https://stirileprotv.ro/stiri/actualita ... niste.html
se pare ca macar ptr "imagine" se incearca ceva
ce in continuare insa nu vad sa fie realizat este gravul deficit de responsabilitate.
cornelioandanciu scrie:csaa scrie:Adica
Da greu mai pricepeti, hai sa va traduc, care-i AMR-ul ?Voi chiar nu stiti de gluma ! A, sa nu uit, multi dintre politistii de frontiera vor trebui sa-si caute de munca, cica se desfiinteaza granitele cu tarile UE. Inca ar mai fi mare nevoie de soferi de T.I.R. ...
cornelioandanciu scrie:Ma si gandeam cand UE are de gand sa renunte la aceste cheltuieli imense generate de paza frontierelor interne UE ? Pai cat costa paza frontierei romanesti cu Bulgaria si Ungaria ? Pai cat costa paza frontierei bulgaresti cu Romania ? Pai cat costa paza frontierei maghiare cu Romania ? S-ar parea ca foarte mult ! Foarte, foarte mult, inacceptabil de mult. Asta este schepsisul. Si ce se va intampla cu personalul ? Pai, nimic deosebit. Scapa cine poate. Hai liberare ! Sau, dupa cum am vazut eu pe peretii unui WC in armata, HAI LYBY ! Civilie, civilie, ce mult dor ti-am dus eu tie !
cornelioandanciu scrie:Shrek scrie:Din partea mea puteai sa pui si internationala, nu ma deranjează! Absolut deloc! Numa' ca io cre' ca-i dat cep la dimigeana de horinca înainte de vreme! Prea esti vesel!
Numai de cioace te tii, militiene ! Ti se pare ca as fi vesel cand am pierdut un teren care astazi ar fi valorat cam 400000 euro ? Asa ati distrus voi tara asta, i-ati nenorocit pe proprietari.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 74 vizitatori