csaa scrie:Oho! Sa vezi ce multi or sa paraseasca corabia!
Iata ca suntem de acord. Se pare ca a inceput reconcilierea nationala. De buna seama te referi la
. Se pare ca pe respectiva corabie sunt o multime de asemenea rozatoare parazitare.sobolani
csaa scrie:Oho! Sa vezi ce multi or sa paraseasca corabia!
. Se pare ca pe respectiva corabie sunt o multime de asemenea rozatoare parazitare.sobolani
ioanpuiu scrie:Poate poţi explica tu de ce şi-au unit forţele, atîţia.
csaa scrie:2. chiar daca lucrez in MAI, atributiunile PF si ale jandarmerie sunt cumva ....tangentiale, iar tehnicile si tacticile lor de actiune imi sunt total necunoscute. Daca vrei as putea sa le interpretez dpdv al tactici de infanterie, dar ....acolo inamicul e vizibil si scopul e altul.
csaa scrie:De ce PLM trebuie sa explic eu? Tu esti prea chior sau prea ......sa nu citesti ce am scris mai devreme pe celalt topic?
Donbazil scrie:Deja nu ne mai intelegem frate cu frate, sot cu sotie, parinte cu copii, prieteni, vecini, colegi......
Asa de tare ne-au invrajbit ca am fi in stare sa ne scoatem ochii, doar pentru a sustine o idee, a unora sau a altora....
ioanpuiu scrie:Ne susţinem ideile noastre nu pe ale unora sau altora.
Cei care ies în piată cer multe, că nevoile sunt multe, oamenii sunt mulţi şi nevoile lor pot fi diferite.
Dar dintre toate, una este cea mai cerută şi importantă: cer partidului care a cîştigat alegerile să-şi schimbe incompetenţii din guvern.
Să retragă mămăiţele, duduiţele şi panaramele şi să-i înlocuiască cu oameni pricepuţi şi mai curaţi o ţîră.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori