https://www.youtube.com/watch?v=Sp-9eD3 ... l6HMu-0mBs
explicat simplu si eficient
nickialomita scrie:Cred ca e timpul sa facem un oxalic prin picurare. Eu am facut la cei de acasa.
nickialomita scrie:Cred ca e timpul sa facem un oxalic prin picurare. Eu am facut la cei de acasa.
jonny_it scrie:nickialomita scrie:Cred ca e timpul sa facem un oxalic prin picurare. Eu am facut la cei de acasa.
La cum viscoleste aici cred ca este timpul sa fac un ceai,oxalic am facut acum cateva saptamani cand albinele inca mai ieseau pe afara.
ignatov andrei scrie:Ce ai frate, te-ai pocait...?!?
ignatov andrei scrie:Un "ceai' fierbinte din vin rosu, cu mirodenii de la Fuks, e otravitor...?!?
jonny_it scrie:ignatov andrei scrie:Ce ai frate, te-ai pocait...?!?
Ce este atat de rau in asta?
ignatov andrei scrie:Un "ceai' fierbinte din vin rosu, cu mirodenii de la Fuks, e otravitor...?!?
Este bun si vinul, cu felii de portocala, mar si scortisoara.
tiih scrie:Hotarati-va o data domnii mei![]()
La fel ca in apicultura...mie nu imi plac jumatatile de masura...
Ori un ceai simplu daca avem probleme de ...sanatate ....si varsta.!...
Ori un "ceai cu vin rosu" ...eventual sange de taur...bun pentru femei ..daca il beau barbatii!!!
Balian scrie:În zona de vest la începutul lui noiembrie a fost o pauză de puiet.
După care a reluat matca. Momantan puiet la multe familii. Când
ies albinele adăpătorul este populat. Și eu am făcut tratamet cu
AO picurat. Cred că degeaba. 1-0 pentru varroua!
jonny_it scrie:Nu va luati dupa filmele de pe Youtube facute in tari unde in decembrie inca mai ies afara.
Balian scrie:jonny_it scrie:Nu va luati dupa filmele de pe Youtube facute in tari unde in decembrie inca mai ies afara.
La noi a ieșit și în decembrie. De aici se trage problema
Înapoi la BOLI SI DAUNATORI - TRATAMENTE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori