csaa scrie:Nu inteleg tendinta asta scatofaga la tine si la CI. Nu cunosc obiceiurile voastre, dar pe mine sa nu ma asteptati la masa. Mancati si portia mea.
Cred ca ai memoria foaaarte slaba si scurta. Fratele tau nu a fost sef de promotie. Din cate imi amintesc nici macar al doilea nu a terminat. Dar asta nu are nici o relevanta in faptul ca a savarsit o infractiune grava in timpul si in legatura cu serviciul.
In ce priveste datoria mea catre tine stai linistit. E veche, e sedimentata, seculara chiar, trebuie platita. Vin sa ti-o platesc.
AAA! Memoria iti joaca iarasi feste. Ai uitat sa iti iei medicamentele. In 1992 nu au fost ofiteri de graniceri care sa fi absolvit. Te-ai ramolit rau oltene.
Iar ai uitat sa invoci fulgerul violet!
PROSTOVANE pe placa sefilor de promoție a Academiei Trupelor de Uscat de la Sibiu la anul 1991, să citești proasto ce scrie acolo.
Milogule ai terminat la Iași 1993 dacă faci parte dintre originale, dacă ești un aftermarket, adică plutonier și ofițer la apelul papucilor cu facultatea la x și o este cu totul altceva.
Identifică-te dacă te țin curelele, dacă nu miaună ușor, sperii DULĂII.
Milogule, neam de neamul tău de PROȘTI nu o să reușească să mă facă să pun BOTUL.
Te aștept oricănd, doar lumănarea si chibruturi să-ți aduci cu tine.
Hai SICTIR LINGĂULE.
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!