Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde Cristian IONITA » 04 Iul 2018, 14:30

Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde jonny_it » 04 Iul 2018, 14:58

Cristian IONITA scrie:https://ziarulonline.com/o-politista-din-iasi-este-cercetata-penal-dupa-ce-a-fost-prinsa-cu-produse-cosmetice-furate-dintr-un-centru-comercial-ascunse-sub-haine/

politista gainar :)

Nu sunt si ei oameni? Propun modificarea codului penal astfel incat politistii sa aiba voie sa fure de 2 ori pe luna :lol: :lol:
jonny_it

Mesajde csaa » 05 Iul 2018, 16:37

Cristian IONITA scrie:https://ziarulonline.com/o-politista-din-iasi-este-cercetata-penal-dupa-ce-a-fost-prinsa-cu-produse-cosmetice-furate-dintr-un-centru-comercial-ascunse-sub-haine/

politista gainar :)

Tare!!! :lol:
csaa

Mesajde jonny_it » 05 Iul 2018, 16:39

csaa scrie:Tare!!! :lol:

Daca era din Vaslui aparea si la stirile de la ora 5 ... :lol:
jonny_it

Mesajde csaa » 05 Iul 2018, 16:40

Fura cutite si topoare! :lol:
csaa

Mesajde mircea.costache » 11 Iul 2018, 22:42

Bună seara !
Am revenit nu dintr-o disperare ci din dorinșa de a vedea daca și pe aici sunt doar FIGURANȚI ca pe pagina de FACEBOOK.
Oricum aici reacțiile sunt mai ceva ca cele CHIMICE.

Urmare dezvăluiri CRUDE.

Psihologul ITPF Giurgiu situat deasupra oricărei norme legislative din ROMÂNIA îngrădind orice DREPT chiar și cel dat în procedurile domniei sale, dar tinut ASCUNS de ochi mei a crezut că mă poate ÎNȘELA și băga în MALAXORUL RĂFUIELILOR,RAZBUNĂRILOR și DENIGRĂRILOR.

Urmează întregul dialog mai bine zis rechizitoriu ACUZATOR al ATENȚIE ! MARE ,,asistenței psihologige,, acordată se zice fără voia mea că nare a face Codul Penal cu INDEPENDENȚA doamnei psiholog cms.sef Negruț Aura de la ITPF GIURGIU.

VA URMA TOATĂ NOAPTEA numai DEZVĂLUIRI

Cu mulțumiri Doamnei Psiholog care mi-a dat cel mai mare CURAJ să dau TOTUL pe FAȚĂ.
ÎNCĂ o dată vă mulțumesc pentru ajutor și susținere
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde csaa » 12 Iul 2018, 00:13

Mai Mircica nu te sfii. Baga aici tot, ma dar TOT!
Fi fara mila. Curajos!
csaa

Mesajde mircea.costache » 14 Iul 2018, 00:33

Noapte Buna !

URMARE DEZVĂLUIRI !!!!
ATAC fara precedent și MÂRȘAV la adresa unui agent de Poliție de Frontieră de către ASISTENTA PSIHOLOGICA a ITPF GIURGIU cms sef negrut aura

Miercuri 12.07.2018 s-a prezentat în mare TAINĂ la sediul SPF BECHET psiholoul ITPF GIURGIU negrut aura.Scopul acesteia ANIHILAREA UNUI agent care a miscat în FRONT la adresa FACTORILOR de PUTERE,DECIZIE si COMANDA ai ITPF Giurgiu.
Când a făcut CĂRTILE împreună cu seful de sector l-au chemat la SACRIFICARE pe agentul cu pricina.
Fără să-i explice anumite aspecte îi VĂRA acestuia din urmă sub NAS o hărtie și pe ton AMENINȚĂTOR îi cere să o semneze.
ABȚINEREA acestuia din urmă o enervează la culmea paroxismului și dă ORDIN sefului de sector să încheie un proces-verbal prin care să aarate ceea ce îi convine DOMNIEI sale și sefului de sector bineînțeles.
Pe timpul încheieri procesului-verbal au loc dialoguri între agent și PSIHOLOG,unde agentul o informează că deși a ORDONAT superiorilor săi să-l execute pe AGENT și să-i execute un ORDIN ILEGAL, aceștia au NEGLIJAT și i-au retras armamentul în mod ILEGAL, dar i-au lăsat pe măna 100 grame de trotil.
STUPEFIATĂ nu vrea să creadă dar pusă în fața REALITĂȚII se vede nevoită să ACCEPTE ADEVĂRUL.
Agentul îi SOLICITĂ respectarea Jurământului de credintă, CONSTITUȚIA tării, Legea nr. 360 privind statutul polițistului,etc., insă aceasta îi face precizarea ca ea are PROPIILE LEGI.
Se așterne tăcerea și liniștea la auzul unor asemenea ,,GOLĂNELI,,
Agentul se numește ag.s.pr. COSTACHE MIRCEA și are o vechime în SPECIALITATEA intendență, administrație,LOGISTICĂ de peste 30 ani, cam căt are vârsta PSIHOLOGUL NEGRUT AURA de la Poliția de Frontieră Giurgiu

Va urma episodul nr.2
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
mircea.costache

Mesajde mircea.costache » 14 Iul 2018, 00:35

csaa scrie:Mai Mircica nu te sfii. Baga aici tot, ma dar TOT!
Fi fara mila. Curajos!

Te ROG FRUMOS stai deoparte și priveste .
O PROVOCARE nelegiuită din partea Domniei tale va fi cu urmări nelimitate

Să fi SĂNĂTOS.
mircea.costache

Mesajde cristian bh » 14 Iul 2018, 10:29

mircea.costache scrie:Pe timpul încheieri procesului-verbal au loc dialoguri între agent și PSIHOLOG,unde agentul o informează că deși a ORDONAT superiorilor săi să-l execute pe AGENT și să-i execute un ORDIN ILEGAL, aceștia au NEGLIJAT și i-au retras armamentul în mod ILEGAL, dar i-au lăsat pe măna 100 grame de trotil.

Agentul se numește ag.s.pr. COSTACHE MIRCEA

E CLAR ,...n-ai cum sa-ti sapi de unu singur groapa!
Poate superiorul dumitale,.....nu umbla doar noaptea,... fara lanterna,...din dotare.
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde Shrek » 14 Iul 2018, 19:59

Spre ciuda lu' Cristian Ioniță. ...
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 8142903249
P-acolo pe un'eva este si un...monstrulet!
Shrek

Mesajde csaa » 14 Iul 2018, 21:45

Fiu, nepot?
csaa

Mesajde mircea.costache » 14 Iul 2018, 23:10

Bună seara !

MARE ATENTIE !!!

episodul 2 atacul si amenințarea psihologului ITPF GIURGIU.

Întâmplarea face ca în data de 12.07.2018,miercuri să mă deplasez împreună cu psihologul negruț aura, dupa atacul asupra mea. Dumnezeu face să parcurgem în aceeiași mașina a instituției drumul spre Calafat, fiecare cu nevoile și problemele specifice funcției pe care este încadrat.
Pace și liniște de ambele parți.
Fieacre își vede de ale lui, fiecare vorbește la telefon pe problemele ce-l privesc.
La un moment dat simțindu-se FRUSTRATĂ de discuțiile mele, acuzănd un limbaj INDECENT (pentru că am folosit in loc de cuvântul ,,CĂCAT,, cuvăntul ,,treaba mare,, și ,,scaun,,),ba mai MULT cum că m-aș preface că vorbesc la telefon pentru a o deranja pe DOMNIA SA, regurge la amenințări că mă dă jos din mașină și ca nu știu să vorbesc frumos.
În ajutorul d-nei negruț aura PSIHOLOG de amenințări și ATACURI la demnitatea Polițiștilor de Frontieră, sare un domn subinspector,care se CALMEAZĂ cănd îi reproșez încălcarea OUG nr.195/2002 privind circulația pe drumurile publice prin nepurtarea centuri de siguranță și depășirea vitezei maxim admise în localitate și afara acesteia.
În localitatea Poiana Mare d-na psiholog are un GHINION și nelămurită se întreabă de ce ??? tocmai ea.
Îi găsesc un răspuns potrivit: pentru că există DUMNEZEU, dar nu-i convine sub nici o formă cu toate că-i explic de ce există DUMNEZEU spunându-i că Dumnezeu este IUBIRE.
Simțind că suntem pe lungimi de undă DIFERITE o las în PLATA Domnului și îmi văd de ale mele pentru că sunt destule și suficiente de REZOLVAT, iar Domnia sa văz că nu are REZOLVARE nici cu Dumnezeu

Să fie SĂNĂTOASĂ să și le ducă așa cum le duc eu pe cele care mi le pune în CÂRCĂ, doar, doar, mi-o rupe spinarea.

Urmează episodul 3.

P.S. Sper ca pe perioada monitorizării de 3 luni să pot spune în fiecare seară câte un ADEVĂR.

Cu Respect.
Ultima oară modificat de mircea.costache pe 14 Iul 2018, 23:16, modificat 1 dată în total.
mircea.costache

Mesajde mircea.costache » 14 Iul 2018, 23:14

Shrek scrie:Spre ciuda lu' Cristian Ioniță. ...
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 8142903249
P-acolo pe un'eva este si un...monstrulet!

Bună seara !!!

Vă va spune un Polițist de Frontieră cu ce bagaj de pregătire vin acești copii la muncă în teritoriu
În principal și INSUFICIENT au o mare DIPLOMA de ,,POLIȚIST,,

cU RESPECT
mircea.costache

Mesajde Closcutz » 15 Iul 2018, 00:56

mircea.costache scrie:Bună seara !

MARE ATENTIE !!!

Întâmplarea face ca în data de 12.07.2018,miercuri să mă deplasez împreună cu psihologul negruț aura, dupa atacul asupra mea. Dumnezeu face să parcurgem în aceeiași mașina a instituției drumul spre Calafat, fiecare cu nevoile și problemele specifice funcției pe care este încadrat.
Fieacre își vede de ale lui, fiecare vorbește la telefon pe problemele ce-l privesc.
La un moment dat simțindu-se FRUSTRATĂ de discuțiile mele, acuzănd un limbaj INDECENT (pentru că am folosit in loc de cuvântul ,,CĂCAT,, cuvăntul ,,treaba mare,, și ,,scaun,,),ba mai MULT cum că m-aș preface că vorbesc la telefon pentru a o deranja pe DOMNIA SA, regurge la amenințări că mă dă jos din mașină și ca nu știu să vorbesc frumos.
În ajutorul d-nei negruț aura PSIHOLOG de amenințări și ATACURI la demnitatea Polițiștilor de Frontieră, sare un domn subinspector,care se CALMEAZĂ cănd îi reproșez încălcarea OUG nr.195/2002 privind circulația pe drumurile publice prin nepurtarea centuri de siguranță și depășirea vitezei maxim admise în localitate și afara acesteia.
În localitatea Poiana Mare d-na psiholog are un GHINION și nelămurită se întreabă de ce ??? tocmai ea.
Îi găsesc un răspuns potrivit: pentru că există DUMNEZEU, dar nu-i convine sub nici o formă cu toate că-i explic de ce există DUMNEZEU spunându-i că Dumnezeu este IUBIRE.
Simțind că suntem pe lungimi de undă DIFERITE o las în PLATA Domnului și îmi văd de ale mele pentru că sunt destule și suficiente de REZOLVAT, iar Domnia sa văz că nu are REZOLVARE nici cu Dumnezeu

Să fie SĂNĂTOASĂ să și le ducă așa cum le duc eu pe cele care mi le pune în CÂRCĂ, doar, doar, mi-o rupe spinarea.

Urmează episodul 3.

P.S. Sper ca pe perioada monitorizării de 3 luni să pot spune în fiecare seară câte un ADEVĂR.

Cu Respect.

Nu te supăra, dar daca în prezența unei doamne folosești asemenea vocabular și eu te-as fi dat jos din mașină!
Closcutz

Mesajde mircea.costache » 15 Iul 2018, 06:22

Closcutz scrie:
mircea.costache scrie:Bună seara !

MARE ATENTIE !!!

Urmează episodul 3.

Cu Respect.

Nu te supăra, dar daca în prezența unei doamne folosești asemenea vocabular și eu te-as fi dat jos din mașină!

De ce m-as supara pe unul ca TINE care atăt poate înțelege și vede. Doamna este un ,,militar,, nu o ,,cucoana,, în molul din nu știu care mare oraș.Las-o așa. OPINIA ta contează în economia de PIAȚĂ. CEREREA ȘI OFERTA. Posibil să dai LOVITURA . Baftă și succesuri.

Sănătate un, te doare
mircea.costache

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE