Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde Cristian IONITA » 15 Iul 2018, 08:20

Shrek scrie:Spre ciuda lu' Cristian Ioniță. ...
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 8142903249
P-acolo pe un'eva este si un...monstrulet!

Felicitari ... si mai ales sa speram ca nu va ajunge un "slugoi" asa cum sunt multi dintre absolventii anteriori.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde pvc » 15 Iul 2018, 11:33

mircea.costache scrie:Bună seara !

MARE ATENTIE !!!

episodul 2 atacul si amenințarea psihologului ITPF GIURGIU.

Întâmplarea face ca în data de 12.07.2018,miercuri să mă deplasez împreună cu psihologul negruț aura, dupa atacul asupra mea. Dumnezeu face să parcurgem în aceeiași mașina a instituției drumul spre Calafat, fiecare cu nevoile și problemele specifice funcției pe care este încadrat.
Pace și liniște de ambele parți.
Fieacre își vede de ale lui, fiecare vorbește la telefon pe problemele ce-l privesc.
La un moment dat simțindu-se FRUSTRATĂ de discuțiile mele, acuzănd un limbaj INDECENT (pentru că am folosit in loc de cuvântul ,,CĂCAT,, cuvăntul ,,treaba mare,, și ,,scaun,,),ba mai MULT cum că m-aș preface că vorbesc la telefon pentru a o deranja pe DOMNIA SA, regurge la amenințări că mă dă jos din mașină și ca nu știu să vorbesc frumos.
În ajutorul d-nei negruț aura PSIHOLOG de amenințări și ATACURI la demnitatea Polițiștilor de Frontieră, sare un domn subinspector,care se CALMEAZĂ cănd îi reproșez încălcarea OUG nr.195/2002 privind circulația pe drumurile publice prin nepurtarea centuri de siguranță și depășirea vitezei maxim admise în localitate și afara acesteia.
În localitatea Poiana Mare d-na psiholog are un GHINION și nelămurită se întreabă de ce ??? tocmai ea.
Îi găsesc un răspuns potrivit: pentru că există DUMNEZEU, dar nu-i convine sub nici o formă cu toate că-i explic de ce există DUMNEZEU spunându-i că Dumnezeu este IUBIRE.
Simțind că suntem pe lungimi de undă DIFERITE o las în PLATA Domnului și îmi văd de ale mele pentru că sunt destule și suficiente de REZOLVAT, iar Domnia sa văz că nu are REZOLVARE nici cu Dumnezeu

Să fie SĂNĂTOASĂ să și le ducă așa cum le duc eu pe cele care mi le pune în CÂRCĂ, doar, doar, mi-o rupe spinarea.

Urmează episodul 3.

P.S. Sper ca pe perioada monitorizării de 3 luni să pot spune în fiecare seară câte un ADEVĂR.

Cu Respect.

Mare-i gradina Domnului!
Cat de nesimțit trebuie sa fi că sa vb in fata unei doamne în halul ăsta și cât de prost poți fi daca îți mai si susți nesimțirea. Si o mai faci și publică! Eu nu te dădeam jos din mașină fără 2 perechi de palme.
pvc

Mesajde csaa » 15 Iul 2018, 14:13

Dar taRE neINTElegatori mai SUNteti!
Nu pricepeti ca psihologul nu e ”doamna” ci e ”politist de frontiera”!? :lol:

Pentru CI:
Cine e ”mai slugoi”: Unul care slujeste tara si poporul fata de care a depus un juramant de credinta sau unul care slujeste un infractor dovedit, un profitor din contracte masluite cu statul?
csaa

Mesajde mircea.costache » 15 Iul 2018, 17:26

pvc scrie:
mircea.costache scrie:Bună seara !

MARE ATENTIE !!!

episodul 2 atacul si amenințarea psihologului ITPF GIURGIU.

Întâmplarea face ca în data de 12.07.2018,miercuri să mă deplasez împreună cu psihologul negruț aura, dupa atacul asupra mea. Dumnezeu face să parcurgem în aceeiași mașina a instituției drumul spre Calafat, fiecare cu nevoile și problemele specifice funcției pe care este încadrat.
Pace și liniște de ambele parți.
Fieacre își vede de ale lui, fiecare vorbește la telefon pe problemele ce-l privesc.
La un moment dat simțindu-se FRUSTRATĂ de discuțiile mele, acuzănd un limbaj INDECENT (pentru că am folosit in loc de cuvântul ,,CĂCAT,, cuvăntul ,,treaba mare,, și ,,scaun,,),ba mai MULT cum că m-aș preface că vorbesc la telefon pentru a o deranja pe DOMNIA SA, regurge la amenințări că mă dă jos din mașină și ca nu știu să vorbesc frumos.
În ajutorul d-nei negruț aura PSIHOLOG de amenințări și ATACURI la demnitatea Polițiștilor de Frontieră, sare un domn subinspector,care se CALMEAZĂ cănd îi reproșez încălcarea OUG nr.195/2002 privind circulația pe drumurile publice prin nepurtarea centuri de siguranță și depășirea vitezei maxim admise în localitate și afara acesteia.
În localitatea Poiana Mare d-na psiholog are un GHINION și nelămurită se întreabă de ce ??? tocmai ea.
Îi găsesc un răspuns potrivit: pentru că există DUMNEZEU, dar nu-i convine sub nici o formă cu toate că-i explic de ce există DUMNEZEU spunându-i că Dumnezeu este IUBIRE.
Simțind că suntem pe lungimi de undă DIFERITE o las în PLATA Domnului și îmi văd de ale mele pentru că sunt destule și suficiente de REZOLVAT, iar Domnia sa văz că nu are REZOLVARE nici cu Dumnezeu

Să fie SĂNĂTOASĂ să și le ducă așa cum le duc eu pe cele care mi le pune în CÂRCĂ, doar, doar, mi-o rupe spinarea.

Urmează episodul 3.

P.S. Sper ca pe perioada monitorizării de 3 luni să pot spune în fiecare seară câte un ADEVĂR.

Cu Respect.

Mare-i gradina Domnului!
Cat de nesimțit trebuie sa fi că sa vb in fata unei doamne în halul ăsta și cât de prost poți fi daca îți mai si susți nesimțirea. Si o mai faci și publică! Eu nu te dădeam jos din mașină fără 2 perechi de palme.

Saltare Nea.
Eu am dat succint discutia.În ce context s-au folosit termeni cu pricina dintr-o discuție și particulara și de serviciu te va DEPĂȘI pe mătăluță.
Chestiunea este că te bagi ca musca in fundul.....stupului fără să ai elemente suficiente să ti se umfle MUȘCHI.
Dacă sigur esti cumva OFIȚER activ sau în rezervă te înțeleg mie la milion și perfect. Daca ești de,alde neica e GRAV să n-ai minte.
Spre încheiere căteva fraze dintr-o lege: ce tie nu-ți place altuia nu face ; respectul este RECIPROC indiferent de grad și funcție ; NIMENI DAR NIMENI nu este mai presus de lege................................etc.
Cât priveste căt de NESIMȚIT sunt prefer nesimțirea care se tratează decăt PROSTIA domniei tale care n-are vindecare și vei muri cu ia în căpățână.

Hai SICTIR
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde mircea.costache » 15 Iul 2018, 17:30

csaa scrie:Dar taRE neINTElegatori mai SUNteti!
Nu pricepeti ca psihologul nu e ”doamna” ci e ”politist de frontiera”!? :lol:

Pentru CI:
Cine e ”mai slugoi”: Unul care slujeste tara si poporul fata de care a depus un juramant de credinta sau unul care slujeste un infractor dovedit, un profitor din contracte masluite cu statul?

Am încercat să te ROG FRUMOS să stai deoparte.
Ai ales să te bagi în mocirlă. Sper să te bucuri și să nu-ți pară RĂU.

să te aibă în paza SA CEL de sus.
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
mircea.costache

Mesajde Closcutz » 15 Iul 2018, 19:13

Pentru modul în care scrii nu cred că se mai poate corecta ceva, dar faptul că insiști că femeile merită tratate în mod grobian este uluitor!
Closcutz

Mesajde mircea.costache » 15 Iul 2018, 23:26

Closcutz scrie:Pentru modul în care scrii nu cred că se mai poate corecta ceva, dar faptul că insiști că femeile merită tratate în mod grobian este uluitor!

Bună seara !!!

Mă nea Cloță (uite că mai greșesc și eu și Măria ta să nu te superi) bați cămpiile tării.Cine a spus că femeile merită tratate nu mai știu cum ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????.
Hai să mă strădui un pic cu tine: mă nenică indiferent de grad,funcție,sex,religie,etc., NIMENI nu este mai presus sau mai prejos de LEGE; respectul, fie că ești de sex fem. sau masc. TREBUIE MUSAI să fie RECIPROC neavantajos.
Bă mă OBOSEȘTI prea mult cu INTELIGENȚA Măriei Tale.

Hai cu de toate pentru tine că prea le DOFTORICEȘTI în boale.
mircea.costache

Mesajde mircea.costache » 15 Iul 2018, 23:26

Closcutz scrie:Pentru modul în care scrii nu cred că se mai poate corecta ceva, dar faptul că insiști că femeile merită tratate în mod grobian este uluitor!

Bună seara !!!

Mă nea Cloță (uite că mai greșesc și eu și Măria ta să nu te superi) bați cămpiile tării.Cine a spus că femeile merită tratate nu mai știu cum ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????.
Hai să mă strădui un pic cu tine: mă nenică indiferent de grad,funcție,sex,religie,etc., NIMENI nu este mai presus sau mai prejos de LEGE; respectul, fie că ești de sex fem. sau masc. TREBUIE MUSAI să fie RECIPROC neavantajos.
Bă mă OBOSEȘTI prea mult cu INTELIGENȚA Măriei Tale.

Hai cu de toate pentru tine că prea le DOFTORICEȘTI în boale.
mircea.costache

Mesajde cristian bh » 15 Iul 2018, 23:50

Da pana la urma cine a evaluat pe cine,....psihologul pe un slujbas cu legea-n tenisii de serviciu sau INVERS,....ca Doamne Iarta-ma,...nu e de mirare ca pistolul se mentine dupa teste riguroase.
Nu vad motive serioase de indignare la DomniaTa,...pe motiv ca astia din minister nu prea stiu sa joace dupa polka ce le-o canti tot Domnia Ta la pianina!
Din contra,...statul are legi prea blande pt nesupunerea FATA DE SUPERIORI.
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde mircea.costache » 16 Iul 2018, 00:21

cristian bh scrie:Da pana la urma cine a evaluat pe cine,....psihologul pe un slujbas cu legea-n tenisii de serviciu sau INVERS,....ca Doamne Iarta-ma,...nu e de mirare ca pistolul se mentine dupa teste riguroase.
Nu vad motive serioase de indignare la DomniaTa,...pe motiv ca astia din minister nu prea stiu sa joace dupa polka ce le-o canti tot Domnia Ta la pianina!
Din contra,...statul are legi prea blande pt nesupunerea FATA DE SUPERIORI.

Bună seara !!!
Parcă mai adineari ,,plângeai,, că nu știu ce milițian ți-a caftit nu știu ce angajat.
Ce repede UITĂM răul cândne este BINE.Asta eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ............... binișor.

Să fi așa cum vrei să fi.
mircea.costache

Mesajde csaa » 16 Iul 2018, 10:34

Deja tremur la gandul ca vei folosi fulgerul violet. Adica.... :lol:
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 16 Iul 2018, 10:46

csaa scrie: ...

Pentru CI:

oare cat de ***** trebuie sa fii ca sa justifici o "josnicie" argumentand cu o alta josnicie

stimabile ... stiu ca este complicat sa intelegi ... dar nu toata lumea "slugareste" ... unii dintre noi "lucram", si ce e mai important nu ne definim prin ceea ce lucram si in nici un caz pentru cine lucram.
Cristian IONITA

Mesajde csaa » 16 Iul 2018, 11:34

Intrebarea e alta ..."stimabile": cat de fals poti fi daca acuzi pe alti, fara a avea dovezi, in timp ce tu (da dovlecel, tu) slugaresti la un penal.
Slugaresti, slugaresti, asta e treaba ta, dar sa o faci cu zambetul pe buze iar seara sa faci pe moralistul in fata calculatorului.
Asta da schimbare la fata!
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 16 Iul 2018, 11:45

Bine stimabile ... fie cum spui tu, vesnicu' neinteles ....
Cristian IONITA

Mesajde csaa » 16 Iul 2018, 11:59

Ups! Te suparasi!
Adica, cum ar veni, de ce sa-ti spuna cineva adevarul cand tu poti jigni gratuit pe toti!!! Nu!?
Hai lasa ca-ti trece si peste cateva zile o sa mananci bors cu aceiasi pofta.
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 16 Iul 2018, 16:21

Cristian IONITA

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE