Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: ajutor!!!!!!!!!!

Mesajde bostina constantin » 08 Ian 2012, 23:29

Adi Hodis scrie:Copiii ... bucuriile si viitorul, nea Costica.
Uneori ma intreb, oare lor o sa le placa albinaritul ... ca mierea-i buna si acum. :roll:

Adi, sa fi iubit;eu am scris ca nu dau sfaturi,decat tehnice pt Dacii, sa traiesti Paulica,dar acum o s-mi dau cu parerea:Adi, nu totdeauna daca tu esti militian si fiul tau trebuie sa faci eforturi sa se faca militian, punct.Eu am mai scris ca, copii trebuie sa fie ,,finisati"[invatati , educati],daca gena e bunisoara, finisarea e mai usoara[mama ,tata ,educator ,invatator,{conteaza si educatia lor,gena} ATENTIE!!!Nu lasati mobila de la etajul celor mici sa faca painjenis,provocati -i sa o foloseasca .CONCLUZIE;daca o sa dobandeasca [o parte o are in gena]indamanare intr o meserie[zona] vor avea valoare.ps Adi, sti cat m-am chinuit sa invat cunostintele sa consume ciuperci Pleurotus :roll: ,sau miere cu catina :lol:
catina cu miere 2 (Small).jpg
asta am mintit ,consuma numa nea Costica cu familia
bostina constantin

Mesajde Adi Hodis » 08 Ian 2012, 23:38

Pauuul !!! ... ai putintica rabdare ca acuma scrie nea Costica canonu`( cum sa te lasi de fumat ).

ps
deci n-ai cum sa scapi, doar ai cerut !. :lol:

bostina constantin scrie:...
ATENTIE!!!Nu lasati mobila de la etajul celor mici sa faca painjenis,provocati -i sa o foloseasca .CONCLUZIE;daca o sa dobandeasca [o parte o are in gena]indamanare intr o meserie[zona] vor avea valoare.

ps Adi, sti cat m-am chinuit sa invat cunostintele sa consume ciuperci Pleurotus :roll: ,sau miere cu catina :lol

Sanatosi sa fim nea Costica, sa-i putem sustine si ... educa cum se cuvine.
Poate nu o sa-si ia "zborul" cine stie pe unde ... ca astia pot "zbura"mai departe ca roii. :mrgreen:

Ref. la mierea cu catina, trebuia sa le zici ca are efect arfodisiac si sigur o cumpara. ;) :lol:
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde paul » 08 Ian 2012, 23:41

Adi Hodis scrie:Pauuul !!! ... ai putintica rabdare ca acuma scrie nea Costica canonu`( cum sa te lasi de fumat ).

ps
deci n-ai cum sa scapi, doar ai cerut !. :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:
ASTEPT ... CUMINTE !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde bostina constantin » 09 Ian 2012, 00:13

paul scrie:
.Dar cand am aflat ca voi fi bunic,m-am lasat de tigari [o sa invat cum si pe cei interesati

Nea Costica ... cred ca deja te-ai plictisit de mine , dar ... ESTI OMUL MEU !!!
AJUTA-MA SA MA LAS DE TIGARI , SI ... MARE PLATA O SA AI ... PE LUMEA CEALALTA !!!
SI PE ASTA !!! DACA REUSESC ... VIN PERSONAL LA MATA SI ... MA ACHIT !!! :roll: :roll: :roll:

Paulica,i-a asculta aici,nu e pilda lu nea Costica;IUBESTE -L PE APROAPELE TAU CA PE TINE INSU TI ,punct.
Fa asa cum iti spune nea Costica;1 alege o zi foarte importanta pt ce-l mai iubit de tine.
2 cumpara tigari cate sti ca fumezi pana atunci [eu fumam 2 pachete wcester verde pe zi,la sprit si mai mult ,lili nestiind intentia mea, mi-a mai cumparet 2 pachete,am mai fumat o zi], nu divulgi secretul tau ptr D zeu.PaulIca,daca nu-ti iese inseamna ca nu-L iubesti nici pe ce-L de sus dar pe aproapele tau :oops: HAI INCEARCA SUNT LANGA TINE [APROAPELE TAU]ps Paulica, la 55 de ani nu ma plictisec discutii despre lucruri VITALE. :oops:amvrut sa bag o poza,nu a intrat
bostina constantin

Mesajde paul » 09 Ian 2012, 00:23

Nea Costica ... MULTUMESC FOARTE FRUMOS DE SPRIJIN !!!
Este ... O ALTA ABORDARE ... LA CARE NU M-AM GANDIT NICIODATA ... PLINA DE INTELEPCIUNE !!! Nea Costica ... mata ma pui serios pe ganduri ...
DA , NEA COSTICA ... AM SA TE ASCULT !!! Cat de repede ...
ITI MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU ... ILUMINARE !!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Adi Hodis » 09 Ian 2012, 00:57

Cata simplitate si adevar !.

No` de-acu`urmeaza greumantu` Paul draga ... sa stii ca te sustin si eu!.
Ce nu fac eu pt. aproapele "in sfureintza" ? ... fumez si o tzigara cand o-r "arde plamanashii" !!! :lol:

Sa dai de stire ... la greu !. ;)
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
Adi Hodis

Mesajde bostina constantin » 09 Ian 2012, 00:59

Adi , e tarziu [afara i frig si-innorat si noaptea e tarzie ,copilele ti sa-au culcat,tu inima pustie,stai tot la geam ingdurat,si George nu mai vine] Ma voi sunteti ,,teroristi de bine" :lol: Or cum va imbratisez.
bostina constantin

Mesajde Adi Hodis » 09 Ian 2012, 01:10

Asa e nea Costica, iara-i ceas tarziu de noapte si eu stau cu inima pustie, asteptand sa zica si Paul ceva dar ... i-al de unde nu-i !!! :shock:
-Pauuul !!! ... iara ai mers la tzagare, a ?. :x

ps
ramane cum am stabilit ?.
Las`pe mine numa ... ca si cum a-i fi singur. ;)

pps
Nea Costica, sa vezi ce ma beshteleste cand o ceti ! :shock:
Adi Hodis

Mesajde bostina constantin » 09 Ian 2012, 01:20

paul scrie:Nea Costica ... MULTUMESC FOARTE FRUMOS DE SPRIJIN !!!
Este ... O ALTA ABORDARE ... LA CARE NU M-AM GANDIT NICIODATA ... PLINA DE INTELEPCIUNE !!! Nea Costica ... mata ma pui serios pe ganduri ...
DA , NEA COSTICA ... AM SA TE ASCULT !!! Cat de repede ...
ITI MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU ... ILUMINARE !!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Paulica, m-am racorit cu un dus cald si rece, :o si iti spun ca metoda mea a ajutat si pe altii care au sange in instalatie,pt iluminare ;pacatosul stie multe :roll:
bostina constantin

Mesajde bostina constantin » 09 Ian 2012, 01:39

Adi Hodis scrie:Asa e nea Costica, iara-i ceas tarziu de noapte si eu stau cu inima pustie, asteptand sa zica si Paul ceva dar ... i-al de unde nu-i !!! :shock:
-Pauuul !!! ... iara ai mers la tzagare, a ?. :x

ps
ramane cum am stabilit ?.
Las`pe mine numa ... ca si cum a-i fi singur. ;)

pps
Nea Costica, sa vezi ce ma beshteleste cand o ceti ! :shock:

Adi,nu te besteleste ,chiar daca s-a dus la,, una" el are in calcul ce a zis si-l cred in stare sa fie in stare[hai c-m zis-o] sa reusasca.Adi fumezi? nu esti obligat sa raspunzi.Daca da, ia aminte, daca nu, te felicit esti un om fericit.NOAPTE BUNA!!
bostina constantin

Mesajde bostina constantin » 09 Ian 2012, 14:34

va salut,sunt la servici si incerc sa pun niste poze, pe care nu le am acasa.
DSC00749 (Small).JPG
Georgian si prietenul lui Claudiu
bostina constantin

Mesajde bostina constantin » 09 Ian 2012, 14:41

o sa mai pun una, nu ma pricep sa pun trei odata.
Fişiere ataşate
DSC00750 (Small).JPG
tot ei
bostina constantin

Mesajde bostina constantin » 09 Ian 2012, 14:47

si acum poze ciuperci made in Candesti;
Imagine 0206.jpg
bostina constantin

Mesajde bostina constantin » 09 Ian 2012, 14:49

inca una
Fişiere ataşate
Imagine 0175.jpg
bostina constantin

Mesajde bostina constantin » 09 Ian 2012, 14:52

alta si gata, voi reveni.
Fişiere ataşate
IMG_0002 (Small).JPG
bostina constantin

Mesajde Bee Happy » 09 Ian 2012, 15:38

Domnule Bostina, aveti un nume foarte potrivit pentru apicultura. Cred ca ati convins cunostintele sa consume miere, doar spunandu-va numele.
Daca v-ati fi numit Ciupercar Bostina Constantin, v-ati fi vandut mult mai usor si ciupercile :D
Sunt un mare consumator de ciuperci, asa ca nu trebuie dusa munca de convingere cu mine, ca sa le consum. Altora nu le place consistenta putin cauciucoasa a speciei Pleurotus, dar mie tocmai asta imi place la ele.

Daca nu este secret, spuneti- ne ceva detalii in legatura cu cresterea lor:
- spatiu
- temperatura
- lumina
- productia medie pe m3 de compost
- compozitia compostului
- de unde procurati miceliul
- dupa cate recolte, scade rentabilitatea compostului
- poate fi acesta remicorizat, sau se arunca.

Sunt intrebari, pentru a caror raspuns se plateste, de obicei. Asa ca raspundeti doar daca vreti. Daca nu... o sa-mi cumpar ''Cresterea si cultivarea ciupercilor'' :mrgreen: Multumesc.
Drumul spre succes, este tot timpul in constructie.
Bee Happy

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?