Dar e nici nu am zis ca are sau nu efect. Eu doar am testat pe un lot mic. Stai linistit ca nu ma bazez pe aceasta frunza in tratamentul varooa.
Nici nu am incurajat pe nimeni sa foloseasca metode din astea invechite.
cristi_vidican scrie:Să-ți trimit un boștinar să-ți dea faguri la schimb?
ignatov andrei scrie:Mai mausica, te-ai prostit...?!?![]()
N-ai vazut ce calupuri aduc "colegii" pe la targuri...?!?![]()
FRUMOS, felicitari!
ignatov andrei scrie:- dintr-o matca cu o genetica perfecta, poti obtine fiice cu 30 de nuante de culoare, dar si cu "insusiri evidente" numai datorita varstei larvelor transvazate si a microclimatului de crestere!
ignatov andrei scrie:Degeaba te superi...
Cand intervii in discutii referitoare la fiicele unei matci, trebuie sa stii urmatorul lucru:
- dintr-o matca cu o genetica perfecta, poti obtine fiice cu 30 de nuante de culoare, dar si cu "insusiri evidente" numai datorita varstei larvelor transvazate si a microclimatului de crestere!
Nu ma oftic si nici nu ma deranjeaza faptul ca lumea "trage" din matci, ma deranjeaza ca nu tine gura inchisa...!!!
Sa fii iubit!
cristi_vidican scrie:ignatov andrei scrie:- dintr-o matca cu o genetica perfecta, poti obtine fiice cu 30 de nuante de culoare, dar si cu "insusiri evidente" numai datorita varstei larvelor transvazate si a microclimatului de crestere!
Dacă puteți dezvolta mai mult acest aspect!
Vă mulțumesc!
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori