Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde kovacslg » 21 Noi 2018, 12:14

1 stiti asa dvs ca sunt multe multe abuzuri, dar afirmatia nu e sustinuta de argumente, adica solutii definitive, sustinand ca nu stiti de ele, ca nu sunteti Basescu. FOARTE MATUR.
Dar abuzuri sunt ca asa au spus la televizor.
Cand nu aveti argumente atacati intrebarea, persoana etc

2 DNA, in afara de clica actuala la varf, e considerat un element pozitiv in combaterea fenomenului de coruptie, sustinut de rapoarte MCV, declaratii ale tuturor institutiilor europene, ale tuturor familiilor politice europene inclusiv cele din care psd si alde fac parte, aceasta este pozitia oficiala al SUA cu caracter permanent, precum asta e si concluzia expertilor care au analizat sistematic justitia din Romania timp de decenii, comisia de la Venetia, Banca Mondiala, Departamentul de Stat al SUA.
Daca toti acestia percep gresit situatia si dvs stiti mai bine e alta poveste. FOARTE MATURA.

3 Eu v am intrebat ceva acolo. Si am concluzionat un posibil raspuns ca ar fi o gluma si nu o parere.
Un POSIBIL raspuns, care nu exista!!!!

4 In loc de raspuns ati divagat de la subiect.
kovacslg

Mesajde kovacslg » 21 Noi 2018, 12:29

Calm.
Peste vreo trei zile...ma uit...
Mai bine peste o saptamana, oricum nouatati nu sunt.
kovacslg

Mesajde feederman » 21 Noi 2018, 13:10

Democratia romaneasca, aflata in stare incipienta, se afla sub permanenta stare de asediu, din partea unor indivizi - profitori din trecut sau din present- cu valori morale si intelectual minime ce descend din inceputurile umanitatii . Scopul lor este intoarcerea la timpurile militiei, securitatii si ale partidului unic, la crearea definitiva a unei clase aristoratice noi, provenita din progeniturile fostei nomenclaturi la care s-a adaugat sange proaspat dintre ciurucurile societatii. Este vorba de o restauratie- realizata deja- prin care ar trebui sa beneficieze, fara munca si fara merite, de bunastarea lumii contemporane, calarind paturi intregi de indivizi ce nu pot sau nu vreau sa ridice capul. In realizarea obiectivului folosesc, conform unei planificari riguroase, orice mijloc de manipulare a opiniei publice. Tinta principala este Iohhanis si justitia pe careii terfelesc in fiecare zi. Dupa, Soros si multinationalele care ne sug sangele, dupa asa zisul dosar al doamnei Iohannis, au aruncat pe piata sperietoarea nazismului si a antisemitismului. Ceva au invatat de la Iohannis. Avansul pas cu pas. Astfel pas cu pas consolideaza sentimentele antieuropene, pregatindu-i pe romani pentru iesirea din UE, idealul supreme, care le-ar permite sa faca din abuz un mod de viata. Ce ne poate astepta dincolo de aceasta nu este greu de ghicit. Totul se invata prin repetare, inclusive istoria.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde csaa » 21 Noi 2018, 14:10

kovacslg scrie:
csaa scrie:
kovacslg scrie:[....

1 stiti daca exista solutii definitive cu masluiri de probe, intimidare de martori si daca da cate? Sau doar povestile disperatilor....
2 dnna, in afara de cei 5 politicieni rosii disperati si cei 5 jurnalisti platiti de ei, este considerat un element de progres in combaterea fenomenului de coruptie, furt si delapidare din bani publici.
E cuvantul lui dragmea patitul, contra cuvantul unor oficiali europeni. Eu ii cred pe ultimii. Superinformati!!!
3 parerea dvs este ca in anii 90' nu s-a furat deloc? Cu politicieni curati? Asta ar fi o gluma, nu o parere.
4 nu vedeti nici o schimbare fata de acea perioada in care procuratura era intr o tacere de mormant fata de politicieni?
probabil ca nu, asta da parere.

1. daca as fi in posesia datelor astora ....m-as numi basescu. Intrebarea dvs. e ....cel putin copilareasca. Cunosc doua cazuri care m-au atins tangential (de fapt singurele cazuri care au avut ...cat de cat legatura cu mine) si in ambele s-au facut niste abuzuri groaznice
2. DNA este un intrument de intimidare politica. Cei care l-au creat sustin altceva. Superinformatii aia de ce nu sesieaza ca DNA nu s-a atins de basecu? De ce nu se sesizeaza cu privire la fuga lui Udrea, Bica, etc.? Intrebarea asta v-am adresat-o mai sus, dar evitati intrebarile ce va sunt adresate si preferati lozincile din piata. Nu-i nimic, eu sunt insistent
3. Unde am sustinut eu asta????

4. Ba da, e o schimbare inceputa cu condamnarea lui Adrian Nastase (pacat ca nu a continuat cu acelasi avant si fara a avea o directie stabilita din afara tarii), dar atunci procuror sef la DNA era Morar. Codruta a reusit sa corupa tot ce mai era bun in DNA.

Multumit de raspunsuri?
Va rog sa nu raspundeti imediat. Calmati-va, recititi dialogul nostru si veti vedea ca avem amandoi acelasi interes, doar ca eu sustin ca DNA ar trebui reformata.
Nu mai pot discuta cu dvs. in aceasta seara, asa ca va urez sa aveti o noapte calma.

Imi pare rau ca ati avut tangente cu justitia.
Ca si dvs toti cei cerceteti, inculpati, condamnati sustin ca au fost abuzati. TOTI.

Raspunsuri nu exista fiindca ati evitat toate. Sunt doar pareri pur personale paralele cu realitatea, defapt lozincile psd, care functioneaza la o patura sociala in anumite zone ale tarii.

Parerile dvs provin si sunt impartasite doar de clica corupta a psd, si nimeni altcineva.

Legat de calm... pai una e sa furi si sa fi scapat de pedeapsa si atunci esti linistit si ironic, putin smecher.
Alta e cand vezi 30 de ani de furaciuni si o directie opusa eliminarii acestui fenomen.
Depinde pe ce parte esti....

Una e sa votezi si sa primesti ceea ce ai vrut, adica saracie, mizerie si coruptie, alta e sa fii intr o regiune care e paralel cu psd dar trebuie sa i inghitim pe cei pe care dvs ii votati.

Ati inteles gresit, nu am avut probleme cu justitia. Am spus ca am fost anchetat, nu ca am avut probleme cu justitia, nu ca am fost victima vre-unui abuz. Ba chiar am precizat ca nici una din presupusele fapte penale pentru care am fost anchetat nu sunt din sfera coruptiei, asa ca de unde ati tras concluzia : ”una e sa furi si sa fi scapat de pedeapsa"?
Ori poate nu intelegeti sensul expresiei "m-au atins tangential". Inseamna ca au avut o minima legatura cu mine (tangential=atinge intr-un singur punct).

Afirmatia "Parerile dvs provin si sunt impartasite doar de clica corupta a psd, si nimeni altcineva." o trec cu vederea. Daca as baga-o in seama discutia ar degenera si prefer sa pastrez in aceasta discutie un ton decent, macar eu.

Ciudat cum ma acuzati fara a avea nici un indiciu ca as fi facut ceva ilegal, ciudata etichetarea asta ”pe care dvs ii votati”. Foarte ciudat!

Eu v-am raspuns la intrebarile dvs., am dat cifre si am argumentat pozitia mea vis-a-vis de DNA. De unde concluzia ca as fi votat cu PSD? Si daca ar fi fost asa e asta ilegal? E imoral? E interzis?

Bun! Daca prin jigniri si insinuari lipsite de fundament vreti sa va argumentati pozitia va rog sa considerati discutia incheiata. Concluzia mea este ca beti mult prea multa cafea.
csaa

Mesajde Shrek » 21 Noi 2018, 18:54

kovacslg scrie:......
Imi pare rau ca ati avut tangente cu justitia.
Ca si dvs toti cei cerceteti, inculpati, condamnati sustin ca au fost abuzati. TOTI........

Îți spun sincer că greșești daca gândești așa.
Eu sunt unul care fost în malaxorul justiției atât că făptuitor cât și că victimă. Si nu m-am plâns că am fost abuzat. Doar că am pierdut vremea și f..ut nervii aiurea. In primul caz am fost târât prin parchet și apoi prin instanta pentru a-mi dovedi nevinovăția in urma unei plângeri penale făcută doar cu scopul de a se obține rejudecarea unui proces penal finalizat cu o condamnare la închisoare. Deși există prezumția de nevinovăție in realitate daca te bazezi pe asta și ești nevinovat, poți să intri in pușcărie cu dreptatea în mână ( metaforic vorbind). Că atare ești obligat să lupți in instanță pentru" adevărul" tau.
In a doua situație, in calitate de victimă a unui furt, am făcut atâtea drumuri la politie , parchet și acum la instanța, încât data viitoare mă voi gândi de două ori când voi fi nevoit să mai sesizez vre-un furt.
Este adevărat că justiția necesita o modernizare din temelii și adoptarea unor norme rigide și unitare care sa nu mai permită tot felul de interpretări ale legii, în funcție de starea psihica a judecătorului ori de notorietatea avocatului. Părerea mea.
Shrek

Mesajde csaa » 22 Noi 2018, 13:27

Da, aveti dreptate, trebuie reformata dar fara anumite ....tente de culoare ce s-au strecurat in reforma actuala.
csaa

Mesajde Neafiliatul » 23 Noi 2018, 16:32

Până acum,nu aveau bani.Acum au prea mulți și îi spânzură pe salarii și plăți colaboratori(pe sprânceană sau cu ochi albaștri).
https://www.realitatea.net/tvr-raspuns-halucinant-legat-de-salariul-lui-ionu-cristache_2171397.html
Neafiliatul

Mesajde csaa » 23 Noi 2018, 23:04

Din ferme autorizate. Asta e si bine, dar restrange mult aria de elegibilitate
csaa

Mesajde feederman » 24 Noi 2018, 10:38

Bugetul va suporta o noua rectificare. La spitalul jud din Braila, nu se mai pot face tratamente din cauza lipsei materialelor medicale. Salariul mediu la metrou este de 5400 lei net. Bugetul transporturilor va fi redus cu 1,12 miliarde lei; cca 260 milioane de E; zice ca nu i-ar fi folosit. Un vagon nou, modern costa cca 1 milion de E. S-ar fi putut cumpara 250 de vagoane noi. Necesarul zilnic in transport pe calea ferata este de cca 800 de vagoane , pentru toata tara.. Doritorii de senzatii extreme, pot incerca o experienta inedita. Curaj si calatorie placuta, inarmati cu sprayuri anti pediculoza.!
PS Si nu uitati sa iubiti Romania in fiecare zi!
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde feederman » 24 Noi 2018, 11:39

Final de blec fraidei. In statia Shoping center, zeci de pensionari asteapta autobuzul de transport in regim de gratuitate, care intarzie. Pensii mici. In lipsa mai toti , inclusiv cumetrele boite si incarliontate, troznesc cu parerea. Fire-ar ai d..lui, de hoti! Imediat toata lumea afla cine sunt hotii. Primul este Iohanis cu nevasta-sa cu tot, ca a introdus transportul gratuit pentru toti pensionarii si a vandut tara la multinationale. Urmeaza un olandez pe nume Timermans care , fireste ne vorbeste de rau si blocheaza tara, cu mandretea ei de economie de acum 30 de ani. Scopul lui este unul pervers; favorizarea Europei, si exploatarea Romaniei. O doamna cu bratele incarcate de cumparaturi din mega shop, o spune pe sleau:- Ne-au facut o colonie. Ca sa le cumparam noi toate ca....rile lor. Pe nesimtite, trec la alt subiect, copiii plecati in Europa. Mandria este totala. Toata lumea afla ce bine o duc acolo unde sunt. Unii dau din cap si murmura: O fi alta Europa. Soseste autobuzul, patriotii uita de unitatea de simtiri, isi dau ghionturi si se calca pe picioare ca sa urce in autobuz. La inghesuiala, doamnei ai cade din mana o punga de plasic. Pe jos se imprastie o multime de lucruri. Ambalate frumos, dar un cunoscator isi da seama imediat ca sunt doar niste ca...ri. Doamna se consoleaza , aduna cu grija c...e, printre ele , hartie igienica si ...o paine feliata; in departare se vede un alt autobuz. Pufaind un camarad de asteptare i-a dat vestea cea buna: maine o aresteaza pe nevasta sasului. Doamna radiaza de fericire. Eeee, pana la urma apa se separa de ulei si iese la suprafata!
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde csaa » 27 Noi 2018, 23:14

dan pescarul scrie:... știe careva vreo rasă de cai rezistentă la înțepăturile de albine, să ne orientăm pentru pastoral?

Cai nu, doar boi.
csaa

Mesajde feederman » 28 Noi 2018, 18:27

csaa scrie:Cai nu, doar boi.

Categoric se strica vremea. Sunt de acord 100%. Am avut bucuria de a urmari transmiterea sedintei solemne de la parlament, consacrata centenarului Marii Uniri. Desi nu avea ca tema zootehnia, s-a putut remarca prezenta unor entitati care sugereaza o asemenea ascendenta. Dupa expunerea pozitiilor mai mult sau mai putin convergente ale vorbitorilor, referitoare la semnificatia evenimentului, am avut parte de o reflectie cu perspective de a deveni maxima. Alaturi de Voltaire Diderot, Franklin, Alexis de Tocqueville, Noica , Cioran, Sartre, dl Calin Constantin Anton Popescu Tariceanu, plaseaza o noua cugetare, in desaga definitiilor ce consolideaza democratia. Aflam astfel - dupa ce am aflat anterior ca referendumul este o forma de gestiune social politica utilizata in regimurile dictatoriale - ca a fi patriot insemna a iubi legile tarii. Cu recunostiinta, poporul roman ii multumeste pentru ca inca o data l-a scos din bezna, si-si aduce aminte cu duiosie de legile nationalizarii, de cele care defineau dusmanul de clasa, de legea colectivizarii, de legea stabilizarii monetare, de legea interzicerii unor culte religioase si o multime de alte legi, care au infrumusetat decenii in sir viata romanilor. Cine nu le-a iubit doarme in pace, multi dintre ei in morminte necunoscute. Ne amintim cu aceiasi patriotici fiori, de recenta lege a recursului in compensare care a eliberat 60 000 de nevinovati din puscariile - desigur- antipatriotice. Lege de lege, nu gluma. Faptul ca o domnisoara, zacea intinsa pe palierul unei scari de bloc din Alba Iulia, poate insemna multe, nicidecum ca a fost adusa in acea stare de un beneficiar al acelei legi, care trecea intamplator pe acolo. Domnisoara sa se invete minte si alta data sa-si lase acasa portofelul si telefonul; poate scapa doar cu un viol. Mesajul nu are nimic echivoc. Fiti patrioti baieti, ca de nu... vedeti voi legea asta?
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde feederman » 30 Noi 2018, 11:31

Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Neafiliatul » 01 Dec 2018, 15:59

Neafiliatul

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE