Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Cristian IONITA » 22 Aug 2018, 12:51

dragul meu .... vorbim vorbe ... "cadrul legal" nu poate fi limita decat pentru "limitati"

actionatul "in cadrul legal" este acoperirea tuturor abuzurilor ... dar abuzul ramane abuz ...

bietii nazisti executati dupa razboi - cata nedreptate ... au actionat conform "cadrului legal" si uite cum au sfarsit atarnand in funie.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde csaa » 22 Aug 2018, 13:12

NEEEE!!! Nazistii nu prea au actionat in cadrul legal, si aici ma refer la dreptul international (complicat pentru tine, nu te forta sa intelegi).

Conditiile pentru a face ceva sunt: sa fie in limitele legale, sa fie in limitele morale, sa fie posibil. Daca asta inseamna sa fi ”limitat”.... dar unde ai gasit tu definitia asta?
csaa

Mesajde ioanpuiu » 22 Aug 2018, 13:19

csaa scrie:... de actionat doar in cadrul legal.

Că veni vorba de cadru legal ... uite acţiune justificată de un cadru legal:

Procurorul public al Arabiei Saudite a cerut pedeapsa cu moartea pentru cinci activiste pentru drepturile omului din Porvincia de Est a regatului. Acestea sunt judecate în prezent într-o curte de justiție dedicată actelor secrete de terorism

video execuţie aici

Acte secrete de terorism ... judecate la secret ... execuţie legală
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Cristian IONITA » 22 Aug 2018, 13:23

csaa scrie:NEEEE!!! Nazistii nu prea au actionat in cadrul legal, si aici ma refer la dreptul international (complicat pentru tine, nu te forta sa intelegi).

Conditiile pentru a face ceva sunt: sa fie in limitele legale, sa fie in limitele morale, sa fie posibil. Daca asta inseamna sa fi ”limitat”.... dar unde ai gasit tu definitia asta?

vrei tu musai sa faci pe desteptu' ... ne spui pe ton arogant de drept international, bla, bla ... dar poate esti te rog amabil sa ne explici ce se vrea a spune prin:

Nullum crimen, nulla poena sine praevia lege poenali

si mai ales cat de reala este afirmatia Au fost făcute legi ex post facto pentru a satisface pasiunile și dorințele vremii
Cristian IONITA

Mesajde csaa » 22 Aug 2018, 13:29

Puiule nu pot sa spun decat:
Jos justitia Saudita....cred. Sa nu ajungem vreodata asa.

PS - sunt de acord partial cu semnatura ta. Unii ...

Ionita pune mana si citeste inainte sa vorbesti. Ca sa parafrazez semnatura lui Puiu: Deja te-ai facut de rahat, doar aroganta te face sa nu vezi asta!
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 22 Aug 2018, 15:06

nea Puiu ... fi te rog amabil si mentioneaza ptr cssa ca prin termenul sclavii din semnatura lu' matale este diferit de ce se intelege prin "slugoi"

@cssa - de citit am citit ceva la viata mea ... dar recunosc ca e loc de mai bine, fi tu te rog bun si amabil si ajuta-ma sa fiu mai bun ... , explicane ce te-am rugat mai sus.

Mii de multumirii

In ceea ce priveste "justitia saudita" ... realizezi tu oare ce fain trebuie sa fie pentru "slugoii" de acolo ... ce lefuri, pensii si beneficii primesc dumnealor, ca vorba ceea au cadru legal direct "coranul" si ce vor emirii, fara presa pe cap, cu societatea civila aservita in proportie totala (acolo orice cetatean primeste bani gramada doar ptr faptul ca e cetatea, prin cetatean ne limitam bineinteles la barnatii, femeia e ceva mai mult decat camila) ... se compara oare cu ce beneficii au ai nostrii? ca sa-l faca fericit pe Dragnea au trebuit sa bata oamenii in piata iar acum dau cu subsemnatu' in fata procurorilor ... drepatate e asta?
Cristian IONITA

Mesajde csaa » 22 Aug 2018, 16:27

Nu ma bag in orientul mijlociu. Prefer sa ii astept aici, la Dunare.
De explicat degeaba iti explic ca, daca nu citesti ce trebuie, nu intelegi.
Colectia Husler nu e in lista obligatoriu de lecturat.
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 22 Aug 2018, 16:31

vezi ... de aia rade lumea de voi ... ca nu aveti pic de ambitie ... nici nu ai incercat sa ne ajuti cu explicatii ca imediat ai abandonat ... te credeam lipsit de caracter ... nu si de coloana.
Cristian IONITA

Mesajde csaa » 22 Aug 2018, 16:41

Aaa! Multumesc pentru aprecieri! Venite din partea ta sunt balsam pentru suflet.
Iar e extaz prin Buzau.
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 23 Aug 2018, 07:22

http://www.epochtimes-romania.com/video ... iei---3033

Ce spune un fost mai .... cica jandarmii au fost tina propriului ca.ca ... si asta nu foar la figurat vorbind.
Cristian IONITA

Mesajde ioanpuiu » 23 Aug 2018, 15:42

Cristian IONITA scrie:nea Puiu ... fi te rog amabil si mentioneaza ptr cssa ...........

Nu e nimic de făcut în cazul lui, nimic de lămurit, de clarificat pentru el. Nu e "rătăcit"
Ştie bine ce face. Ne minte la fel cum ne minte guvernu' , fără obraz.
E vina ta că îl iei în serios.
ioanpuiu

Mesajde csaa » 23 Aug 2018, 19:43

Nu ma baga pe mine in aceiasi oala cu voi. Daca voi mintiti (adica tu, ca CI repeta ce i se spune) nu inseamna ca toata lumea e tot atat de josnica.
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 23 Aug 2018, 20:29

@cssa - slujba-i slujba si drujba-i drujba .... unde si ce anume am mintit eu?

Inteleg ca nu avem aceleasi pareri ... dar acuzatia aceasta e de caca.t
Cristian IONITA

Mesajde csaa » 23 Aug 2018, 21:07

Cristian IONITA scrie:@cssa - slujba-i slujba si drujba-i drujba .... unde si ce anume am mintit eu?

Inteleg ca nu avem aceleasi pareri ... dar acuzatia aceasta e de caca.t

Nu tu Gogule. Am si specificat ca tu doar repeti ce ti se spune. Ce draq nu citesti si ce e in paranteza.
Scuza-ma te rog. Am avut o zi nasoala si nu ma mai pot amuza la emanatiile inepte ale lui Puiu.
Cred ca iau doua-trei zile pauza de la poiana si de la ”politistii in actiune”. Sau mai multe. Am intrat aici sa invat ceva apicultura de la voi si sa ma distrez, iar zilele astea voi fi cam .....prea energic. ;)
Hai pa!
csaa

Mesajde ioanpuiu » 23 Aug 2018, 22:05

csaa scrie:Nu ma baga pe mine in aceiasi oala cu voi. Daca voi mintiti (adica tu, ca CI repeta ce i se spune) nu inseamna ca toata lumea e tot atat de josnica.

Nu încerc să te jignesc şi nici măcar să te supăr, csaa. Nu fac altceva decît să te expun.
Pentru uzul meu personal te-am etichetat deja şi nu mai am dubii. Esti lipsit de credibilitate.
Adevăr sau Minciună.PNG
ioanpuiu

Mesajde ignatov andrei » 23 Aug 2018, 22:15

csaa scrie:Am intrat aici sa invat ceva apicultura de la voi si sa ma distrez, iar zilele astea voi fi cam .....prea energic. ;)
Hai pa!

Ai grija cu ce te speli pe cap, zic... :lol:
ignatov andrei

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE