Cristian IONITA scrie:.....
Cum anume si mai precis de unde ai tras tu concluzia ca eu as acorda "conotatie" expresiei respective??!! ... mi-am permis doar sa-ti atrag atentia ca esti confuzat ... stiu ca nu-ti cade bine sa fii tras de maneca ... dar te asigur ca nu am facut-o cu alt gand decat cel de a te ajuta ... pe tine si pe colegi ... ca tu vrei musai sa vezi orice interventie a mea ca pe un atac la prea pretioasa ta persoana nu am cum sa te ajut.
Observ ca in continuare esti confuzat .... una este semnatura si alta este avatarul ... iar legatura cu patriotismul este cumva tangentiala
Eu am intelegere ptr cei vitregiti de soarta ... si mai putin dotati de la natura ... dar totusi acum in prag de sarbatori consider ca este cu atat mai trist ca nu esti capabil sa te exprimi si altfel, ma refer la limbajul folosit (PLM, *****, cacanare, etc ...)
...
Mai pagal retard gaseste tu o interpretare pozitiva a expresiei in cauza. Stii ca pentru asta trebuie sa citesti...CARTI....nu lozinci si baliverne de pe net. Ai putea chiar sa iti diversifici si tu vocabularul si sa nu ma mai plagiezi. Bine....furtul face parte din filosofia ta de viata (ca si incestul), dar sa stii ca cititul te face neprost. La tine e deja tarziu dar poate atenua, adica sa te faca ”mai putin prost”.
Daca stau bine sa ma gandesc ti se potriveste o poezie scrisa de Ion Pribeagu din care o sa citez prima strofa:
Cu prostul care n-are şcoală
Te lupţi puţin şi-ai câştigat.
Dar duci o luptă colosală
Cu prostul care are şcoală!
In ce priveste aberatia ta cu multinationala, fabrica de cuie,.....ma-ta.... nu stiu ce fumezi dar iti recomand sa te opresti. Probabil deja ai inceput sa auzi in culori.
Inchei cu un citat (aproximativ) al unei actrite celebre: Cea mai buna replica pe care o poti da unui prost este tacerea. Asa ca pana in 2019, pentru tine,.......sssssstt!