Apoi, a venit o zi în care m-am săturat.
csaa scrie:Asa ca .....mai Puiule....da-mi voie sa cred ca revolta ta este doar de convenienta.
ioanpuiu scrie:... şi mai e ceva că am văzut că se tot repetă: PLM, în PLM .......
Ce e mă abrevierea asta, PLM ... e partid, e vreo sectă, ce este ?
Dacă nu e nici una nici alta şi e ceva mult mai comun, trebuie să ştii că aici, la apicultori, mai degrabă gaseşti pe unu' fără daltă apicolă decît fără peleu.
Şi de ce te afişezi aşa ostentativ ?
E ceva special ... te incomodează la mers ... te bate la jenunche ?
csaa scrie:ioanpuiu scrie:Respect si sustin pe cei care forteaza impunerea reformei ”FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE”, dar nu-mi plac cei care vor sa fie ”fara ANUMITI PENALI in functii publice”.
csaa scrie: ...
Astept concluzia de la parchetul general si apoi (eventual) a instantei.
csaa scrie:Oho! Sa vezi ce multi or sa paraseasca corabia!
Cristian IONITA scrie:csaa scrie: ...
cat de "convenabil" ... asteptam concluzii de la parchet si instante ... de preferat de la aceasi care au solutionat dosarele Revolutiei si a Mineriadelor ... intre timp noi "slugoii" trai pe vatrai ... salarii si pensii speciale pentru meritul de a cocosa poporu si a slugarii alesii.
Cristian IONITA scrie:csaa scrie:Oho! Sa vezi ce multi or sa paraseasca corabia!
macar sa fie asa ... dar pentru asta iti trebuie ceva ce multi dintre voi dati dovada ca nu aveti, respectiv responsabilitate si discernamant.
csaa scrie:Cristian IONITA scrie:csaa scrie: ...
cat de "convenabil" ... asteptam concluzii de la parchet si instante ... de preferat de la aceasi care au solutionat dosarele Revolutiei si a Mineriadelor ... intre timp noi "slugoii" trai pe vatrai ... salarii si pensii speciale pentru meritul de a cocosa poporu si a slugarii alesii.
E parerea ta. Procurorii s-au sesizat din oficiu, dosarul a fost luat de PG, iar pe Lazar nu il poti suspecta ca e in slujba lui Dragnea.
Salarii speciale au doar magistratii. Pensii speciale ....prea multi.Cristian IONITA scrie:csaa scrie:Oho! Sa vezi ce multi or sa paraseasca corabia!
macar sa fie asa ... dar pentru asta iti trebuie ceva ce multi dintre voi dati dovada ca nu aveti, respectiv responsabilitate si discernamant.
Voi!!!!???? Ce vrei sa spui? Defineste categoria, te rog.
cornelioandanciu scrie:csaa scrie:Go jucati?
Doar cand vin beat acasa !
csaa scrie:E parerea ta. Eu prefer argumente concrete nu pareri.
Partea cu slugoi...as putea sa spun: Tu vorbesti!? Ciobule!
Dar nu spun. Spun doar ca actionam in baza normelor legale. Cine depaseste limita, sau nu isi indeplineste atributiunile sa plateasca. Atat.
PS- partea ca manifestantii ai nimerit-o. "Pajnici" e vre-un derivat de la paji.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori