Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde mircea.costache » 27 Aug 2018, 21:56

Bună seara !

Spune CĂCAT STRICAT și ÎMPUȚIT tot ce-ți poftește inima, dar arată-te în carne și oase cine și de unde ești, cum a făcut plutonierul.

Demachiază-te să le spun oamenilor cine și cum ești. ISTORIA VOASTRĂ a promoției 1992 este sub semnul HOȚIEI.
Doar identifică-te să-ți spună plutonierul BANDITISMUL TĂU
Nu te fute cu grija mea că nu ajungi la orgasm. Suge-le-o celor ce le ridici OSANALE la mine n-ai sanse.

HAI marș la hoție BANDITULE.
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde paul » 27 Aug 2018, 22:01

Eu, salariat la privat, sotia ,salariat la privat si cabinet individual, fiul meu, elev. Viitoarea posibil nora, tot eleva ! ;)
Scoatem si elevii din ecuatia asta !
Poti sa ma treci la enigme. :lol:
Hai sa vorbim putin despre viata de (la) privat ...
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde csaa » 27 Aug 2018, 22:13

Nu inteleg tendinta asta scatofaga la tine si la CI. Nu cunosc obiceiurile voastre, dar pe mine sa nu ma asteptati la masa. Mancati si portia mea.
Cred ca ai memoria foaaarte slaba si scurta. Fratele tau nu a fost sef de promotie. Din cate imi amintesc nici macar al doilea nu a terminat. Dar asta nu are nici o relevanta in faptul ca a savarsit o infractiune grava in timpul si in legatura cu serviciul.
In ce priveste datoria mea catre tine stai linistit. E veche, e sedimentata, seculara chiar, trebuie platita. Vin sa ti-o platesc.

AAA! Memoria iti joaca iarasi feste. Ai uitat sa iti iei medicamentele. In 1992 nu au fost ofiteri de graniceri care sa fi absolvit. Te-ai ramolit rau oltene.

Iar ai uitat sa invoci fulgerul violet!
csaa

Mesajde csaa » 27 Aug 2018, 22:16

Puiule ce ai facut? Ai trezit bestia din adancuri. Un fel de ......kraken de oltenia..... :o
csaa

Mesajde mircea.costache » 27 Aug 2018, 22:21

csaa scrie:Nu inteleg tendinta asta scatofaga la tine si la CI. Nu cunosc obiceiurile voastre, dar pe mine sa nu ma asteptati la masa. Mancati si portia mea.
Cred ca ai memoria foaaarte slaba si scurta. Fratele tau nu a fost sef de promotie. Din cate imi amintesc nici macar al doilea nu a terminat. Dar asta nu are nici o relevanta in faptul ca a savarsit o infractiune grava in timpul si in legatura cu serviciul.
In ce priveste datoria mea catre tine stai linistit. E veche, e sedimentata, seculara chiar, trebuie platita. Vin sa ti-o platesc.

AAA! Memoria iti joaca iarasi feste. Ai uitat sa iti iei medicamentele. In 1992 nu au fost ofiteri de graniceri care sa fi absolvit. Te-ai ramolit rau oltene.

Iar ai uitat sa invoci fulgerul violet!

PROSTOVANE pe placa sefilor de promoție a Academiei Trupelor de Uscat de la Sibiu la anul 1991, să citești proasto ce scrie acolo.
Milogule ai terminat la Iași 1993 dacă faci parte dintre originale, dacă ești un aftermarket, adică plutonier și ofițer la apelul papucilor cu facultatea la x și o este cu totul altceva.
Identifică-te dacă te țin curelele, dacă nu miaună ușor, sperii DULĂII.
Milogule, neam de neamul tău de PROȘTI nu o să reușească să mă facă să pun BOTUL.
Te aștept oricănd, doar lumănarea si chibruturi să-ți aduci cu tine.
Hai SICTIR LINGĂULE.
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
mircea.costache

Mesajde csaa » 27 Aug 2018, 22:27

Ma ......cred ca nu ai dreptate. Cei care au terminat la Iasi (Buga, Calota, Damaschin, Lozneanu) au terminat in 1995. Intreaba-l pe Cristi ca va intalniti des.
Repet: Ce relevanta au aceste date cand noi discutam implicarea fratelui tau in ....cum zici tu?. AAA, da..FAPTE ANTISOCIALE!?
Sergentule major! ;)
csaa

Mesajde ignatov andrei » 27 Aug 2018, 22:32

paul scrie:Eu, salariat la privat, sotia ,salariat la privat si cabinet individual, fiul meu, elev. Viitoarea posibil nora, tot eleva ! ;)

Pe bune ca esti o enigma!
Adicatelea sotia, cu cabinet individual, sare in sus de bucurie cand trebuie sa plateasca impozit "in avans"... :shock:
ignatov andrei

Mesajde csaa » 27 Aug 2018, 22:36

ignatov andrei scrie:
paul scrie:Eu, salariat la privat, sotia ,salariat la privat si cabinet individual, fiul meu, elev. Viitoarea posibil nora, tot eleva ! ;)

Pe bune ca esti o enigma!
Adicatelea sotia, cu cabinet individual, sare in sus de bucurie cand trebuie sa plateasca impozit "in avans"... :shock:

Si a mea are cabinet particular (pf, etc.) dar ....nu stiu nimic de impozit in avans. Acum doarme, dar maine o intreb. Sau mai bine intreb contabilul.
csaa

Mesajde mircea.costache » 27 Aug 2018, 22:51

csaa scrie:Ma ......cred ca nu ai dreptate. Cei care au terminat la Iasi (Buga, Calota, Damaschin, Lozneanu) au terminat in 1995. Intreaba-l pe Cristi ca va intalniti des.
Repet: Ce relevanta au aceste date cand noi discutam implicarea fratelui tau in ....cum zici tu?. AAA, da..FAPTE ANTISOCIALE!?
Sergentule major! ;)

Proasta inspectoratului nu mănca CĂCATUL care e gătit de altul. Ști despre ce vorbești, BAGĂ material, NU, vezi-ți de PROSTIE că-ți atârnă greu la DRUM.
Spune prostule mușuroiul deranjat de frate-meu, care n-a avut norocul să prindă JUSTIȚIA de acum.Spune ce vrei și ce ai auzit, documentele sunt la noi, NENOROCIT MINCINOS ȘI PROPAGANDISTIC
MILOGULE, sergentul major a AJUNS să ia voalul miresei (corupției din Poliția de Frontieră Giurgiu), să-i poți vedea și tu poalele, astfel MUREAI fătălău.

STINGEREA.
mircea.costache

Mesajde csaa » 27 Aug 2018, 23:14

Adica nu a ....si a facut puscarie degeaba??? :o
Ba ma lasi!
Dar inteleg ca tu poti acum sa ii demonstrezi nevinovatia. Adica era de asteptat. Cu puterea dacilor liberi din Buridava o sa poti face lumina.
Nu uita sa-l invoci si pe Pikachu. Ajuta....cred!
csaa

Mesajde ioanpuiu » 27 Aug 2018, 23:29

csaa scrie:Puiule ce ai facut? Ai trezit bestia din adancuri.

Te-am trecut în carantină.
Cum să mă întrebi pe mine, sau pe altul, despre complicaţiile tale ?
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde csaa » 27 Aug 2018, 23:34

:lol: :lol: :lol:
Buna tactica. Il scoti pe Mircica din letargie in speranta ca te voi uita.
Nimic despre ce te-am intrebat?
csaa

Mesajde ioanpuiu » 28 Aug 2018, 00:01

csaa scrie:Nimic despre ce te-am intrebat?

Ba da ... cînd vei învăţa să ceri, să redactezi un mesaj curat.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde csaa » 28 Aug 2018, 06:42

Acusica il spal si ii dau cu parfum. Il si barbieresc daca e nevoie. Intre timp tu raspunde.
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 28 Aug 2018, 10:00

mha .... ce-ar fi sa ne scutiti de spalatu' asta de izmene pe aici ... probleme in "institutii" de gen au fost si vor fi si de acum incolo ... a ca oameni mai tarselosi decat sunt acum la MAI nu au mai fost demult ... e trist si adevarat

cine obisnuieste sa asiste la parade ... poate or sa ne spuna si noua cat de adevarat o sa fie ce e aici
Fişiere ataşate
40002166_407032329824550_7593776185356582912_o.jpg
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde csaa » 28 Aug 2018, 10:54

Vedem pe 01.12
csaa

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE