Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde Shrek » 17 Ian 2019, 00:53

A mai murit un " mit"! Sigură șansă de a evita radaru' ( cu excepția mersului regulamentar), rămâne stația radio!
https://www.facebook.com/46354412374072 ... 898571429/
Shrek

Mesajde mircea.costache » 17 Ian 2019, 10:44

Buna dimineata !
GLOSA
Vreme trece, vreme vine,
Toate-s vechi şi nouă toate;
Ce e rău şi ce e bine
Tu te-ntreabă şi socoate;
Nu spera şi nu ai teamă,
Ce e val ca valul trece;
De te-ndeamnă, de te cheamă,
Tu rămâi la toate rece.
.............................................................................................
https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A ... -s-a-ajuns

Despre ce vorbim ???
Imi permit sa dau un raspuns .
Despre discutii deocamdata.

Doamne iarta-i
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde peterneamt » 17 Ian 2019, 13:10

peterneamt

Mesajde Cristian IONITA » 22 Ian 2019, 12:20

https://fun.devizitat.org/2019/01/21/me ... dRQTZJMTKk

:) .... din categoria ... prostul nu e prost destul daca nu este si fudul
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde a_costy » 22 Ian 2019, 13:32

Cristian IONITA scrie:https://fun.devizitat.org/2019/01/21/mesajul-unui-politist-dupa-ce-a-vazut-fluturasul-de-salariu-al-unui-infirmier-mi-am-cumparat-o-galeata-cu-mop-si-cred-ca-pun-trusa-criminalistica-in-cui/?fbclid=IwAR3c2ThFwAK8ir9M7LOzcOwZ97unPkcXNyRCsxC_rnJz_kbCVdRQTZJMTKk

:) .... din categoria ... prostul nu e prost destul daca nu este si fudul

Mai are posibilitatea sa se pensioneze din motive personale si sa treaca la mop. Ca daca trece direct la mop, iese la 67, cu pensia pe jumatate. Presupunand ca-i mai apuca.
a_costy

Mesajde csaa » 22 Ian 2019, 22:28

Salariul unui infirmier nu e mai mare, dar al unui sofer de ambulanta.......uneori e triplu.
csaa

Mesajde mircea.costache » 24 Ian 2019, 14:09

csaa scrie:Salariul unui infirmier nu e mai mare, dar al unui sofer de ambulanta.......uneori e triplu.

Buna ziua !

Invidia și moartea vecinului pentru a-i sterpeli capra, unora ne este chestie genetică.
Faptul că o categorie profesională a obținut anumite drepturi salariale este de salutat. Suntem mai bogați.Să invidiezi că și celălalt are stare financiară si vezi doamne fara pregatire e....................n-am cuvinte daca sunt sărac.
Hai sa lasam lacomia și sa rezonăm cu societatea, cea care ne hraneste pe uni care doar clantanim.

Cu buna vedere
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
mircea.costache

Mesajde csaa » 24 Ian 2019, 16:57

Nu stau eu sa iti evaluez munca, dar stiu ca actuala grila de salarizare nu e justa.
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 25 Ian 2019, 12:07

csaa scrie:Nu stau eu sa iti evaluez munca, dar stiu ca actuala grila de salarizare nu e justa.

adica .... esti si tu de acord ca "slugoii" sunt platiti cu mult peste ceea ce ar trebui?
Cristian IONITA

Mesajde mircea.costache » 25 Ian 2019, 21:12

Cristian IONITA scrie:
csaa scrie:Nu stau eu sa iti evaluez munca, dar stiu ca actuala grila de salarizare nu e justa.

adica .... esti si tu de acord ca "slugoii" sunt platiti cu mult peste ceea ce ar trebui?

Buna seara !

Nea' IONIȚĂ, te rog frumos dacă se poate să conectezi și creierul cănd postezi din materia cenușie.
Matale cum zici că esti ????.......să nu fac vre-o greșală și să nu știi s-o ierți.

Cu bună știință
mircea.costache

Mesajde Cristian IONITA » 25 Ian 2019, 22:15

Eu sunt bine sanatos ... multumesc pentru intrebare.

Asemenea va doresc si dumneavoastra
Cristian IONITA

Mesajde mircea.costache » 26 Ian 2019, 00:06

Cristian IONITA scrie:Eu sunt bine sanatos ... multumesc pentru intrebare.

Asemenea va doresc si dumneavoastra

Buna seara !

Mă bucură vestea. Doamne ajută.
Totuși URA este diferită.La mine este o manifestare a momentelor de implinire si realizare, la MĂRIA VOASTRĂ observ că este o manifestare de răutate și dujmănie.
Acuma să ni le ducem fiecare cum om putea.

Doamne rasplateste-ne pe fiecare.
mircea.costache

Mesajde Cristian IONITA » 26 Ian 2019, 01:48

Pai ce sa i facem ... ne impac cu gandul ca "obsrrvarea" nu este punctul forte chiar asa pentru toata lumea.
Cristian IONITA

Mesajde mircea.costache » 06 Feb 2019, 21:57

Buna seara !

MUICĂĂĂ...!!!???DUMNEZEU EXISTĂ

Sf.Cuv. Parascheva ocrotitoarea spirituală veghează asupra mea.

ATENȚIONARE ! Această postare are ca scop onorarea instituțiilor statului de drept prin DEMASCAREA falșilor și neprofesioniștilor care îl populează.

Astăzi prin mijlocirea Bunului Dumnezeu și cu a Sa putere, iubire și al Său har s-au desăvârșit CINSTITELE contestații.
Așa cum ar fi fost normal și firesc trebuiau să fie anulate prin arătarea FĂRĂDELEGILOR făptuite din ură și răzbunare a unor domni ofițeri care n-au ce căuta cu o asemenea personalitate în sistemele de ordine publică apărare și siguranță națională.
Pentru a împăca ambele entități rspectiv ofițerii răi și neprofesioniști și OSTAȘUL liber, demn, curajos, credincios profesiei și instituției, s-au ANULAT PEDEPSELE aplicate prin FĂRĂDELEGE, dar din motive josnice care nu mă onorează.
Concluzia este că ADEVARUL mai are de așteptat ca să prindă viață, iar eu nu-i uit pe cei ce au venit în sistem la GOLĂNEALĂ.
Din cele cinci fărădelegi(cercetări disciplinare) ale ,,domnului Inspector Șef Chiran Viorel Dumitru au mai rămas două cu care mă LUPT.
Domnule Inspector Șef Chiran Viorel Dumitru cum poți domnule să dispui măsuri fără bază legală, bazăndu-vă pe putere și fărădelege.......???.Țineți minte, Există DUMNEZEU.

Nea Primarul com.Gighera militian pensionar a dedicat unor ofițeri licențiați golăneala timpurilor sale după principiul, citez: ,, un destept arunca o piatra in apa și iată căți cauta acea piatră.

Prin anii 1996-1997 un militar angajat pe baza de contract pierde un încarcator cu 30 cartuse în apele Dunări. Un scafandru primește ordin să-l scoată. Ce credeți a fost executat ordinul ????????????
mircea.costache

Mesajde Cristian IONITA » 08 Feb 2019, 17:37

Cristian IONITA

Mesajde Shrek » 23 Feb 2019, 14:53

Nu sunt fan Berbeceanu! Nici Godina! Nici nu știu dacă Berbeceanu mai este activ ori s-a pensionat. Dar sunt extrem de interesante comentariile. Un fel.de radiografie a societății!
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 5460222718
Shrek

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE