Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde mircea.costache » 22 Sep 2018, 16:55

Cristian IONITA scrie:Domnule Costache ... sper sa ma insel dar postatea dumneavoastra "duhneste" a sobolan

Bună ziua !

Ce faci frate, o dăduși pe MÂRLĂNIE !!!!. S-o STĂPÂNESTI sănătos.

Hai ...tir (transport international de rit vechi)
Mă lași bă ăsta.

Să-ți fie de bine
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde ioanpuiu » 22 Sep 2018, 18:33

sc.jpg
sc.jpg (5.96 KiB) Vizualizat de 4335 ori

"Protestatarii au scos bucăţi din caldarâm şi au aruncat în jandarmi cu ele"

Exprimarea (afirmaţia) asta a fost împrumutată şi rostogolită peste tot. Oameni care nu s-au ridicat de pe canapeaua din faţa televizorului, care nu au călcat niciodată în Piaţa Victoriei să vadă/să ştie cum arată caldrîmul acolo, o folosesc ca pe o rangă în "lupta" de idei.
- caldarîmul pieţei, cu rănile bucăţilor lipsă a scăpat cumva de obiectivul camerelor flămînde de imagini scandaloase.
- forţele de ordine nu au confiscat, la controalele asupra demonstranţilor, nici răngi, nici târnăcoape, nici picamăre.
Şi eu mă uit la televizor, şi eu ascult ştiri dar nu le iau, nu le înghit ca pe hapuri.

Vă proupun următorul experiment:
Ieşiţi în faţa casei, în stradă sau unde aveţi un caldarîm! Daţi-vă al el cu mâinile goale, cu unghiile! ...
nu merge? ...
Intraţi în casă şi luaţi un briceag! Ceva cu lamă pliabilă, să poată fi ascuns într-un buzunar. Încercaţi cu el şi cu voinţă ... şi nu uităţi să cronometraţi!
Nu merge nici aşa ?

Intraţi la loc în casă şi încercaţi să gîndiţi !

Capture.jpg
Capture.jpg (5.23 KiB) Vizualizat de 4335 ori
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde csaa » 22 Sep 2018, 23:03

Tot aia iti propun si eu. De cateva zile, avand o stare de spirit mai "de rahat", ma tot uit la caldaram. Pietrele nu ies singure, sau alea desprinse nu zboara spre capetele oamenilor.
Las-o dreaq! Mai ai sa ne spui ca ca arbusti aia s-au aprins singuri.....si ca o voce a poruncit....si....
Mda! A mai fost un caz, e descris in biblie.
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 24 Sep 2018, 10:59

Shrek scrie: ...
De curând, am discutat cu doi jandarmi, care lucra în zone diferite din țară dar au fost convocați la București . Amandoi lucrează " acoperiți" in multime și culeg informații ori
filmează " de cealaltă parte a baricadei". Amandoi au fost de acord că a existat un scenariu al " mitingistilor" , folosind femei și copii pe post de scutiri umane, incendierea arbuștilor simultan în mai multe zone,răspândirea de zvonuri false, etc, dar șefii au reacționat " la nervi" și nu în " conformitate cu legea". Manifestarea putea fi ținută în frâu fără gaze și fără bătaie inutilă.
Totuși o întrebare rămâne fără răspuns :de ce când aceeași jandarmerie baga cultura in dubă și rupea glezna "in direct" , demonstrantului nevinovat ori îi killer-ea pe " ultrasi" , acu' fo patru ani, procurorii nu s-au "autosesizat"?

eu as spune ca daca e adevarat ce povestesti tu acesi 2 jandarmi
care lucra în zone diferite din țară
si care
Amandoi lucrează " acoperiți" in multime și culeg informații ori
filmează " de cealaltă parte a baricadei"
ar trebui sa se reorienteze profesional .... nu de alta dar atat timp cat "dau din casa" si fata de unul cum esti tu care apoi povestesi pe forum este evident ca ar fi mai bine pentru toata lumea ca dumnealor sa-si castige painea (si pensia) facand altceva.

Dar acum daca tot povestim ... poate ai amabilitatea sa-i intrebi daca nu cumva "instigatorii" sunt colegii cu ei ... .

Intrebarea ta are raspuns ce tine de logica (stim ... la tine mai greu dar totusi ... ) ... cei cu cultura in duba si ultrasii nu se opuneam politicii conduse de catre condamnati penali.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 24 Sep 2018, 11:04

csaa scrie:Am lucrat cu jandarmii in cateva ocazii (descinderi, mandate de aducere, etc.) si stiu ca nu se apuca de treaba daca nu au toate actele in regula.
Ma cam indoiesc ca au actionat pe 10.08 fara sa fie in perfecta legalitate. Ma refer la ordinul de interventie nu la actiunile individuale.
Cred ca acuzarea asta (pe surse, ca oficial nu am citit nimic) e doar o perdea de fum pana se mai potolesc spiritele si pasiunile.

Pana una-alta mai stiti ceva de disarul Turceni-Rovinari?

vai ... cat de drepti si corecti vrei tu sa-i zugravesti pe "slugoi" ... si cum vrei sa tragi concluzia ca au exista excese dar acestea au fost "individuale" .... nu prietene .... jandamul "de rand" a actionat la ordin .... ordin care a fost dat de pupincuristii ajunsi la conducere prin juraminte de credinta fata de puscariabili ... ca si in aceste conditii au fost jandami care au exagerat (ordinul era sa elibereze piata nu sa loveasca in cap oamenii care se retrageau, sau turistii din taxi, etc) dar nu excesele individuale sunt problema ... ci faptul ca Jandarmeria de la vladica pana pa opinca au facut scut in jurul jigodiilor de la putere. Iar asta nu va fi uitat si nici nu se va accepta ascunderea sub perdea de fum ... cel putin nu de catre partea "responsabila" a societatii.
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 24 Sep 2018, 11:05

mircea.costache scrie:
Cristian IONITA scrie:Domnule Costache ... sper sa ma insel dar postatea dumneavoastra "duhneste" a sobolan

Bună ziua !

Ce faci frate, o dăduși pe MÂRLĂNIE !!!!. S-o STĂPÂNESTI sănătos.

Hai ...tir (transport international de rit vechi)
Mă lași bă ăsta.

Să-ți fie de bine

asemenea va doresc ...
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 24 Sep 2018, 11:07

csaa scrie:Tot aia iti propun si eu. De cateva zile, avand o stare de spirit mai "de rahat", ma tot uit la caldaram. Pietrele nu ies singure, sau alea desprinse nu zboara spre capetele oamenilor.
Las-o dreaq! Mai ai sa ne spui ca ca arbusti aia s-au aprins singuri.....si ca o voce a poruncit....si....
Mda! A mai fost un caz, e descris in biblie.

eu zic ca cei care au aruncat pietre si au aprins arbusti ... si alte cele au grade ... iar acest aspect nu va dura mult pana va fi si recunoscut.
Cristian IONITA

Mesajde csaa » 24 Sep 2018, 13:20

Da, da! Si marmota .....
Daca te gandesti putin (numai putin. Nu trebuie sa-ti fortezi neuronul) ai sa vezi ca nu a fost in interesul jandarmeriei (sau al guvernului,sau al PSD, sau...) sa degenereze mitingul.
In ce priveste acuzatiile, pana nu ai o dovada concreta nu are rost sa ne hazardam in presupuneri fanteziste.
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 24 Sep 2018, 14:10

pai da .... nici in decembrie 89 nu a fost in "interesul" lui Iliescu & co ca mitingul organizat de Ceausescu sa "degenereze" ??!!

sau nici in iunie 1990 cand si-au dat singuri foc la autobuze ... tot asa ... nu a fost in interesul unora?

vorbim discutii ... timpul ne va arata care dintre noi avem si dreptate
Cristian IONITA

Mesajde csaa » 24 Sep 2018, 15:15

Din cate stiu au fost inculpati cativa pentru violente. Nici unul nu e din MAI sau nu a avut treaba cu MAI.
Exemplele date de tine nu au nici o corespondenta in evenimentul discutat.....sau...depinde ce fumezi acum
csaa

Mesajde Shrek » 24 Sep 2018, 16:42

"Conspirația" zilei .....
Așa cum v-am obișnuit, așteptând pe cineva de la.... parchet, să îmi explice ce și cum cum se ....bate, am avut timp sa trag o concluzie cu privire la 10 august. Deci , avem un miting "neaprobat", "neasumat", " trambitat" in presa și online ca posibil violent, susținut de "diaspora". Așadar se "pregătea" ceva . Ca prin minune, prim ministrul intră în concediu. La fel și primaru'. Cineva trebe sa semneze că "primaru'" și a fost găsită ...."prefecta".
Șefii jandariei, speriați cu lovituri de stat ( degeaba și pa viața la șefia Jandariei).
Incepe mitingu'. Protestatarii strigă sloganuri bilingve in limba romanes și suedeză! Jandarmi strigă la demonstranti. " Sorosistii" bat din palme și cântă imnul "Deșteaptă-te române...". Jandarmi bat ......cu bastoanele și cântă " ' rați ai dracu' de drogați ..". Protestatarii dau ....sa plece. Jandari' dau.... cu gaze! Protestatarii se îndreaptă spre ieșirile din piață. Jandari' le mulțumesc și le mai dau câteva bastoane moca drept amintire.
A doua zi, Parchetaru' șef anunta că unii protestatari au luat bătaie moca și ar fi bine sa o aducă la ei. Multi dintre cei cinstiți s-au repezit să predea bătaia dar aflat că bătaia și 'utaiu' ,nu pot fi restituite.
După o lună, șefii jandariei si câțiva bastonari dunt suspectați că.....
După câteva săptămâni, șefii jandariei si câțiva bastonari sunt trimiși în judecată pentru...
Acu' vine bomba! "Tatucu'" , neputând dormi noaptea de grija lor da o amnistie pentru a scăpa jandari' de pușcărie, fiindcă au apărat " statu' da drept" da statu' paralel. Plebea se bucură. Jandari' aduc ajutoare și curăță imala din curți și dau zapada la o parte iarna și dau ceai la pelerinii de la moaște. Jandari' este cei mai buni oameni da pa pământ!
Și ghici cine scapă? Însuși tatucu'!! Cu toată clica de hoți dan parlament.
Sfârșit de 2019. Tatucu' președinte! El promite că nu vor mai fi violențe la mitinguri. Ele vor fi interzise definitiv. Mitingurile!
Hai că va las c-a venit parchetaru'. Deci domnu' ,spuneți-mi cum sa-l bat : începând de la intrare și până se gata....camera? S-au de la fereastra?
Shrek

Mesajde ignatov andrei » 24 Sep 2018, 17:49

Ce mama dracu' nu faceti un topic cu "10 august" si va trambaluiti pe acolo...?!?
Voi sunteti si stupari... sau "mancatori" de politici...?!?
ignatov andrei

Mesajde Shrek » 24 Sep 2018, 18:17

Scuze domnu' Andrei că am uitat sa pun și poze. Deci, numa' pentru dumneata și " amicu'" Costi Ioniță....
https://kmkz.ro/de-ras/stare-de-calamit ... deja-vinul
Shrek

Mesajde Shrek » 06 Oct 2018, 10:02

Maaaa, da' așa puțini își pa forum .......! Or fi toți la......vot? Întreb pentru un precin!
Zace la gazetă că , până și elicopterul s-a săturat de toanele premierului . Ea o tot vrut sa o lase pe..... arătură da' pân la urmă i s-o făcut milă și o dus-o la școală . Doar, doar s-o mai lipi ceva de ea și o gata patru clase . Va tzuca Shrek!
Shrek

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE