Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde jonny_it » 03 Sep 2018, 18:11

Cristian IONITA scrie:ce-a patit si patimit politistul care a dorit sa lucreze "accesorizat" :)

https://www.facebook.com/rd327/posts/10 ... __tn__=K-R

Voia atentie si el saracu' .. :lol:
jonny_it

Mesajde ignatov andrei » 03 Sep 2018, 20:58

Shrek scrie:Un fraier! Politica nu are ce cauta intr-o sectie de politie. Habar n-are ca aceeasi oameni care acum il felicită ca a fost " curajos" si si-a înfruntat sefii cu un mesaj politic in timpul serviciului, maine il vor înjură sau poate chiar agresa cand va incerca sa imobilizeze un gunoi ce urla ca din gura de sarpe ca este " abuzat"! Esti polițist si vrei respect? Prinde hoții si dute cu ei in fata legii, rezolva cazuri, prinde violatori, " potcoveste" scandalagii", protejează vitimele si acorda prim ajutor pana vin medicii! Nu sloganurile copiate de #nustiunde il fac pe politist respectat. Ci munca pentru care este platit! Da' ce poti sa ceri unuia care a invata sa citeasca mai greu. Daca nu sunt poze, posteaza filmulete! Alea nu trebe citite. Te uiti la ele ca la poze! Bleahhhhh......

Intr-o "traducere" simpla:
- nu asocia munca de politist cu fantezii sexuale, gastronomice si politice!
ignatov andrei

Mesajde csaa » 03 Sep 2018, 21:48

Cristian IONITA scrie:https://www.facebook.com/Poterasadrian87/videos/226185544914560/

exemplu de inalta eficienta a "slugoilor" in tratarea unor situatii "specifice"

O diferenta de mentalitate: In Spania politistii au ridicat au retinut un tip ce a refuzat sa iasa din mare (sau ocean) iar oamenii de acolo aflati pe plaja au aplaudat. La noi politia retine un ....tip (amintesc apelativele ”bossule” si ”bossulica” folosite de cel care filma - om cu educatie), nu se spune pentru ce a fost retinut ci doar se posteaza sub titlul ”abuzuri politia romana”, iar un cocalar din Buzau distribuie si face comentarii jignitoare la adresa politistilor. Analizati voi.

Cristian IONITA scrie:ce-a patit si patimit politistul care a dorit sa lucreze "accesorizat" :)

Tinuta este strict specificata prin ordin al ministrului (nu cel de acum) si dispozitie a inspectorului general.
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 04 Sep 2018, 15:17

csaa scrie:
Cristian IONITA scrie:https://www.facebook.com/Poterasadrian87/videos/226185544914560/

O diferenta de mentalitate: In Spania politistii au ridicat au retinut un tip ce a refuzat sa iasa din mare (sau ocean) iar oamenii de acolo aflati pe plaja au aplaudat. La noi politia retine un ....tip (amintesc apelativele ”bossule” si ”bossulica” folosite de cel care filma - om cu educatie), nu se spune pentru ce a fost retinut ci doar se posteaza sub titlul ”abuzuri politia romana”, iar un cocalar din Buzau distribuie si face comentarii jignitoare la adresa politistilor. Analizati voi.

Tinuta este strict specificata prin ordin al ministrului (nu cel de acum) si dispozitie a inspectorului general.

politistii din Spania tot asa in gasca mare (dar inutila) au actionat sa-l ridice pe inotator? si tot asa se tavaleau cate 3-4 pe jos sa-l incatuseze? ...

referitor la tinuta ... daca colegul se prezenta cu esarfa de genu' "respect politia", "viva PSD", etc ... tot la fel ar fi reactionat sefuletii?
Ultima oară modificat de Cristian IONITA pe 04 Sep 2018, 15:25, modificat 1 dată în total.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 04 Sep 2018, 15:23

Shrek scrie:Un fraier! Politica nu are ce cauta intr-o sectie de politie. Habar n-are ca aceeasi oameni care acum il felicită ca a fost " curajos" si si-a înfruntat sefii cu un mesaj politic in timpul serviciului, maine il vor înjură sau poate chiar agresa cand va incerca sa imobilizeze un gunoi ce urla ca din gura de sarpe ca este " abuzat"! Esti polițist si vrei respect? Prinde hoții si dute cu ei in fata legii, rezolva cazuri, prinde violatori, " potcoveste" scandalagii", protejează vitimele si acorda prim ajutor pana vin medicii! Nu sloganurile copiate de #nustiunde il fac pe politist respectat. Ci munca pentru care este platit! Da' ce poti sa ceri unuia care a invata sa citeasca mai greu. Daca nu sunt poze, posteaza filmulete! Alea nu trebe citite. Te uiti la ele ca la poze! Bleahhhhh......

sunt si nu prea sunt de acord cu tine ....

sloganul "fara penali" este politic sau nu depinde la ce anume te raportezi .... asa la bunul simt eu zic ca ar trebui sa fie "deziderat" pentru orice om constient de propria existenta.
Cristian IONITA

Mesajde Shrek » 04 Sep 2018, 19:04

Cristian IONITA scrie:

sloganul "fara penali" este politic sau nu depinde .......

Vrajeala de doi lei! Nu este treaba lu' garcica ce conditii trebe sa îndeplinească un candidat la funcții de demnitate publică, ales sau numit. Sunt legi in vigoare, sunt prevederi stricte in constituție, este treaba politicienilor , a judecătorilor , a curții constituționale daca le schimba sa nu. Initiativa in sine, sper sa nu ma însel da' io n-am treaba cu politica, apartine unui partid politic si oricât ai molfaio ca este" initiativa civica" tot politica este.
Dar, ca de fiecare dată, o dai la-ntors, scurtand sloganul la" fără penali". Aici pot fi de acord cu tine, ca fiind o acțiune " exclusiv cetateneasca", daca te-ai duce la lucru cu o banderola pe care sa scrie " fara penali in .....companie". Oare ce-ar zice sultana mamă? ! Doar poti sa invoci dreptul la libera exprimare, nu?
Shrek

Mesajde ignatov andrei » 04 Sep 2018, 21:36

Shrek scrie: daca te-ai duce la lucru cu o banderola pe care sa scrie " fara penali in .....companie". Oare ce-ar zice sultana mamă? ! Doar poti sa invoci dreptul la libera exprimare, nu?

Sultana mama te toarna lui Suleiman si... esti mazilit!
ignatov andrei

Mesajde csaa » 04 Sep 2018, 22:38

Cristian IONITA scrie:
csaa scrie:

politistii din Spania tot asa in gasca mare (dar inutila) au actionat sa-l ridice pe inotator? si tot asa se tavaleau cate 3-4 pe jos sa-l incatuseze? ...

referitor la tinuta ... daca colegul se prezenta cu esarfa de genu' "respect politia", "viva PSD", etc ... tot la fel ar fi reactionat sefuletii?

Prima...partial de acord. I-as pune sa repete incatusarea pana le da sangele pe nas.....si asigurarea perimetrului. Dar mai discutam si despre cei din jur. Si ce atitudine au cei ce reposteaza o minciuna. Oare daca repeti o minciuna, stiind ca e minciuna, esti un mincinos? Cred ca da.
Referitor la tinuta - DA. Orice adaos e in plus si e neavenit, mai ales cand te implica politic. Tu nu ai de unde sti asta, te imbraci, mananci, dormi, gandesti, strigi doar cum, unde si cand iti dicteaza stapanul.
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 05 Sep 2018, 10:47

Shrek scrie:
Cristian IONITA scrie:

sloganul "fara penali" este politic sau nu depinde .......

Vrajeala de doi lei! Nu este treaba lu' garcica ce conditii trebe sa îndeplinească un candidat la funcții de demnitate publică, ales sau numit. Sunt legi in vigoare, sunt prevederi stricte in constituție, este treaba politicienilor , a judecătorilor , a curții constituționale daca le schimba sa nu. Initiativa in sine, sper sa nu ma însel da' io n-am treaba cu politica, apartine unui partid politic si oricât ai molfaio ca este" initiativa civica" tot politica este.
Dar, ca de fiecare dată, o dai la-ntors, scurtand sloganul la" fără penali". Aici pot fi de acord cu tine, ca fiind o acțiune " exclusiv cetateneasca", daca te-ai duce la lucru cu o banderola pe care sa scrie " fara penali in .....companie". Oare ce-ar zice sultana mamă? ! Doar poti sa invoci dreptul la libera exprimare, nu?

stimabile .... legile in vigoare cu prevederile mai mult sau mai putin stricte sunt degeaba daca cei in masura sa legifereze sau sa aplice sunt "ticalosi" ... initiative de genu' "fara penali" sunt de apreciat indiferent de cine le initiaza sau promoveaza .... sa te pui contra la asa promovare te face la fel de ticalos ca cei care au de beneficiat.

observ ca in continuare te pasioneaza viata mea privata .... tu care pe forum de ani de zile este in continuare printre cei anonimi ... pentru linistea ta si a altora care mai au astfel de preocupari tin sa te asigur ca eu nu ma identific (si nici nu obisnuiesc sa "judec" pe altii) nici prin profesie, nici prin anagajator, nici prin locul de nastere, nici prin studii, nici prin locul de domiciliu, etc ...

Multumesc pentru intelegere
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 05 Sep 2018, 10:53

csaa scrie:
Cristian IONITA scrie:
csaa scrie:

Prima...partial de acord. I-as pune sa repete incatusarea pana le da sangele pe nas.....si asigurarea perimetrului. Dar mai discutam si despre cei din jur. Si ce atitudine au cei ce reposteaza o minciuna. Oare daca repeti o minciuna, stiind ca e minciuna, esti un mincinos? Cred ca da.
Referitor la tinuta - DA. Orice adaos e in plus si e neavenit, mai ales cand te implica politic. Tu nu ai de unde sti asta, te imbraci, mananci, dormi, gandesti, strigi doar cum, unde si cand iti dicteaza stapanul.

acum .... noi stim ca pe cale bucala tu esti cel mai zbir dintre zbiri ... si la tine-n caprarie nu poate exista asa ceva ... dar ca in multe alte cazuri viata bate filmul

daca cumva din postarea mea tu ai inteles ca eu as aproba comportamentul&atituinea "asistentei" imi cer scuze si te asigur ca gresesti.

cand vorbesti de minciuna si mincinosi te referi si la mine? daca da te rog sa fii amabil de a indica mai precis unde si ce anume consideri tu ca am mintit

zi frumoasa
Cristian IONITA

Mesajde mircea.costache » 05 Sep 2018, 11:13

Bună ziua !

GRAV, este faptul că, dintre toti cei care dezbateţi pe acilea, o faceţi că nu vă doare niciunde. Însă, dacă ar veni momentul să respectaţi o lege, sau să puneţi în aplicare ceva dintr-o lege care nu vă convine sau place, ar fi cel mai GRAV.
Urmăresc, şi mă bucură CURAJUL unora pe maus şi tastatură, semnificativ ar fi să publice fapte de CURAJ şi ATITUDINE din viaţa de zi de zi şi personală.
Pe SPINAREA şi FAPTELE altora este simplu şi uşor.

Cu respect.
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde mircea.costache » 05 Sep 2018, 14:03

cornelioandanciu scrie:
mircea.costache scrie:Bună ziua !

GRAV, este faptul că, dintre toti cei care dezbateţi pe acilea, o faceţi că nu vă doare niciunde. Însă, dacă ar veni momentul să respectaţi o lege, sau să puneţi în aplicare ceva dintr-o lege care nu vă convine sau place, ar fi cel mai GRAV.
Urmăresc, şi mă bucură CURAJUL unora pe maus şi tastatură, semnificativ ar fi să publice fapte de CURAJ şi ATITUDINE din viaţa de zi de zi şi personală.
Pe SPINAREA şi FAPTELE altora este simplu şi uşor.

Cu respect.

Domnule Mircea.Costache, ce ziceti de curajul milioanelor de oameni care incearca sa traiasca cinstit in aceasta tara, fiind batjocoriti cu unele legi date sau schimbate doar in folosul unor derbedei politici ? Pe acelea stiti sa le aparati, dar cand eu am mers la un post de politie cu o problema , nu am primit numar de inregistrare...
Daca aplicati prevederile legii corect si impartial, cum am vazut ca au mai existat niste politisti despre care s-a vorbit public, apoi nu am mai auzit nimic despre ei, atunci aveti tot respectul meu.
Nu stiu de ce dar ce va simt ca ati fi un astfel de om, fara sa va cunosc si fara a avea intentia de a va cunoaste.
Cu stima !

Bună ziua !

Ce CURAJ domnule ??? Despre ce vorbim ???. Vă mulțumiți cu puțin, cu UMILINȚA, CU BĂTAIA de JOC, cu BATJOCURA, cu TRĂDAREA,....!!!!???, etc., s.a.m.d.
Poți să dai exemplu de o ATITUDINE de COMBATANT ???. Zici că nu ți-a înregistrat PLĂNGEREA nea milițianu. Ai făcut plăngere împotriva ACESTUIA, la seful său ( inspectorul sef de la județ ), la procuror, la instanța de Judecată. NUUUUUUUUU.....!!!???. De ce ???
Își răspund eu. Este multa muncă, ONOARE, DEMNITATE, pasiune,sțiință de carte, nervi, timp pierdut, cu alte cuvinte nu este deloc ușor.
Despre ce vorbirăm. Despre discuții. FAPTELE, când și cine le-o face.
Eu am încercat să arăt ca mă LUPT cu sistemul în care activez. Câțiva ( OFIȚERAȘI și DEALDE SE ȘTIU EI ) de pe acilea au luat în RĂS și BATJOCURĂ .
Cănd le va veni RÂNDUL, vor țipa ca din gură de șarpe, ca matale. Unora, nici n-o să le vină răndul, că sunt abonați, știu ei unde.

ASTA E pentru unii.

Cu respect.
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde Shrek » 05 Sep 2018, 15:09

[quote="Cristian IONITA"]
stimabile ........... initiative de genu' "fara penali" sunt de apreciat indiferent de cine le initiaza sau promoveaza .... sa te pui contra la asa promovare te face la fel de ticalos ca cei care au de beneficiat.
......../quote]
Fara penali ...unde? In funcții publice bănuiesc!. Poti sa promovezi o astfel de intiativa ( in fond un slogan politic ca multe altele) in timpul liber si nu in timpul serviciului ori a job-ului cum se spune mai nou. Eu nu cred ca un patron de firma ( condamnat sau nu) ar fi de acord sa te fatai toate ziua prin firma purtând banderole de genu' fara carne la prânz, vand..fan, cumpăr pokemoni si ce se mai poate scrie pe brat. ( sper ca înțelegi ceea ce scriu ca nu am de gand sa pun poze).
In ceea ce priveste "interesul" meu pentru viata dumitale privata este foarte mare. La fel de mare cum ma intereseaza cum se numeste cel ce sta in ghereta la podul de la Cernavoda. Dar, iti repet pentru a nu stiu cata oara, daca abia ai terminat cu învățatul vocalelor, este foarte greu sa înțelegi ceea ce scriu. Asa ca faci doar....vocalize pana gati si consoanele. De unde sa stiu io ca lucri in...Turcia, ai sef pe..Suleiman, iar sultana mama este sefa la cadre. Sau la resurse umane cum se zice modern.
Si io iti multumesc pentru intelegere. Daca ai inteles, daca nu, asta "ie"!
Shrek

Mesajde Cristian IONITA » 05 Sep 2018, 16:25

dragul meu ... in ziua de azi patronul (cu sau fara condamnare) cu minim simt al afacerii are cu totul si cu totul alta abordare in relatia cu angajatii relativ la modul de imbracare sau afinitatile politice ale acestora ... ca or mai exista si retardati comunistoizi (si printre patroni ca la "slugoi" am vazut ca sigur exista )... posibil dar eu unul nu as accepta sa lucrez pentru in asa conditii.
Cristian IONITA

Mesajde Shrek » 05 Sep 2018, 17:53

Adică , se inteleg ca un patron de firma " de succes" ( din afaceri cu statu' paralel sau nu), de orientare liberală, care se presupunem mai are si vreo functie prin partid, te va lasa pe tine, Fosti Ioniță ( un nume aleatoriu), sa te fatai prin firma cu sloganuri la vedere, afara cu....penalii din pnl! Sau jos coruptia din pnl.
Asta ai dorit sa spui? Inseamna ca vrei sa ne insulti " inteligenta"!
Shrek

Mesajde Cristian IONITA » 05 Sep 2018, 20:20

Shrek scrie:Adică , se inteleg ca un patron de firma " de succes" ( din afaceri cu statu' paralel sau nu), de orientare liberală, care se presupunem mai are si vreo functie prin partid, te va lasa pe tine, Fosti Ioniță ( un nume aleatoriu), sa te fatai prin firma cu sloganuri la vedere, afara cu....penalii din pnl! Sau jos coruptia din pnl.
Asta ai dorit sa spui? Inseamna ca vrei sa ne insulti " inteligenta"!

Fiecare intelege ce si mai ales cat il ajuta intdlectu .... in cazul tau eu unul chiar nu am pretentii :D
Cristian IONITA

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE