Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde csaa » 16 Aug 2018, 22:22

OOOOO!!!! Buna dimineata soare! Asta fuse in loc de explicatie?
Cred ca am ......clar viziune.
csaa

Mesajde Donbazil » 16 Aug 2018, 22:41

Salut !
Poate unii au remarcat ca de-o vreme am stat in liniste, dar va asigur ca am urmarit ce se scrie p-aici.
Ca am fost aproape 30 de ani in M.A.I. nu mai este pentru multi colegi stupari un secret. Unii ma cunosc personal asa ca nu are rost sa incep sa ma prezint. Am ginerele jandarm si fata politista, deci sper sa ma intelegeti - cei care o pot face!...Celorlalti nu incerc sa le explic, pentru ca nu-s prea multe de explicat. Dragilor! Suntem in RAZBOI!
Cine nu recunoaste asta chiar nu intelege politica si poate sa zica sau sa faca ce doreste..
Suntem in acel marsav razboi al inteligentelor cenusii. Suntem in acel razboi in care nu exista nici o bariera, nici o limita.
Au ajuns "beligerantii"sa ne imparta in doua, cei care cred una - si cei care cred alta!....
Dar cei care STIU sunt foarte putini!....
Deja nu ne mai intelegem frate cu frate, sot cu sotie, parinte cu copii, prieteni, vecini, colegi......
Asa de tare ne-au invrajbit ca am fi in stare sa ne scoatem ochii, doar pentru a sustine o idee, a unora sau a altora....
Solutii nu vin de nicaieri. Cei care-s de buna credinta nu pot iar cei care au interese nu doresc - si atunci???
Iar dam foc?....Iar varsam sange? Iar ne scoatem ochii ca prostii - in timp ce altii isii fraca mainile de bucurie ca ne-au tras-o din nou iar noi am pus botu' ?....
Sper ca pana la urma se va gasi cineva care sa ne opreasca, apoi sa ne explice, si dupa aceia sa ne indemne si sa ne mobilizeze sa facem ceva pentru tara asta...
Sa fie cineva care sa readuca PACEA.... :cry:
Sper! :cry:

Sa fiti sanatosi!
Donbazil

Mesajde cristian bh » 16 Aug 2018, 22:56

Donbazil scrie: Dragilor! Suntem in RAZBOI!

Sunteti in razboi cu legea!
Sunteti in razboi cu justitia.
Sunteti in razboi cu cei ce nu-s in razboi cu acestea,....
Daca am declara cu totii razboi legii si justitiei,....cu cine v-ati mai razboi,....luceferilor?
Pe cine ar mai ciomagi atunci ginerele, ...iar fiica dumitale ar putea face serviciul acasa,....?
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde ioanpuiu » 17 Aug 2018, 02:31

Nu e cazul să te zbîrleşti la el, Cristian.
În mare are dreptate.
Numai că şi acum în ceasul al 12-lea vine tot cu jumătăţi de măsură.
De ce s-a ajuns în punctul ăsta ? ... pentru că am făcut prea multe compromisuri, pentru că am cedat sau închis ochii de prea multe ori. Pentru că am profitat de alţii. Unii mai mult, alţii mai putin.

Acum cînd se scrie scadenţa, care într-un fel sau altul vine fără să ne întrebe pe noi ... şi o scriu unii care sunt deasupra jandarmeriei sau poliţiei, începem să avem regrete, şi griji.
Nu noi civilii, Donbazile, suntem cei care trebuie să facă ordine în lucruri, şi nici nu putem. Noi suntem prinsi în războiul altora.

Jandarmeria e stigmatizată în totalitate şi nu e drept.
Aşa cum arată azi situaţia, din punctul meu de vedere ar trebui să piardă dreptul de a purta numele actual "Jandarmeria Română". Noi nu putem face curăţenie în curtea lor.
Întrebarea este ... vor avea cei curaţi, tăria să se dezică de putregaiul din interiorul structurii lor ?

Altfel, dacă vă limitaţi la asta ...
Donbazil scrie:Solutii nu vin de nicaieri. Cei care-s de buna credinta nu pot iar cei care au interese nu doresc - si atunci???

... nu rămîne decît să aşteptaţi să vedeţi cum cade zarul şi să vă rugaţi între timp, deşi nu cred că se rezolvă cu rugăcuini la cele sfinte.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde ignatov andrei » 17 Aug 2018, 04:31

Donbazil scrie:Dragilor! Suntem in RAZBOI!

cristian bh scrie:Sunteti in razboi cu legea!
Sunteti in razboi cu justitia.
Sunteti in razboi cu cei ce nu-s in razboi cu acestea,....

ioanpuiu scrie:De ce s-a ajuns în punctul ăsta ? ...
... vor avea cei curaţi, tăria să se dezică de putregaiul din interiorul structurii lor ?

Aveti dreptate, dar vin cu o completare:
- acestui popor i se poate aduce doar "LINISTEA", iar aceasta "liniste" nu poate fi adusa decat cu ghioaga si bata!

Unii si-au zis FSN, apoi PDSR, altii au avut CHEIA far' de lacata; PSD s-a tot holbat la cei ce-si spuneau D.A. ...
Bine ca au inceput sa-si imparta... MUIE!
Noi servim doar picaturi din zeama...!!!
ignatov andrei

Mesajde csaa » 17 Aug 2018, 09:16

Stau, ma uit si ma minunez.
csaa

Mesajde ioanpuiu » 17 Aug 2018, 10:51

Donbazil scrie:Deja nu ne mai intelegem frate cu frate, sot cu sotie, parinte cu copii, prieteni, vecini, colegi......
Asa de tare ne-au invrajbit ca am fi in stare sa ne scoatem ochii, doar pentru a sustine o idee, a unora sau a altora....

Suntem dezbinaţi şi învrăjbiţi. Nu e bine, vrea să zică Donbazil.

Corect pînă aici dar ... în cadrul aceluiaşi mesaj, tot el spune:
Donbazil scrie: Am ginerele jandarm si fata politista, deci sper sa ma intelegeti - cei care o pot face!...Celorlalti nu incerc sa le explic, pentru ca nu-s prea multe de explicat. Dragilor! Suntem in RAZBOI!

Reconciliere dar cine cu cine ?
Numai în interiorul unui grup sau una generală, în societate ?
ioanpuiu

Mesajde feederman » 17 Aug 2018, 11:32

Donbazil scrie:Salut !

Suntem in acel razboi in care nu exista nici o bariera, nici o limita.
Au ajuns "beligerantii"sa ne imparta in doua, cei care cred una - si cei care cred alta!....
Sper! :cry:
Sa fiti sanatosi!

Starile de tensiune in societate se datoreaza dezechilibrelor dintre aspiratiile si statutul grupurilor componente. Cand in Romania s-a legiferat existenta unei noi nomenclaturi, prin intermediul enormelor avantaje salariale ale unor grupuri fidelizate fata de o putere temporara,, cand incerci sa faci praf sistemul financiar si economic prin masuri fiscale deliberat irationale, cand distrugi sistemul de economii al familiilor, cand posibilitatile de returnare a creditelor sunt impinse spre imposibil, a chema pe cel oprimat si cu capul spart la pace si calm este un enorm semn de dispret fata de toti oamenii care muncesc cinstit si greu in tara aceasta. Ce ascunde refuzul obstinent de a construi autostrada Moldovei spre Transilvania si Bucuresti? Ce ascunde refuzul de a construi autostrada Pitesti Sibiu. Nu cumva izolarea celor trei regiuni?
Spui ca este un razboi. Ai dreptate . Este al doilea razboi al Crimeei, inceput odata cu zdrobirea Ceceniei. Acum a venit randul nostru. Romanii cu capul spart in piata, asta vor, supravietuirea unei Romanii nascuta greu si urata de toti vecinii.
Ce ascunde atitudinea acelui individ cu ceafa groasa care a sustinut o asa zisa conferinta de presa, presarata cu dezacorduri gramaticale, in fata unui altar plin de icoane si simboluri crestine, cand cu o zi inainte o bruta subordonata lui zbiera la un ciomagit: Cristosii mortilor ma-ti*… ". Crestinism traditional Romanesc. Haideţi să ne aşezăm la calm, la moderaţie, la înţelegere" este indemnul individului , adresat celor carora le-a spart capul si le-a indoit spinarea. Asta apara ei , asta aparati voi? Astia sunt arhanghelii pacii pe care ne-o propui.
Si pe unde sa vina PACEA? Pe ruta cea mai scurta , pe la Videle? Poate ai alte preferinte?
Daca tot ne prezinti generalitati ale conspiratiei reale antiromanesti, arata punctual faptele si vinovatii.
Iertarea implica obligatoriu recunoasterea greselilor.

* Doamne iarta-ma!
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde ioanpuiu » 17 Aug 2018, 12:37

Voi scrie dincolo că aici e topicul poliţiei.
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 17 Aug 2018, 12:48

Am uiat să dau foaia :)
ioanpuiu

Mesajde ignatov andrei » 17 Aug 2018, 13:39

csaa scrie:Stau, ma uit si ma minunez.

Tu vei ramane, statuie cu gura cascata, toata viata...!!!
ignatov andrei

Mesajde csaa » 17 Aug 2018, 13:43

Nenea in portocaliu vezi ca te apropii de limita.
csaa

Mesajde ignatov andrei » 17 Aug 2018, 14:51

csaa scrie:Nenea in portocaliu vezi ca te apropii de limita.

Adica ce vrei sa spui:
- vei pune maracini pe carare, sa nu pot trece la imperialisti...?!?

Consider ca "prostia ta" nu a trecut la amenintari, ca...!!! :oops:
ignatov andrei

Mesajde csaa » 17 Aug 2018, 21:18

Vad ca unica ta precupare pe topicul asta e sa ma ataci pe mine. Fara motiv, fara logica, fara bun simt. Oare Puiu sa aibe nevoie de chiar atata ajutor? Sa fi ramas fara replicile lui docte dar golite de sens? Cred ca da.

As putea sa iti raspund asemenea, dar ne-am afunda intr-o retorica a absurdului, asa ca aleg sa te ignor. Cum suneam si pe alt topic: Nu vorbesc cu slugile.
csaa

Mesajde csaa » 17 Aug 2018, 21:20

@cristian bh astept in continuare dovezile alea. Vi cu ceva argumente sa iti susti afirmatiile sau te ascunzi si tu dupa valeti?
csaa

Mesajde csaa » 18 Aug 2018, 12:36

Mda! Se pare ca e mainasol ca in 89.
csaa

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE