Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde ioanpuiu » 17 Aug 2018, 14:11

Dacă mă duci în istorie, pot să-ţi spun că într-o vreme eram neînsurat.
Apoi, a venit o zi în care m-am săturat.

;)
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde csaa » 17 Aug 2018, 14:34

Mda! Dar aveai aceiasi moralitate.
csaa

Mesajde ioanpuiu » 17 Aug 2018, 14:52

csaa scrie:Asa ca .....mai Puiule....da-mi voie sa cred ca revolta ta este doar de convenienta.

Eşti liber să crezi ce vrei, nu trebuie să ceri voie.

Mă împingi la puţină sinceritate ...
- ca să nu-ţi mai faci gînduri, află că opiniile tale nici nu mă afectează şi nici prea intereseză pentru că eşti o persoană fără credibilitate.
- atunci, de ce dialoghez cu tine ? ... te vei întreba poate, sau firesc.
Adevărul este că te utilizez ca înălţător. Nu ăla de la armă, cel de la volei. Şi nu cred că ai motive să te plîngi, că văd că-ţi place, răspunzi mereu.
Trebuie să recunoşti că nici eu nu te tratez rău. Nu dau prea tare în tine ... o fac mai cu grijă şi numai atît cît să te tin în priză, încălzit, gata de utilizare.
ioanpuiu

Mesajde feederman » 17 Aug 2018, 15:39

ioanpuiu scrie:... şi mai e ceva că am văzut că se tot repetă: PLM, în PLM .......

Ce e mă abrevierea asta, PLM ... e partid, e vreo sectă, ce este ?
Dacă nu e nici una nici alta şi e ceva mult mai comun, trebuie să ştii că aici, la apicultori, mai degrabă gaseşti pe unu' fără daltă apicolă decît fără peleu.
Şi de ce te afişezi aşa ostentativ ?

E ceva special ... te incomodează la mers ... te bate la jenunche ?

Niet kultura. Limba Romana este intr-o continua dinamica, la care participa inclusiv grupuri profesionale. Fiind un popor cu multa imaginatie, romanul confera unui cuvant mai multe semnificatii, care de care mai subtile. Implementarea si evolutia cuvantului tiganesc, foarte onorabil de altfel, muie, o demonstreaza cu prisosinta. Acel PLM este un cuvant de sinteza, folosit in loc de argument, de catre intelectualii subtiri de prin zona Ferentari Tei Toboc. S-a impus cu doua sensuri aparent opuse. Primul desemneaza o casa de odihna in care se retrage pentru reculegere, obositul intelectual. Al doilea indica felul preferat de mancare cu care s-a obisnuit la popota in prima tinerete.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde feederman » 17 Aug 2018, 15:45

csaa scrie:
ioanpuiu scrie:Respect si sustin pe cei care forteaza impunerea reformei ”FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE”, dar nu-mi plac cei care vor sa fie ”fara ANUMITI PENALI in functii publice”.

Ca d-soara la ginecolog: Dom' doctor, cred ca sunt putin gravida.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde csaa » 17 Aug 2018, 21:12

Tactica de afumare: cand te prind cu pantalonii in vine incepi sa jignesti. Veche si deja ineficienta.
Concluzia mea e ca te radicalizezi brusc atunci PSD ajunge la putere, pana atunci esti ”neinsurat”. E buna atitutudinea si necesara, dar recunoaste-ti interesele

In ce priveste raspunsul pentru cateii tai......LINISTE! Nu vorbesc cu slugile.
csaa

Mesajde csaa » 18 Aug 2018, 12:34

Go jucati?
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 21 Aug 2018, 11:41

csaa scrie: ...
Astept concluzia de la parchetul general si apoi (eventual) a instantei.

cat de "convenabil" ... asteptam concluzii de la parchet si instante ... de preferat de la aceasi care au solutionat dosarele Revolutiei si a Mineriadelor ... intre timp noi "slugoii" trai pe vatrai ... salarii si pensii speciale pentru meritul de a cocosa poporu si a slugarii alesii.
Ultima oară modificat de Cristian IONITA pe 21 Aug 2018, 11:48, modificat 1 dată în total.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 21 Aug 2018, 11:44

csaa scrie:Oho! Sa vezi ce multi or sa paraseasca corabia!

macar sa fie asa ... dar pentru asta iti trebuie ceva ce multi dintre voi dati dovada ca nu aveti, respectiv responsabilitate si discernamant.
Cristian IONITA

Mesajde csaa » 21 Aug 2018, 19:23

Cristian IONITA scrie:

cat de "convenabil" ... asteptam concluzii de la parchet si instante ... de preferat de la aceasi care au solutionat dosarele Revolutiei si a Mineriadelor ... intre timp noi "slugoii" trai pe vatrai ... salarii si pensii speciale pentru meritul de a cocosa poporu si a slugarii alesii.

E parerea ta. Procurorii s-au sesizat din oficiu, dosarul a fost luat de PG, iar pe Lazar nu il poti suspecta ca e in slujba lui Dragnea.
Salarii speciale au doar magistratii. Pensii speciale ....prea multi.

Cristian IONITA scrie:

macar sa fie asa ... dar pentru asta iti trebuie ceva ce multi dintre voi dati dovada ca nu aveti, respectiv responsabilitate si discernamant.

Voi!!!!???? Ce vrei sa spui? Defineste categoria, te rog.
csaa

Mesajde ioanpuiu » 22 Aug 2018, 01:00

Tentativă de asasinare la Liviu Dragnea :o ... anu' trecut
Ca să vezi! ... în ce tară trăim ...

Si la mine la fel ... tot anu' trecut.
Bianca Drăguşanu ........... tentativă de viol

:lol: :lol: :lol:
ioanpuiu

Mesajde Cristian IONITA » 22 Aug 2018, 10:35

csaa scrie:
Cristian IONITA scrie:

E parerea ta. Procurorii s-au sesizat din oficiu, dosarul a fost luat de PG, iar pe Lazar nu il poti suspecta ca e in slujba lui Dragnea.
Salarii speciale au doar magistratii. Pensii speciale ....prea multi.

Cristian IONITA scrie:

Voi!!!!???? Ce vrei sa spui? Defineste categoria, te rog.

Da cssa ... procurorii s-au sesizat ... iar dl Lazar este la cutite cu Dragnea ... dar stii si tu foarte bine ca pentru fapte mai evidente dosarele au fost inchise, iar faptul ca Lazar este sau nu in slujba lui Dragnea conteaza mai putin ... justitia ca sa fie justitie nu se face dupa afinitati personale ... sa nu uitam cazul Kiovesi care a fost demisa pentru abordarea mult prea personalizata a anumitor dosare.

Voi = SLUGOII .... cei aflati in slujba statului dar care in realitate slugaresc politicienii corupti, ca de exemplu, jandarmi care reprima violent manifestanti pajnici, asta dupa ce provocarile facute de catre ei nu au succes, politisti care "haituiesc" posesori de masini inmatriculate cu numere care nu convin "conducerii", politisti care haituiesc conducatori auto "ca asa au primit ordin", graniceri care au lasat sa iasa din tara persoane urmarite, etc ...
Cristian IONITA

Mesajde csaa » 22 Aug 2018, 11:03

E parerea ta. Eu prefer argumente concrete nu pareri.

Partea cu slugoi...as putea sa spun: Tu vorbesti!? Ciobule!
Dar nu spun. Spun doar ca actionam in baza normelor legale. Cine depaseste limita, sau nu isi indeplineste atributiunile sa plateasca. Atat.

PS- partea ca manifestantii ai nimerit-o. "Pajnici" e vre-un derivat de la paji.
csaa

Mesajde csaa » 22 Aug 2018, 11:04

cornelioandanciu scrie:
csaa scrie:Go jucati?

Doar cand vin beat acasa ! :lol:

:lol:
Nu va place?
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 22 Aug 2018, 11:29

csaa scrie:E parerea ta. Eu prefer argumente concrete nu pareri.

Partea cu slugoi...as putea sa spun: Tu vorbesti!? Ciobule!
Dar nu spun. Spun doar ca actionam in baza normelor legale. Cine depaseste limita, sau nu isi indeplineste atributiunile sa plateasca. Atat.

PS- partea ca manifestantii ai nimerit-o. "Pajnici" e vre-un derivat de la paji.

eh .... stai bland ca nu-mi faceam probleme ca ar fi posibil sa-ti depasesti nivelul si .... doamne fereste sa ai si "pareri" proprii si mai ales "asumate".

multzam de corectura ... pajnici poate veni si de la pajiste ... loc unde pasc vitele ... si nu putini au fost cei care au "pascut" asfaltul dupa ce au fost gazati si loviti de catre "slugoii" care au actionat "in baza normele legale".
Cristian IONITA

Mesajde csaa » 22 Aug 2018, 12:27

Pareri am, ganduri am, de actionat doar in cadrul legal.

Pajnici vine de la " a paste pe pajiste"!!!!??? Nu cred!
csaa

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE