Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde ioanpuiu » 07 Iul 2018, 13:22

Atenţie, se filmează!
se filmeaza.jpg
se filmeaza.jpg (2.22 KiB) Vizualizat de 5046 ori

Scena unu, Dubla unu ... Acţiune!

Intră în scenă primii actori, tineri (probabil stagiari) aranjaţi, ferchezuiţi, gene false şi tot ce mai trebuie.
Ajungem să aflăm intriga: cineva ne ademeneşte copiii.

Slabă interpretare. Au intrat în scenă dar nu şi în rol. Tineri şi fără experienţă, puţin prea relaxaţi pentru partitura asta, nu reuşesc să transmită groaza şi oripilarea necesare momentului. Dramă sau comedie?

Scena Doi

Distribuţie completă, actori consacraţi, majoritatea descendenţi şi rude ale superstarului Foricica Dansatoarea
de la secunda 10: Să vină Iohanis! ... Să vină Iohanis în seara asta aicea! Vă rog mult de tot ... avem copii, nepoţi, şi nu vrem ................

de la secunda 25: Fură copii pe stradă ... nevinovaţi .......... (cu aia vinovaţi nu se ştie ce fac ;) )

O punere în scenă lamentabilă făcută de amatori (... părerea mea)
Bine, bine ... îi fură da' cu ce scop ? Pare să fie evident: îi vînd la bucată sau ... piese.
Ei, da' parcă am mai văzut asta undeva :roll: ... de unde să fi apărut aşa, dintr-o dată, Ambulanţa Neagră?

Posibil, de la noi de pe forum ;)
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Shrek » 07 Iul 2018, 13:51

Shrek

Mesajde feederman » 09 Iul 2018, 08:58

Romania se afla la rascruce. Va alege calea normala a civilizatiei europene sau va confirma toleranta fata de ticalosie si orientarea spre un sultanat de Calmatui. Codul penal maltratat si adoptat cu ajutorul unor indivizi balama, investiti cu drepturi disproportionate fata de ceea ce ce se revendica a fi -reprezentanti ai unor minoritati , de altfel minuscule- vine sa statueze legea bunului plac si a arbitrarului. “Asa vrea muschii mei” va fi pravila suprema a Romaniei? Si pentru a spori credibilitatea in fata celor abonati la galeata cu faina si ulei, a victimelor statului de drept si profitori ai nepotismului aromatizat cu peltea de trandafiri, au deschis vana vidanjei directionand tulumba cu fecale spre ventilatorul propagandei. Aflam astfel inca o data din gura unor indivizi – neutru- nehotarati in privinta identitatii de gen , dar amatori nesatiosi de c… t reancalzit, despre grozavile Iohanisului, mancator de ficat al unor bieti copilasi orfani si malefic dusman al unor bieti locatari din locuintele iliesciene, primite pesches sub acoperirea legii 112.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Shrek » 09 Iul 2018, 10:27

Romania este la răscruce. ......
Nu , nu mai este la răscrucea istoriei moderne, ea încă obercaie in labirintul valorilor contemporane, in căutarea identității. A apartenenței la una din scările de valori ale lumii. Adică ,pendulează între un mod de viață occidental, cu valori " prafuite" , de gen respectului fata de justitie, stat de drept, libertăți individuale inclusiv dreptul la libera exprimare, la libera circulație si nu in ultimul rand la bunăstarea clasei de mijloc, la stilul de viață oriental, bazat pe o justiție selectivă, educatie precară si ingradirea libertăților individuale , fapt ce permite convertirea societatii la dictatură, fie de si a " majorității ". De la " dictatura majorității " la dictatura individului nu este decat un pas si avem exemplul concret ,Turcia vremuror noastre.
Tactica galetii de plastic nu a fost inventate de psd. Ea a fost folosita cu sârg de pd-ul lui băsescu, pentru a se catara la putere, ce mai apoi sa ne ranjeasca ostentativ, cu ochii sticlind din cauza pritenului sau Bachus, intrebandu-ne daca mai trăim. Apoi, asemeni unui dictator modern ce se respecta si-a promovat fiica in politica ( o alta dancila) trimițând -o in parlamentul european si amanta facand-o ministru apoi aburind-o ca va deveni presedinte. Ceausescu se rasucea in mormant de invidie!
Acum avem o lupta " la baioneta" a unor politicieni care au castigat alegerile corupand moral clasa cea mai defavorizată, oamenii in vârstă , cu " statul paralel" ( ar fi putut fi chiar statul la...ghiseu), mare parte oameni cu inalta educatie , un fel de " masoneria damboviteana". Lupta ar putea fi absolut normală în contextul democrației autentice si a " literei" constituției daca nu s-ar preta la manipulări josnice , gen ambulanta neagra cu numere de Sibiu", ori instigarea la " război civil".
Se poate si mai rău de atât?! Io cred ca da! Nu ne-băgat nimeni in seama pana nu au fost găsite rezerve de hidrocarburi in Marea Neagra. Basca se aude ca Transilvania este in aer la propriu, adică are in subsol rezerve imense de gaze. O situație politica instabilă in tara ori " tendințele de autonomie" ale Transilvaniei s-ar putea sa nu fie întâmplătoare. In timp ce unii ne vand petarde expirate pe post de arme altii ne vor vinde...gazul , bineinteles tot noua, la prețuri mult mai mari decat l-am cumpăra de la rusi. Asta pentru ca nu ne vindem tara.
S-aveți o saptamana linistita cu toții!
Shrek

Mesajde feederman » 09 Iul 2018, 11:54

Statul parallel a fost invins astazi de catre cei fara de prihana. Ce reziduuri ale statului parallel, urmeaza a mai fi atacate de catre statul adevarat, parallel cu …statul parallel, statul oamenilor paraleli cu educatia , cu munca, cu bunul simt si cu morala, dar cu studii la universitatea din Alexandria si diplome de bacalaureat oferite de aceeasi universitate, odata cu inmanarea diplomei de absolvire a facultatii. Sic! Drumul spre Al Khalifah trece pe la Videle. Pe cand o justitie ca cea de dupa 1 dec 1947 , cu asesori populari convertiti din cazangii si ungatori? Slava soartei , scolile de cazangii baga carbuni la turatii maxime.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde csaa » 10 Iul 2018, 19:33

In lumea asta anormala gestul normal de a anula inchizitia=DNA pare o anormalitate. Atunci cand va veti lepada de ochelarii de cal veti vedea cat rau a facut Romaniei aceasta ”vanatoare de vrajitoare” facuta (si intrumentata) de diletanti. Veti vedea, sper, ca au fost ”scapati” mari corupti si au fost ”executati” pioni.
Dupa un termen rezonabil de la numirea unui alt procoror sef DNA veti vedea.........
csaa

Mesajde Shrek » 10 Iul 2018, 20:07

Vad ca dumneata esti unul dintre cei care au deschis sampania la auzul vestii ca a fost demisa LCK ! De fapt de ce ma mir cand stiu un exemplu concret de un fost sergent angajat la grăniceri care, in urma cu vereo 23 de ani, mergea cu cutia de nea, dimineata, sa facă cheta e la contrabandisti ( va mai aduceți aminte " embargoul"?), iar acum este un ofițer de poltie intr-o functie importanta. Ce exemplu de moralitate poate sa fie ? Sau poate oamenii char nu stiu! Dar cei care trebuie sa stie au tacut malc!
Ori cat ar incerca # asociatia sa minimalizeze rezultatele DNA, ele rămân in istoria recentă ca o raaldiografie reală a putregaiului care a cuprins clasă politica inclusiv alesii locali. Ea a avut curajul sa spună ca împăratul este gol, dar i-a luat in pu..mni. pe cei ce au furat hainele. Ba a creat clase cu predare in limbi...exotice gen madagascareza, costaricana si sarbovlaha pentru minoritățile care au urmat cursurile de scurtă durata ale universității beciu' domnesc!
Singurul aspect ce i se poate imputa fostei sefe dna, este ca nu a demisionat imediat xe curte constituțională s-a pronunțat in privința ei. Semn ca avea un as in mânecă dar mutulica s-a grăbit sa plece in vacanta. Sau poate avea si el un schelet in dulap?!
Nu ma îndoiesc ca in perioada urmatoare , cloaca de hoți vor pune tunurile pe ea, in speranta ca vor reusi sa o " convinga" sa nu participe la alegerile prezidențiale de anul viitor. Dar pan' atunci mai este!
Shrek

Mesajde csaa » 10 Iul 2018, 21:58

Nu am deschis (inca) sampania. Astept sa fie executata de fosti stapani precum Torquemada.
Ma confunzi cu fostul sergent sau cu mircica.
Cumva argumentatia de mai jos corespunde cu ceea ce vreau eu sa va spun, asa ca (nu plagiez si) va invit sa cititi (si sa ganditi)
https://www.catavencii.ro/editorial/11-ani-cu-revocare/
csaa

Mesajde Shrek » 10 Iul 2018, 22:33

Cu siguranta nu era vorba de.niciunul din voi. Daca " istoria" voastră este asemănătoare este pura coincidență! Sa intelegem ca ai fost la rând la moara. ..dna?! Oi fi băgat destiu' in butoiu' cu miere?
Întreb pentru un prieten......
Shrek

Mesajde csaa » 11 Iul 2018, 12:32

:lol:
Nu. Nu eu, dar am vazut cum lucrau (sper ca s-au schimbat) procurori DNA. Colegi, subalterni, prieteni plimbati, chemati, adusi, retinuti, arestati pentru fapte care nu exista sau nu sunt infractiuni.
Apropos de modul de lucru: mult mediatizatul caz de coruptie de la ITPF GR s-a finalizat cu o frumoasa achitare. Omul a fost arestat vreo 30 de zile si pus la dispozitie 2 ani si acum a cerut despagubiri. I se vor plati din banii.......nostri. Ai nostri nu ai incapabililor care l-au cercetat.
csaa

Mesajde jonny_it » 11 Iul 2018, 13:27

feederman scrie:Romania se afla la rascruce. Va alege calea normala a civilizatiei europene

Care civilizatie Europeana??? Buna gluma :lol: :lol: :lol:
jonny_it

Mesajde Shrek » 13 Iul 2018, 13:02

Îmi pusesem în gând se scriu o intalnire imaginară cu cei trei poli de putere din Romania, ca si locatari ai unui spital de glumeti. Studiind presa , am gasit asta, deci altcineva a" furat startu'"! Lectură plăcută si un sfarsit de saptamana linistit!

Gândul

Codruţa vs Klaus featuring Donald. Culisele debarcării

Micul Pentagon. Casa de nebuni (8)

Adrian Onciu

facebook
2626 vizualizări
astăzi, 05:18
De când fusesem internat cu forţa, departe de familie şi prieteni, mă ţinea în viaţă doar gândul că voi reuşi să evadez şi să răstorn regimul opresiv. În mod paradoxal, nu simţeam că medicamentele îşi făceau efectul, medicii erau şi ei descumpăniţi, se străduiau să afle dacă nu cumva manifestam un soi de imunitate. Păream a fi singurul individ cât de cât sănătos din Micul Pentagon.

Faptul că ajunsesem, printr-un concurs de împrejurări, în preajma preşedintelui Liviu, mă calificase în ochii reprezentanţilor Statului Paralel KRISIS drept unul dintre principalii lor agenţi de informaţii (şi de influenţă). Nimeni din rândul pacienţilor nu ridicase problema ataşamentului meu necondiţionat faţă de CAUZĂ. Cât depre şeful spitalului, chiar dacă mă suspecta că simpatizam cu teroriştii, îşi asumase riscul de a mă numi asistent personal. Dejucarea ultimului atentat, cu nimfomana din Miercurea Ciuc, îi întărise convingerea că era mai solid decât o stâncă bătută de valuri.

Preşedintele Liviu căpătase un plus de autoritate după debarcarea Codruţei, a cărei plecare efectivă din spital depindea acum de o simplă formalitate. Actul de demitere trebuia completat cu semnătura lui Klaus, liderul oficial al sindicatului pacienţilor (şi neoficial al Statului Paralel). Însă ieşirea din joc a Codruţei echivala cu o grea lovitură dată rebelilor. În lipsa ei, doctorii ar fi avut cale liberă pentru continuarea abuzurilor şi actelor de corupţie.

Presat de conducerea spitalului, Klaus mă rugase să intermediez o discuţie cu doctoriţa Codruţa. Ne-am întâlnit conspirativ, toţi trei, într-o magazie de alimente de lângă cantină, unde Klaus venise deghizat în bucătar, cu nişte coaste de porc aruncate, neglijent, pe umăr.

Cum am intrat în magazie, mă îmbrăţişă ca pe un vechi camarad, îmi strecură în buzunar o scrumbie afumată şi îmi şopti să fiu imparţial, dar să apăr CAUZA. Uşa se deschise, iar apariţia doctoriţei îi provocă lui Klaus un tremur abia perceptibil.

― Ia loc, îi spuse Codruţei, trăgându-i un bacs de apă minerală plată pe post de scaun. Ce mai faci, cum te simţi?

― Bine, mulţumesc de întrebare... Am informaţii că urmează să semnezi decretul de demitere.

Klaus îmi aruncă o privire de animal hăituit, speriat, de parcă s-ar fi aşteptat să-l scutesc de-un efort şi să-i trag o palmă doctoriţei.

Luă un morcov de pe raftul din spatele său şi începu să-l cureţe, domol, cu cuţitul. După câteva momente de tăcere, în care îşi căutase cuvintele pentru a se face cât mai bine înţeles, Klaus îndrăzni să apuce taurul de coarne.

― Codruţa, ştii cât am ţinut la tine... Crede-mă, sunt pus între ciocan şi nicovală. Dacă nu semnez, ăştia mă bagă la Electroşocuri... În plus, preşedintele Liviu m-a ameninţat că mă lasă fără tratament. Iar fără pastile, sunt un om mort, nici nu pot merge pe bicicletă... Dacă semnez, iarăşi e prost, se duce dracului poziţia mea de şef de sindicat. Extremiştii de la #rezist or să spună că i-am trădat, îţi dai seama?!

Muşcă din morcov cu zgomotul ghilotinei care tocmai o decapitase pe doctoriţă. Mă trecu un fior.

― Ia gândeşte-te, Codruţa, n-ar fi mai bine să-ţi dai frumos demisia, ca să mă scuteşti de problemele astea de conştiinţă?

Apoi, scoase încă o scrumbie afumată şi i-o băgă femeii în buzunarul de la piept, cu capul în jos. Îi rămase afară doar coada.

― Mulţumesc pentru peşte, Klaus, dar nu trebuia să te deranjezi... Dacă demisionez, oamenii or să spună că sunt vinovată şi că toate acuzaţiile lui Tudorel au o bază reală... N-aş vrea să ies din spital pe uşa din spate, ca ultima toantă.

Se uitară amândoi la mine, aşteptând parcă să înclin balanţa de-o parte sau alta. Doar că eu fusesem chemat în calitate de simplu observator.

Ridic din umeri.

― Adevărul e undeva la mijloc, le zic, filosofic.

― Iar minciuna care face bine, mă completă Klaus, valorează mai mult decât adevărul care face rău. Pe asta o ştiai, Cornele?

Nu, n-o ştiam, habar n-aveam unde voia să bată. Îmi încordez sprâncenele şi omul începu să ne explice:

― Codruţa, ce-ar fi să le spui că te doare capul? Te-au doborât stresul şi remuşcările pentru abuzurile incalificabile pe care, fie
vorba-ntre noi, le-ai cam făcut pe bandă rulantă... Părerea mea este te retragi de bunăvoie şi, în contrapartidă, Statul Paralel îţi va oferi o sinecură...

― Ce sinecură?!

― De exemplu, ambasador la Spitalul de Psihiatrie Happy Days, din New York. Mă ştiu cu preşedintele Donald, îl pot suna chiar acum...

Se ridică, smulse scrumbia din buzunarul femeii şi o duse la ureche, pe post de telefon.

― Hello, mister president, Klaus speaking! How are you, bro?... Tell me, does fucking Angela bothers you anymore?... Here's a thing. I'm with Codruţa next to me, the bitch wants to move in New York, could you believe it?!... Yes, yes, I know, mister president, the natural gas from the Black Sea... Send best regards to your incredible sexy fucking wife, Melania... Thank's a lot, pal! See you in Bucharest, I hope!

Îmi aruncă scrumbia în braţe şi-i zâmbi larg doctoriţei.

― Gata, Codruţa, s-a rezolvat! Am bătut palma cu Donald, este de acord... Ia zi, când îţi faci bagajele?

Mai ofticată decât Messi după penalty-ul ratat în meciul cu Islanda, doctoriţa luă de pe raft un borcan cu dulceaţă de caise şi-l vărsă în capul lui Klaus. Peste dulceaţa care i se scursese bărbatului pe faţă, turnă apoi o sticlă de iaurt Danone. În fine, îi întoarse spatele şi ieşi din magazie trântind uşa.

Consternat, Klaus se şterse cu mâneca pe frunte, îşi linse buzele şi muşcă nervos dintr-un colţ de pâine.

― Bineee, deci de asta-mi eşti... Ei lasă că te fac eu, scorpie! Mit deutscher Strenge... Cu rigoare germană, să mă ţii minte. (va urma)

Orice asemănare cu personaje şi situaţii reale nu este deloc întâmplătoare

<
Shrek

Mesajde mircea.costache » 14 Iul 2018, 00:48

csaa scrie:Nu am deschis (inca) sampania. Astept sa fie executata de fosti stapani precum Torquemada.
Ma confunzi cu fostul sergent sau cu mircica.
Cumva argumentatia de mai jos corespunde cu ceea ce vreau eu sa va spun, asa ca (nu plagiez si) va invit sa cititi (si sa ganditi)
https://www.catavencii.ro/editorial/11-ani-cu-revocare/

Neicusorule ai ultima RUGĂMINTE să-ți vezi de treabă.
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde csaa » 14 Iul 2018, 21:50

Care ar fi treaba mea, mircica? Sa te las sa aberezi pe aici? Dupa ce n-am dormit tooaaata noaptea asteptand dezvaluirile tale incendiare!?
Aaaa! Nu se poate! Iti ceri scuze pentru toate porcariile pe care le-ai scris si dupa aia stam de vorba.
csaa

Mesajde mircea.costache » 18 Iul 2018, 07:14

csaa scrie:Care ar fi treaba mea, mircica? Sa te las sa aberezi pe aici? Dupa ce n-am dormit tooaaata noaptea asteptand dezvaluirile tale incendiare!?
Aaaa! Nu se poate! Iti ceri scuze pentru toate porcariile pe care le-ai scris si dupa aia stam de vorba.

Bună diminața !

Hmm! Iartă-l Doamne că nu știe ce tămpit este.Fi cuMINTE că vezi bine ce RĂU este fără minte.Șezi BLÂND,esti ultimul care vei primi scuzele cui vrei tu, de la mine doar MILĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂ .

Să fi cine oi fi cu mine nu te joci.
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde csaa » 18 Iul 2018, 16:57

Nu mirciulica, cu tine nu ma joc. Pe tine "te rup pe genunchi".
csaa

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE