Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde ignatov andrei » 05 Sep 2018, 21:08

Cristian IONITA scrie:
Shrek scrie:Adică , se inteleg ca un patron de firma " de succes" ( din afaceri cu statu' paralel sau nu), de orientare liberală, care se presupunem mai are si vreo functie prin partid, te va lasa pe tine, Fosti Ioniță ( un nume aleatoriu), sa te fatai prin firma cu sloganuri la vedere, afara cu....penalii din pnl! Sau jos coruptia din pnl.
Asta ai dorit sa spui? Inseamna ca vrei sa ne insulti " inteligenta"!

Fiecare intelege ce si mai ales cat il ajuta intdlectu .... in cazul tau eu unul chiar nu am pretentii :D

Avand in vedere ca ai fost moderator, dar si membru al acelui SUBforum "prietenii stuparitului", mi s-ar fi parut normal sa te manifesti pe teme apicole...
ignatov andrei

Mesajde ignatov andrei » 05 Sep 2018, 21:19

Admin-ule mircea, fa in asa fel ca, discutiile despre orice, sa fie doar de cultura generala...
Nu fa ca, acest forum, sa fie dezbatere intre ******* (adica trancalai, ca da cu stelutze), ca dezbatere politica... oricum nu e!
ignatov andrei

Mesajde mircea.costache » 10 Sep 2018, 13:17

Buna Ziua !

MUCĂĂĂ... NEAM DE PIATRĂ LA OLTENII GĂSEAI ODATĂ !!!

ATENȚIONARE !!! Această narațiune este o imaginație, iar orice asemănare cu fapte sau personaje reale este pur întâmplătoare.

CANTITATEA a înlocuit CALITATEA......!!!???

Nea Flocicică laș încins Primarele neacșu de Gighera florică, a reuțit cu PROSTIA de neegalat, să SCOATĂ la suprafață, persoanele din Poliția de Frontieră a ITPF GIURGIU, care își încalcă DEONTOLOGIA profesională, trădează CAMARAZII de luptă cu infracționalitatea și mai GRAV luptă pentru interesele acestor persoane care săvârşesc FAPTE ANTISOCIALE.
Pentru mine, Mircea Costache a devenit UMILITOR, să SIMT vânătoarea propiilor colegii și sefii (camarazi), doar să pot fi oferit TROFEU unor oameni fără urmă de Dumnezeu în ceea ce fac.

URMEAZĂ dezvăluiri otrăvite de fărădelegea oamenilor legii.
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde mircea.costache » 10 Sep 2018, 13:22

Bună Ziua !

MUICĂĂĂĂĂ......NEAM de PIATRĂ am RĂMAS doar UNII !!! ???

Mai zilele trecute nu aflasem că, factorii de comandă, decizie și putere ai Poliției de Frontieră au pus pe capul meu PRIETENIA, ÎNGĂDUINȚA și IERTAREA de PĂCATE a Domniilor Lor pentru IUDELE care mă vor vinde și TRĂDA.
Ce să vindeți și TRĂDAȚII măi CAMARAZILOR la un sărăntoc cu DUHUL BLĂNDEȚI ca mine.
Totuți sunt destui care și mersul la toaletă mi l-au văndut și CULMEA acești factorii de PUTERE. COMANDĂ și DECIZIE l-au cumpărat. De fapt l-au primit moca sub formă de LINGUȘEALĂ.

DOMNIILE VOASTRE lingușeala este prețul ce urmează a fi plătit TRĂDĂRI.

Acum am aflat ca s-au făcut RUGII la toți polițiști de frontieră de casă pentru a-mi VINDE și TRĂDA pănă și aerul ce îl respir.

RUȘINICĂĂĂĂĂ CUI OARE.......??????????????????????

Veni-va vremurile vămilor văzduhului și nu puțini vom fi aceia care vom PLĂTI tributul VIEȚII
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
mircea.costache

Mesajde csaa » 14 Sep 2018, 22:16

Cred ca a fost ”spectacol”. Timpul de stationare in ”vama” e permanent monitorizat si se cere reducerea acestuia. Probabil vre-o minte luminata a incercat sa fluidizeze traficul.
In ce priveste treaba cu jandarmii....nu suntem instante de judecata sa arestam.
Drumuri bune!
csaa

Mesajde mircea.costache » 03 Oct 2018, 20:52

Buna seara !

MUICĂĂĂĂ.....CE FEL DE NEAM SUNTEM .......???????

ATENȚIONARE ! Această povestire este una PUR adevărată și are la baza un fapt real și petrecut la vremea aceea.

Comandantul Comandamentului Național al Granicerilor Gr. mr. Luca Dumitru, aflat din diverse motive la Brigada de grăniceri Timișoara i se aduce la cunostiință de un eveniment petrecut la o subunitate de grăniceri.
Vazând ca ceva este putred între raportul trimis de subunitate și cel întocmit de ofițerii superiori de la eșalonul respectiv, hotărăște să mearga personal la fața locului, însoțit de o suită de ofițeri de rang superior.
La fața locului ordonă căpitanului care era comandantul subunității de grăniceri, să se deplaseze în teren și să prezinte măsurile luate.
Împreună cu căpitanul, gr.mr.Luca Dumitru, refac activitățile întreprinse de acesta la fața locului, însoțiți fiind de suita de ofițeri ai Bg.Timișoara, la câțiva metri în urmă.
La terminarea prezentări situației generalul ordonă: căpitanul are DREPTATE.
Cutremur și stupoare. Ofițeri pe care lumea cazonă îi venera, erau puși intr-o situație penibilă de propiile golăneli, care se practicau și la vremea aceea.
Căpitanul este SEFUL DE PROMOȚIE al Școli Militare de Ofițeri Activi Nicolae Balcescu Sibiu promoția 1991.
Totuși, sub diverse influențe, printre care și a vastei și prestigioasei CRAME de la Teremia, a renumitului coniac de Teremia, generalul renunță la ONOARE, își încalca propia decizie spusă în fața căpitanului și a suitei de ofițeri superiori ai Bg. Timișoara și îl pedepsește pe căpitan pentru.....??????, a nu știrbii matrapazlâcurile ofițerilor de eșalon superior.
DESPRE CE VORBEAM LA VREMEA ACEEA ???????

URMARE în zilele noastre.

Vedeți continuarea.

Va urma.

P.S. EDUCAȚIA de la mic la mare nu s-a schimbat cu nimic. Daca la 1 Martie doamna învățătoare nu mai primețte tradiționalul mărțișor ci un lănțic din aur, dacă personalul din sănătate te rupe la buzunare în continuare la salariile pe care le au , dacă POLIȚIA își plănge singură de milă sau șpagă că nu mai ști care dintre ele , dacă, dacă , dacă am avea EDUCAȚIE n-ar exista nimic din toate astea.

Cu .......de TOATE.
mircea.costache

Mesajde mircea.costache » 03 Oct 2018, 21:26

MUICĂĂĂ....cine poate să CONDUCĂ......??????

ATENȚIONARE ! Această povestire este o imaginație, iar orice asemănare cu fapte sau personaje reale este pur întâmplătoare.

Urmare la MUICĂĂĂ....CE FEL DE NEAM SUNTEM...???

ÎN ZILELE NOASTRE, deși cunoștea foarte bine povestea căpitanului, un agent de poliție de frontieră, prinde în capcana dezonoarei cei mai grei CONDUCĂTORI ai poliției de frontieră, cu ajutorul presei militare respectiv revista Frontiera.

Stiind BINE că citez: ,,lupul părul si-l schimbă dar năravul ba,, solicită presei militare o anchetă în cel privește, și în cei privește pe cei puși să asigure un climat specific statului de drept, democratic din România.
Crezănd ca poliția de frontieră are agenții slabi pregătiți Inspectorul General al Poliției de Frontieră, dispune și mai grav acceptă, un compromis de mușamalizare a unor fapte antisociale de catre personalul din subordine.
Nu se pot sterge, distruge, documente și memorii de calculator decăt tot printr-o fapta antisociala specifica ofițerilor care practică așa ceva.
Adresănd rugămintea de a analiza aproximativ 50 de documente ale agentului de poliție de frontieră Inspectorul General acceptă și este de acord cu o SUMARĂ analiză a trei documente care reprezintă aprox. 7,5% din totalul acestora.
Vă dați seama ce decizii se pot lua daca se iau în calcul 7,5% din totalul unor aspecte unele poate vitale pentru anumite persoane.

Despre ce vorbim în zilele noastre față de zilele acelea ale capitanului.
Vă spun eu .Despre statul de drept și nevoia de JUSTIȚIE DREPTATE și ADEVĂR.

VA URMA.
mircea.costache

Mesajde Shrek » 15 Oct 2018, 14:13

Zilele trecute am tot vazut pe net, cum trei garcei incatusau o femeie ce își instalase o tarabă cu legume pe trotuar iar " comentacii" erau oripilați ce poliția a agresat o femeie "nevinovata" chiar dacă aceasta nu avea nici o legatura cu producția de legume.
Cu precizarea că nu agreez violență de nici un fel , va invit sa urmăriți o intervenție a poliției olandeze.
https://www.facebook.com/groups/2412725 ... 505096104/
De aceea mă întreb uneori cum se comporta " diaspora noastra" in afara si cum se comporta in tara!?
O săptămână liniștită sa aveti cu toții!
Shrek

Mesajde ignatov andrei » 27 Oct 2018, 18:24

cornelioandanciu scrie:Baietiiiii ! Baietiiiiii ! Auziti, fratilor, la ce ma gandii io acuma ! Pai daca domnul ministru al justitiei zice ca nu e bunea legea, iar procurorul general zice ca este buna, eu cred ca sunteti si voi intr-o mare dilema ! Apropos, ce lege respectati voi, a lui ala, sau a lui celalalt ? Ca sa stim si noi, p. limea, sau cum ar zice unii boieri, tzugulanii, ce legi sa respectam, ca sa fim pe-o mana, ca si pana acuma ! :oops: Vai de mama ei de lege si vai de mama ei de tara !

Partea proasta e ca nu se prea respecta nicio lege!
Stii cum e: haiducul a fost si va ramane eroul national!

Drumuri bune si zile frumoase!
ignatov andrei

Mesajde csaa » 27 Oct 2018, 23:43

Legea scrisa in MO.
csaa

Mesajde csaa » 28 Oct 2018, 15:20

Ce te opreste?
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 31 Oct 2018, 16:16

Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde csaa » 31 Oct 2018, 17:43

Dupa culoarea camasii si a port gradelor domnul din imagine e jandarm, asa ca iar ai postat gresit.
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 31 Oct 2018, 17:51

Te rog sa-mi scuzi ignoranta .... dar oricum jandarm - politist .... "aceeasi mizerie" ... grobieni in uniforma .... incapabili sa constientizeze propriul rol in societate.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde jonny_it » 31 Oct 2018, 19:37

Cand aud de politisti eu intotdeauna ma gandesc la urmatoarea gluma :lol:

Imagine
jonny_it

Mesajde csaa » 01 Noi 2018, 21:58

Cristian IONITA scrie:Te rog sa-mi scuzi ignoranta .... dar oricum jandarm - politist .... "aceeasi mizerie" ... grobieni in uniforma .... incapabili sa constientizeze propriul rol in societate.

Mda! E ca si cum ai banui de inteligenta un absolvent de la transporturi numai pentru faptul ca facultatea e in Politehnica.

PS - iti scuz ignoranta, oricum esti ”total ignorant”
csaa

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE