Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde paul » 11 Mai 2019, 23:44

cristian bh scrie:Cata vreme noi ca natie ne comportam pe aceste meleaguri ca niste cotropitori pusi pe jaf la drumul mare ,distrugem tot ce se poate distruge,mediu,paduri,si ne miram apoi ca liderii Europei sunt impasibili la pantalonii nostri rupti in c*r,....

Pai, liderii astia n-ar trebui sa fie chiar asa impasibili. Cei mai mari jefuitori in domeniul vizat de tine nu sunt romanii. Holzindustrie Schweighofer iti spune ceva ? ;)
Romanul daca ia o caruta cu lemne din padure, de multe ori proprietate, face puscarie ! Schweighofer, daca rade tot, sunt nenumarare situatii filmate cand au fost oprite camioane cu lemn fara documente legale si ... n-au patit nimic, isi vad mai departe de defrisari ! ;)
Habar n-ai tu, nici in vremea sovromurilor n-a fost un jaf mai mare, dar, deh, daca s-a pupat condurul sultanului de la Bruxelles, ramane cum s-a stabilit, adica , cum zice Cornel Danciu ;)
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Shrek » 12 Mai 2019, 00:15

Imi pare rau sa te contrazic dar nu ai dreptate in privinta lemnelor. Poate au si austriecii o vina morala ca au cumparat lemn din surse suceptibile de a fi ilegale dar cei cu drujbă sunt tot românii noștri. Ca sa intelegi cum sta treaba, ar trebui sa vezi ce masini si averi au unii padurari, inspectori itrsv, samsari de lemne. Ei taie lemnul din paduri, il albesc" si apoi il vand austriecilor. Pe de altă parte, poliția prefera sa faca dosare cu prejudicii mici, la limitainfra tiune/contraventie, pentru a contabiliza un număr mare de astfel de fapte, de fapt sa dea bine in evaluări. De aceea vedem ca proprietarii depaduri sunt hartuiti pentru o cocie de lemne, in timp ce padurarul ( doar el stie unde-i lemnul bun si usor de tras), taie si vinde mai departe fara nicio jenă, acoperit fiindde sefi care merg din mania mana pana la varf. Nicinustii desarbatoricum se colectează șpagă si se trimite la minister sau regie.
Eu zic ca te grăbești cu acuzarea străinilor de fapte pe care le fac băștinașii!
Shrek

Mesajde cristian bh » 12 Mai 2019, 00:17

Pai,Schweighofer nu taie de capul lor ci sub directa binecuvantare a autoritatilor romane,ministerul padurilor si Romsilva,....
ai caror sefi care sunt pusi in fruntea institutiilor respective de ai nostri ministri nu de Bruxeles,...
Acuma cand bruxelul s-a prins in sfarsit cu cine are de-a face p=aici,...hopa,....noi(unii) am gasit in sfarsit locul unde sa aruncam pisica.
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde teinegru64 » 12 Mai 2019, 06:06

Două Românii .Vaslui si Neamt.Am pădure proprietate în ambele județe.În Neamt tratez doar cu administrația silvica.La Vaslui cu samsarii.Daca ai tupeul sa tăi de pe proprietate....cu acte în regula...samsarul face sesizare la poliție.Poliție care face dosar de furt.Judecată...dreptate.. .bla ...bla.
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde mircea.costache » 12 Mai 2019, 19:42

Bună seara !
MUICĂĂĂ.... sa vărsat acțiunea și a inundat ,, STUPĂRITUL,,

Ce ,,GURIȚĂ,, avem mai toți pe acilea. Dar să spunem fiecare cu ce am contribui la schimbare în afară de ,,hăulit,, nu prea ne mai dă tastatura așe multe.

Măcar să ,,lătrăm,, și tot e ceva, decât nimic.

Făra violență.
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde ignatov andrei » 12 Mai 2019, 23:29

Shrek scrie:Imi pare rau sa te contrazic dar nu ai dreptate in privinta lemnelor. Poate au si austriecii o vina morala ca au cumparat lemn din surse suceptibile de a fi ilegale dar cei cu drujbă sunt tot românii noștri. Ca sa intelegi cum sta treaba, ar trebui sa vezi ce masini si averi au unii padurari, inspectori itrsv, samsari de lemne. Ei taie lemnul din paduri, il albesc" si apoi il vand austriecilor. Pe de altă parte, poliția prefera sa faca dosare cu prejudicii mici, la limitainfra tiune/contraventie, pentru a contabiliza un număr mare de astfel de fapte, de fapt sa dea bine in evaluări. De aceea vedem ca proprietarii depaduri sunt hartuiti pentru o cocie de lemne, in timp ce padurarul ( doar el stie unde-i lemnul bun si usor de tras), taie si vinde mai departe fara nicio jenă, acoperit fiindde sefi care merg din mania mana pana la varf. Nicinustii desarbatoricum se colectează șpagă si se trimite la minister sau regie.
Eu zic ca te grăbești cu acuzarea străinilor de fapte pe care le fac băștinașii!

Asa e, taica...
Adica, "daca e fraieri"...

Sa plece "austriacul"... sa vedeti voi taieri de padure, ca doar "europeanul" face totul legal ...si numai "EL" ne mai opreste din furaciuni... :lol: :lol:
ignatov andrei

Mesajde ignatov andrei » 12 Mai 2019, 23:33

mircea.costache scrie:Bună seara !

Ce ,,GURIȚĂ,, avem mai toți pe acilea. Dar să spunem fiecare cu ce am contribui la schimbare în afară de ,,hăulit,, nu prea ne mai dă tastatura așe multe.

Făra violență.

Domnule GURITA mirceapunctcostache... da' mata' cu ce (sau cum) ai contribuit, ca nu prea am priceput...?!?

Hauliti maaaaaai...!
ignatov andrei

Mesajde mircea.costache » 13 Mai 2019, 07:26

ignatov andrei scrie:
mircea.costache scrie:Bună seara !

Făra violență.

Domnule GURITA mirceapunctcostache... da' mata' cu ce (sau cum) ai contribuit, ca nu prea am priceput...?!?

Hauliti maaaaaai...!

Bună dimineața !

Cu mare părere de rău nu te pot ajuta să pricepi.
Să-ți zic un ,,cetat,,: prefer să fiu un nimeni decât să sug p..a cuiva ca să mă simt cineva,,. Cam ,,așe,, ar sta lucrurile cu unii nu numai cu mine.
Mai uităte pe forum cu ochelari, să vezi măcar dacă de priceput nu-ți reușește

Fără violență.
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
mircea.costache

Mesajde cristian bh » 13 Mai 2019, 07:56

mircea.costache scrie:
Să-ți zic un ,,cetat,,: prefer să fiu un nimeni decât să sug p..a cuiva ca să mă simt cineva,,. Cam ,,așe,, ar sta lucrurile cu unii nu numai cu mine.

Fără violență.

Deci,matalutza,....te lupti cu slugoii sistemului,care-s toti superiori tie(nu cred ca pe acolo pe la voi lipseste vreunul la apelul opincilor de partid)da in schimb oftezi asa la madam Wlasopol,care decand a ajuns limba a dreapta a "tatucului" va tot moaie posmagii cu apa sfintita special pt voi,...da noua astora ce nu vedem ase bine,....ni ciuda bre,....ni ciuda!
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde mircea.costache » 13 Mai 2019, 11:09

cristian bh scrie:
mircea.costache scrie:

Fără violență.

Deci,matalutza,....te lupti cu slugoii sistemului,care-s toti superiori tie(nu cred ca pe acolo pe la voi lipseste vreunul la apelul opincilor de partid)da in schimb oftezi asa la madam Wlasopol,care decand a ajuns limba a dreapta a "tatucului" va tot moaie posmagii cu apa sfintita special pt voi,...da noua astora ce nu vedem ase bine,....ni ciuda bre,....ni ciuda!

Buna ziua!

,,Ghihorene,, se spune că nu ,,mere,, salcâmul și nu se face miere.
Îți dau un pont dintr-un citat. citez: ,,TĂCEREA E CA MIEREA,,. Taci, să vezi cum bagă stupi de zici că rup.
Doar musca se bagă-n lapte și rahat. Matale îi furi obiceiurile.
Atăt că poate lăcomești și ți se apleacă.

Fără violență
mircea.costache

Mesajde Cristian IONITA » 13 Mai 2019, 17:25

Ioan Guist scrie:Daca după 26 mai psd iasă prost, guvernul cade , mai exact se desface majoritatea, nu din cauza de inițiativă a lui Ioha sau opoziția. Cade se destramă din cauza de oportuniști, din cauza șobolanilor ce vor schimba barca. Aici e buba.

Buba este si mare cu adevarat .... eu nu pot uita ca Iohanis este cel care a venit prins in lesa PSD-ului sa fie numit prim ministru ... nu pot trece nici peste faptul ca nu a comentat de nici un fel in timpul aliantei PSD - PNL si mai ales imi este foarte greu sa trec peste faptul ca a acceptat sa numeasta (si implicit sa gireze) intreaga pleiada de primi ministri si ministrii PSD chiar daca era evidenta lipsa crasa de competente a acestora .... si totul a fost facut pentru a se remarca ... pentru a "trece timpul" si sa-si ridice acum singur mingii la fileu .... Iohanis este poate printre putinii care au de castigat din partea guvernarilor PSD .... noi restul (inclusiv PSD-ul) am avut si in continuare avem doar de pierdut.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 13 Mai 2019, 17:35

cornelioandanciu scrie:La presiunile marilor puteri, România a trebuit sa își distrugă industria.La presiunile marilor puteri, politrucii care au condus țara au ajuns pe posturile de conducere puși acolo de marile puteri.Din când în când aceste mari puteri ne mai dau ceva bani, ca sa avem impresia că ne iubesc al dracului, dar în fond acei bani nu sînt directionati spre productie. Când sint directionați spre producție, aceasta trebuie fiscalizata. Vezi fondurile pt apicultura. Asadar, vin maharii Europei la Sibiu, sa arate cât de mult le pasă de noi ! Să fim serioși !

Mda .... Romania a ramas fara industrii .... inteleg ca sunteti sofer de TIR, banuiesc ca ati avut ocazia sa calatoriti in Europa, iar in aceasta situatie stiti cat de cat "cata" industrie si prin ce tari mai exista .... in toata europa "civilizata" faciliitati industriale se (mai) regasesc in Germania (doar unele landuri) si ceva ceva prin Olanda ... in rest situatia seamana cu cea din Romania .... difetrenta este data de mentalitate .... noi preferam abordarea melteneasca sa ne plangem si sa jeluim .... sa cersim si sa ne bucuram la pomeni ... pe cand altii aplica alternative ... Polonia se bate parte-n parte cu Franta si Spania in ceea ce priveste agricultura (cea rentabila pe suprafete mari cu productivitate ridicata, etc), Ungaria (care are 0 resurse si 0 priductie) taie si spanzura in mai tot ce tine de distributia energetica cot la cot cu Austrina ... Cehia ofera servicii finaciare (si IT) aproape la nivelul MArii Britanii si partii germane (Frankfurd) ..... doar noi (si bulgarii) preferam sa ne lamentam ca ce bine a fost pe vremuri si ce rau ca nu mai avem industrii matusalemice si energofage si sa nu facem nimic constructiv .... votam hoti si ******* pe 2 mici si-o galeata si scuipma pe cei care au tupeul sa ne traga de maneca.
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 13 Mai 2019, 17:39

paul scrie:
Cristian IONITA scrie:si .... ca sa nu spunem ca suntem subiectivi

aici https://www.facebook.com/BogdanVMuntean ... 192928066/ si de pe la Sibiu .... se pare ca nu chiar totul a fost "despre ai nostrii"

Cam din alt film Ioha . :lol:
Si cam mare cheltuiala pentru a te simti ... stingher. ;)

Oricat de stinger a fost Iohannis nu se compara nici de departe cu slugarnicia si tupeul de care au dat si dau dovata PSD-isti .... sa nu uitam de imaginea de chelner a lui Dragnea cand a dat mana cu Trump, de dublu discurs uzitat de TOTI psdisti cand la Bruxell jura pe rosu ca vor face si drege in interesul UE iar in Romania manaca ca.cat cu polonicul de cat de nationalisti si anti UE sunt dumnealor .... si etc

Iohannis este un om cu mari lipsa in ceea ce priveste caracterul .... dar este sfant daca-l comparam cu cel mai de treaba PSD-ist.
Cristian IONITA

Mesajde Shrek » 13 Mai 2019, 17:40

Cristian IONITA scrie:Buba este si mare cu adevarat .... eu nu pot uita ca Iohanis este cel care a venit prins in lesa PSD-ului sa fie numit prim ministru ... nu pot trece nici peste faptul ca nu a comentat de nici un fel in timpul aliantei PSD - PNL si mai ales imi este foarte greu sa trec peste faptul ca a acceptat sa numeasta (si implicit sa gireze) intreaga pleiada de primi ministri si ministrii PSD chiar daca era evidenta lipsa crasa de competente a acestora .... si totul a fost facut pentru a se remarca ... ......

Aici nu pot decat sa ma ridic in picioare si sa-mi scot clabatu'! Ai spus un mare adevar! In rest, esti ca semaforu': can' rosu, can' galben intermitent ( politic vorbind)!
Shrek

Mesajde Shrek » 13 Mai 2019, 17:42

Ah, ieream sa uit! Ochii iti sunt albaștri cumva?!
Shrek

Mesajde Cristian IONITA » 13 Mai 2019, 17:42

Shrek scrie:
Cristian IONITA scrie:si .... ca sa nu spunem ca suntem subiectivi

aici https://www.facebook.com/BogdanVMuntean ... 192928066/ si de pe la Sibiu .... se pare ca nu chiar totul a fost "despre ai nostrii"

Nu cred ca pot fi acuzat că sunt fan Johanis dar nu pot sa ma abțin cand vad ca " unii", rostogolesc un " punt" de vedere personal, fără să filtreze cât de puțin stirea. Pui frânturi de imagini, le așezi intr-o ordine care să îți permită să comentezi si apoi o pui pe youtube. Mare descoperire! Si vin altii, la fel de ingusti la minte si o " sharuieste", ca senzațional. La fel cu știrile despre mitinguri! Nu cred ca va puteti închipui că în patru ani de mandat, președintele a devenit atat de versat încât să nu aibă emoții cand găzduiește toata crema politică a eu?!Asta despre prima imagine. În cea de a doua, este normal ca cineva angrenat jntr-o discuție cu doamna de fier a eu sa isi întrerupă discuția pentru a vedea cine il bate pe spate! Ati vazut toata înregistrarea? Probabil ca nu! Oricum, în comparație cu baselu', actualul președinte ă fost " băgat în seama", infinit mai mult. Dacă România va intra în Schengen fie si partial in vara, cu siguranta va fi si meritul președintelui, chiar dacă " unii" vor contesta acest lucru?
In rest,cum stati cu.... roitul la salcam?
Sa fiti iubiti! Si fericiti!

Shrekule ... nu o data te-am numit "im.becil" .... sa stii ca nu m-am inselat deloc .... este ca tot esti suparat pe mine ca nu te-am lasat sa aberezi pe la pamflete :)
Cristian IONITA

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE