yuonyuon scrie:La 2 saptamani dupa flaorea soarelui au cam 7-8 rame puiet
Nene, ori aduci argumente, ori fiecare face ce vrea...
chestie furata de la canadieni
Ceva, asa, autohton, ai, sau nu...?!?
yuonyuon scrie:La 2 saptamani dupa flaorea soarelui au cam 7-8 rame puiet
chestie furata de la canadieni
ignatov andrei scrie:yuonyuon scrie:La 2 saptamani dupa flaorea soarelui au cam 7-8 rame puiet
maine pe lumina....ignatov andrei scrie:ignatov andrei scrie:yuonyuon scrie:La 2 saptamani dupa flaorea soarelui au cam 7-8 rame puiet
Vorba "celorlalti", vorbim despre dezvoltarea pentru salcam...?!?
yuonyuon scrie:maine pe lumina....ignatov andrei scrie:ignatov andrei scrie:yuonyuon scrie:La 2 saptamani dupa flaorea soarelui au cam 7-8 rame puiet
lumea "stie" .....
tiih scrie:O întrebare de baraj :
De unde recoltezi cele 200 de albine ?
-cele care intră pe urdiniș,
-cele care ies prin urdiniș,
- de pe o ramă de cuib ,
-de pe o ramă de magazine.""""""
.................................................
Chiar asa,de ce nu raspunde nimeni la intrebarile domnului cucubau....sau intrebarilor mele???
tiih scrie:
Chiar asa,de ce nu raspunde nimeni la intrebarile domnului cucubau....sau intrebarilor mele???
O întrebare de baraj :
- de pe o ramă de cuib ,
Balian scrie:tiih scrie:O întrebare de baraj :
- de pe o ramă de cuib ,
De frică, nu cumva să greșească.Și ar ieși că suntem mai mulți începători cât credem.
Să rămân la subiect, eu optez pe rama de cuib.![]()
ignatov andrei scrie:Balian scrie:tiih scrie:O întrebare de baraj :
- de pe o ramă de cuib ,
De frică, nu cumva să greșească.Și ar ieși că suntem mai mulți începători cât credem.
Să rămân la subiect, eu optez pe rama de cuib.![]()
Aici avem un exemplu concret de superficialitate si din partea celui ce intreaba, dar si din partea celui ce raspunde.
Ambii au fost intalniti la toate discutiile despre tehnici, metode si perioade de combatere a lu' dusmanul Varroua.
Unul pune intrebari de te apuca rasul, iar celalalt raspunde cu sfiala, nefiind sigur de raspuns.
Ca varroua se transmite si cu ajutorul albinelor ce zboara, e una, dar asta nu inseamna ca pe acele albine se gaseste gashca de acarieni ce ne fac noua (familiei) necazuri.
Se vede ca nu se cunoaste nici macar ciclul de evolutie (nastere, zona de hranire si multiplicare) a acarianului (cum am mai spus: ori asta e nivelul, ori ne cred prosti gramada).
Balian scrie:ignatov andrei scrie:Balian scrie:tiih scrie:O întrebare de baraj :
- de pe o ramă de cuib ,
Să rămân la subiect, eu optez pe rama de cuib.
Aici avem un exemplu concret de superficialitate si din partea celui ce intreaba, dar si din partea celui ce raspunde.
Ambii au fost intalniti la toate discutiile despre tehnici, metode si perioade de combatere a lu' dusmanul Varroua.
Unul pune intrebari de te apuca rasul, iar celalalt raspunde cu sfiala, nefiind sigur de raspuns.
Ca varroua se transmite si cu ajutorul albinelor ce zboara, e una, dar asta nu inseamna ca pe acele albine se gaseste gashca de acarieni ce ne fac noua (familiei) necazuri.
Se vede ca nu se cunoaste nici macar ciclul de evolutie (nastere, zona de hranire si multiplicare) a acarianului (cum am mai spus: ori asta e nivelul, ori ne cred prosti gramada).
Deci???
ignatov andrei scrie:yuonyuon scrie:maine pe lumina....ignatov andrei scrie:ignatov andrei scrie:yuonyuon scrie:La 2 saptamani dupa flaorea soarelui au cam 7-8 rame puiet
lumea "stie" .....
Lasa-ma cu chestiile astea...
Cand vorbim de "bucataria interna", e "secrete" ...
Cand vorbim de "apicultura"... il intrebam be tiih si cucubau.
E clar, nu...?!?
ignatov andrei scrie:Albina tanara, care eclozioneaza cu varroua in spate, cat si cele pe care se catara ceilalti acarieni din celula proaspat descapacita, unde isi duc veacul, pe ce fel de rame, in ce zone...?!?
De pe care albine coboara acarianul, in celula ce va trebui capacita, pentru a se multiplica...?!?
Unde e zona cea mai aglomerata de acarieni...?!?
Deci???
Adica MURA IN GURA reprezinta succesul in apicultura!
Balian scrie:E cam multe întrebări fără răspuns.
Se vede ca nu se cunoaste nici macar ciclul de evolutie (nastere, zona de hranire si multiplicare) a acarianului
ignatov andrei scrie:Balian scrie:E cam multe întrebări fără răspuns.Se vede ca nu se cunoaste nici macar ciclul de evolutie (nastere, zona de hranire si multiplicare) a acarianului
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 53 vizitatori