Am pus acelasi lucru Paul.In plus am mai scris dintr-un studiu aparut in Apiacta prin 1988 cand s-au luat toti dupa noi si au facut acelasi lucru pe albinele lor.
Poza asta a facut senzatie la un congres Apimondia.
Personal insist pentru eliberarea coroanelor din zonele cu puiet, deoarece aceasta este zona de "stress" intre matca si lucratoare.
gica scrie:Am pus acelasi lucru Paul.In plus am mai scris dintr-un studiu aparut in Apiacta prin 1988 cand s-au luat toti dupa noi si au facut acelasi lucru pe albinele lor.
Poza asta a facut senzatie la un congres Apimondia.
florinapi scrie:Divizare in cat,in doua ,in patru,in cat?
Nu zic ca nu aveti dreptate dar...daca se intampla fenomenul inaintea unui cules si la un numar mai mare de familii nu cred ca este o solutie divizarea.
Badea. claudian scrie:Si cine este acel " cineva " dl. paul ?.... daca nu va este cu suparare![]()
paul scrie:Badea. claudian scrie:Si cine este acel " cineva " dl. paul ?.... daca nu va este cu suparare![]()
paul scrie:paul scrie:Badea. claudian scrie:Si cine este acel " cineva " dl. paul ?.... daca nu va este cu suparare![]()
Vai ...domnule Claudian ,dar nu este nici un fel de suparare !!! Acel ... CINEVA este DOMNUL GICA ...
gabi bee scrie:daca in locul unei familii intrate in friguri punem o familie mai slaba sau un roi pe 5-6 rame iar famillia intrata in friguri o mutam pe alt loc in stupina , este posibil ca datorita cantitatii mari de albina culegatoare ce populeaaza roiul adus pe locul respectiv , sa fie omorata matca roiului , mai ales ca aducand roiul , pierde si el cantitatea de culegatoare pe care o avea ?![]()
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 25 vizitatori