliției Orașului Podu Iloaiei, din județul Iași, au fost sesizați, prin #112, despre faptul că două copile ar fi căzut într-un baraj de acumulare a apei, situat pe raza orașului Podu Iloaiei.

#Polițiștii au ajuns la timp pentru a salva de la înec cele două minore, de 11, respectiv 12 ani.

Acestea au primit îngrijiri de specialitate, de la echipajul medical sosit, ulterior, la fața locului, acum fiind în afara oricărui pericol, datorită intervenție prompte a colegilor noștri.

Îi felicităm pe cei doi polițiști și le dorim succes în misiunile următoare!
Donbazil

Mesajde Donbazil » 30 Mar 2018, 22:55

Salut!

Nu vor sa inteleaga!....Si daca si-o cauta cu lumanarea....

..."Cel în cauză ar fi devenit recalcitrant și i-ar fi adresat agentului de poliție injurii și amenințări cu acte de violență, în momentul în care polițiștul i-ar fi adus la cunoștință abaterile contravenționale săvârșite"...

http://www.dejeanul.ro/content/sofer-ar ... in-trafic/
Donbazil

Mesajde Donbazil » 01 Apr 2018, 00:00

Salut!

Politistii au umor
6 ore ·
#Polițistul zilei este colegul meu, agent șef principal de poliție Ovidiu Pilat, din cadrul Poliției Mun. Mangalia-Biroul de Investigații Criminale. Colegul meu a câștigat locul I la Cupa Danubius Brăila- Jiu-Jitsu brazilian, fiind multiplu campion național și medaliat la această disciplină sportivă. Felicitări, Ovidiu! :)

..." Alt burtos" !...
Fişiere ataşate
29684209_1642630115856791_2154141578435728020_n.jpg
Donbazil

Mesajde mircea.costache » 03 Apr 2018, 23:38

Buna Seara !

Mirceaa Costache

Cu toate că ne aflăm în săptămâna mare, (zisă și săptămâna LUMINATĂ) cineva se CHINUIE să-mi faca puțin RĂU.Avănd în vedere această TENTATIVĂ și pentru a afla unde îi este izvorul, am cerut factorului de putere ,decizie și COMANDĂ să intervină.PUBLIC aceasta CERERE(RAPORT), pentru a fi la vedere HAITUIREA unui om, care ÎNTÎMPLĂTOR a călcat un viespar aflat în dezvoltare și EXPANSIUNE.
Am promis, că după această SĂRBATOARE, voi face PUBLICE pe cel puțin trei site-uri de socializare putregaiul ,mizeria și mojicia oamenlor ce vor să TERFELEASCĂ o instituție emblemațică și cu TRADIȚII glorioase in FUNDAMENTUL statului de DREPT

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater

Cu Respect
mircea.costache

Mesajde Donbazil » 04 Apr 2018, 22:38

Salut!

Domnule, apai daca dumneata confunzi Saptamana Mare ( Saptamana Patimilor ) cu Saptamana Luminata e clara treaba!....Nu prea esti dus pe la biserica....
Donbazil

Mesajde mircea.costache » 04 Apr 2018, 23:44

Donbazil scrie:Salut!

Domnule, apai daca dumneata confunzi Saptamana Mare ( Saptamana Patimilor ) cu Saptamana Luminata e clara treaba!....Nu prea esti dus pe la biserica....

Bună Seara !

Nu este nici o confuzie.Săptămâna Luminata care este dupa Învierea Domnului, pentru mine este și in perioada de la Florii pănă la Sâmbăta Mare, pentru că cineva a pătimit să fim noi azi LUMINATI, unii, că majoritatea tot ÎNTUNERIC avem în minte, dar mai ales în SUFLETE.
Lasă în grija mea dusul la biserică că nu este frumos SEXUL de grija altora.

Să fi SĂNĂTOS
mircea.costache

Mesajde mircea.costache » 04 Apr 2018, 23:54

Bună seara !

Azi,unul din factorii de execuție din cadrul ITPF GIURGIU s-a ridicat la ÎNĂLȚIMEA așteptărilor ce se DORESC nu numai de către mine, ci de ÎNTREG personalul CORECT,CINSTIT și ADEVĂRAT.Există multe semne de întrebare la care am și raspunsurile.Ce nu INȚELEG,este cum te poți lăsa MURDĂRIT de gunoieri ai SISTEMULUI.A-ți păstra SUFLETUL curat și nepătat trebuie să RECUNOSC nu poate fi la îndemâna ORICUI.Suflete mai FRUMOASE ca la DOAMNE(FEMEI) nu poți întâlni ,dar nici doamne care să-și păstreze această COMOARĂ (suflet) curată nu găsești ORIUNDE.
Mulțumesc profesionistului(ei) care a arătat VALOARE azi.Mai rămâne să o consemneze acolo unde legea și actele normative interne o cer.

Din CURAJ, pe care nu prea il mai găsești
mircea.costache

Mesajde jonny_it » 05 Apr 2018, 14:18

jonny_it

Mesajde csaa » 05 Apr 2018, 23:19

Romanul isi face vara sanie si iarna car. Politistul roman planifica primavara craciunul si iarna pastele!!!!!
csaa

Mesajde csaa » 05 Apr 2018, 23:20

Intelegi logica, nu!? ;) :lol:
csaa

Mesajde mircea.costache » 06 Apr 2018, 06:36

Bună dimineața !
ATENTIE !
Este săptămîna PATIMILOR.Așa cum am promis am ales să PĂTIMESC făcându-mi DATORIA (prin chin și suferință) și asigurând din punct de vedere LOGISTIC (cât mi-au permis FACTORII de putere,decizie și COMANDĂ) subunitatea.
Sunt MÂNDRU că, sub o TORNADĂ de șicanări,provocări,amenințări și INTIMIDĂRI eu am RĂZBĂTUT și in final SUBUNITATEA care îmi asigură un loc de muncă ONORABIL,este PREGĂTITĂ să faca față oricăror PROVOCĂRI contravenționale și infractionale din punct de vedere al asigurări LOGISTICE.
Pentru toții factori de PUTERE,DECIZIE,COMANDĂ și execuție care au încercat (lăsând interesele OPERATIVE deoparte și ca de OBICEI încercând eliminarea INCOMOZILOR) NĂUCIREA mea,le transmit PACE,ARMONIE,CREDINȚĂ ,iar sarbatoarea PAȘTELUI să aduca lor și celor DRAGI ,liniște,BUCURII și impliniri pe toate planurile.
ÎN SĂPTĂMÂNA ce urmează (săptămâna LUMINATĂ) voi DEZVĂLUI la ce folosesc BRUMA de pregătire și cunostiințe in domeniu . O rușine de OAMENI.
mircea.costache

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE