csaa scrie:Cooperare transfrontaliera
csaa scrie:Cooperare transfrontaliera
csaa scrie:Ups! Te suparasi!
Adica, cum ar veni, de ce sa-ti spuna cineva adevarul cand tu poti jigni gratuit pe toti!!! Nu!?
Hai lasa ca-ti trece si peste cateva zile o sa mananci bors cu aceiasi pofta.
Cristian IONITA scrie:csaa scrie:Ups! Te suparasi!
Adica, cum ar veni, de ce sa-ti spuna cineva adevarul cand tu poti jigni gratuit pe toti!!! Nu!?
Hai lasa ca-ti trece si peste cateva zile o sa mananci bors cu aceiasi pofta.
da ... sunt suparat extrem de tare ... acum ma duc sa dau gata cazanul cu bors ...
ioanpuiu scrie:csaa scrie:Cooperare transfrontaliera
Ăsta e un fault de cartonaş, la limba română.
Cînd nişte lucrători la Poliţia de Frontieră se asociază cu nişte traficanţi ca să facă împreună contrabandă peste frontiera de stat, se poate numi oricum dar nu cooperare.
Îi poţi spune cîrdăşie, cel puţin, sau Grup I. O.
csaa scrie: ... ghilimelele!
Cristian IONITA scrie:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1648148915307318&set=pcb.2150189711910793&type=3&theater
deci "garcea" tot garcea ramane si in 2018
oricum am ceva dubii in a crede ca omu' a fost haituit de mai multe ori ... chiar si politistii fiind tot nu cred ca nu au avut gramu' de minte necesar pentru a nu se anunta intre ei de situatie si sa nu se puna in situatia ridicola de a opri aceeasi masina de mai multe ori.
ioanpuiu scrie:csaa scrie: ... ghilimelele!
... nu erau dificil de intuit.
La momentul ăla, cînd am comentat, aveam gînduri cu tine.
Ai reacţionat tîrziu şi între timp s-au răcorit, ele, gîndurile. Mai bine că n-ai fost prin preajmă.
Mesajul ăla a fost un fel de invitatie
csaa scrie:Cristian IONITA scrie:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1648148915307318&set=pcb.2150189711910793&type=3&theater
deci "garcea" tot garcea ramane si in 2018
oricum am ceva dubii in a crede ca omu' a fost haituit de mai multe ori ... chiar si politistii fiind tot nu cred ca nu au avut gramu' de minte necesar pentru a nu se anunta intre ei de situatie si sa nu se puna in situatia ridicola de a opri aceeasi masina de mai multe ori.
Ce poate face un editor de imagine!!!!
Shrek scrie:Chiar daca sunt întrutotul de acord cu libertatea de opinie si libera exprimare, nu pot fi de acord cu vulgaritățile. Cum ar fi de exemplu, sa fii cu fetita de cativa anișori în masina, sa vadă un astfel de număr in trafic si sa te jntrebe: tati, tati, uite ce număr are nenea la masina! Ce inseamna!? Ce poți sa-i explici copilului , ca psd este un nene ce-i plac ...fructele exotice?! Putina decență nu strică nimănui!
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 15 vizitatori