Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Cristian IONITA » 13 Mai 2019, 17:44

paul scrie:
cristian bh scrie:Cata vreme noi ca natie ne comportam pe aceste meleaguri ca niste cotropitori pusi pe jaf la drumul mare ,distrugem tot ce se poate distruge,mediu,paduri,si ne miram apoi ca liderii Europei sunt impasibili la pantalonii nostri rupti in c*r,....

Pai, liderii astia n-ar trebui sa fie chiar asa impasibili. Cei mai mari jefuitori in domeniul vizat de tine nu sunt romanii. Holzindustrie Schweighofer iti spune ceva ? ;)
Romanul daca ia o caruta cu lemne din padure, de multe ori proprietate, face puscarie ! Schweighofer, daca rade tot, sunt nenumarare situatii filmate cand au fost oprite camioane cu lemn fara documente legale si ... n-au patit nimic, isi vad mai departe de defrisari ! ;)
Habar n-ai tu, nici in vremea sovromurilor n-a fost un jaf mai mare, dar, deh, daca s-a pupat condurul sultanului de la Bruxelles, ramane cum s-a stabilit, adica , cum zice Cornel Danciu ;)

ce-ti mai place sa le balaresti .... spune te rog chestiile astea va sunt predate la sedintele de partid? va luati notite si apoi repetati papagaliceste ce va baga oamenii aia in cap.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 13 Mai 2019, 17:47

Shrek scrie:Ah, ieream sa uit! Ochii iti sunt albaștri cumva?!

draga Shrek .... eu am mai propus sa ne veem fata in fata ... dar de fiecare data te-ai dat lovit , daca tot te pasioneaza culoarea ochilor mei rezolvam simplu .... accepta sa ne vedem :)

daca nu faci asta reafirm ca nu esti altceva decat o nevertebrata .... un fel de rahat'n ploaie .... un plp :)
Cristian IONITA

Mesajde Shrek » 13 Mai 2019, 20:48

Cristian IONITA scrie:Shrekule ... nu o data te-am numit "im.becil" .... sa stii ca nu m-am inselat deloc .... este ca tot esti suparat pe mine ca nu te-am lasat sa aberezi pe la pamflete :)

Este ca te-ai uitat in oglinda si ai băgat de seamă că mintea dumitale( nu fruntea) este cam îngusta? Asta " ie", natura-i de vina. Pana la urma, nu pot sa ma bucur ca ai reusit sa citesti ( chiar dacă nu intelegi) ceva pamflete, ca a mele erau pancflete, da' nu-i bai, pan' la urmă ai sa pricepi cum vine treaba! Te tzuca Shrek!
Shrek

Mesajde Shrek » 13 Mai 2019, 20:54

Cristian IONITA scrie:
draga Shrek .... eu am mai propus sa ne veem fata in fata ... dar de fiecare data te-ai dat lovit , daca tot te pasioneaza culoarea ochilor mei rezolvam simplu .... accepta sa ne vedem :)

daca nu faci asta reafirm ca nu esti altceva decat o nevertebrata .... un fel de rahat'n ploaie .... un plp :)

Sa inteleg ca imi dai....întâlnire?! Ciudatule.......
Eu nu prea ii am la inima pe mitici, fie ei si prin adopție. Dar cu prima ocazie cand ajung in Bucuresti, am sa te caut! Pe tine si pe BZ! Pana atunci, ai puțintică răbdare, stimabile!
Shrek

Mesajde paul » 13 Mai 2019, 22:45

Cristian IONITA scrie:
ce-ti mai place sa le balaresti .... spune te rog chestiile astea va sunt predate la sedintele de partid? va luati notite si apoi repetati papagaliceste ce va baga oamenii aia in cap.

Nu stiu la ce sedinte de partid faci referire. Nu sunt membru al niciunui partid !
Singurul partid al carui membru am fost, a fost PNTCD ! Din 1990 pana-n 2000 !
Ca orice om am si eu simpatii politice. ALDE se apropie de vederile mele, nu ma incurca cu nimic faptul ca Tariceanu este la a cincea nevasta ! :)
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Cristian IONITA » 14 Mai 2019, 11:10

cornelioandanciu scrie:Unde mă învârt, numai de europeni moraliști dau! Oare, după... ce fel de indivizi vor ieși la iveala ? Ruși moraliști ? Chinezi moraliști ? Parca-l vad atunci pe CI zicând ca economia europeana nu a fost bună, trebuia adoptat modelul chinezesc, de exemplu, ca el a stiut de la început, dar nu a spus nimănui, etc. Unde erau moraliștii pe vremea lui Ceaușescu ? :D

dl Danciu .... este ca pentru dumneavoastra mai toata lumea este rea si .... dumneavoastra sfant? fara a fi nici pe departe de specialitate va recomand sa analizati un pic ce presupune https://ro.wikipedia.org/wiki/Paranoia , eu zic ca inca exista speranta :D
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 14 Mai 2019, 11:10

Shrek scrie:
Cristian IONITA scrie:Shrekule ... nu o data te-am numit "im.becil" .... sa stii ca nu m-am inselat deloc .... este ca tot esti suparat pe mine ca nu te-am lasat sa aberezi pe la pamflete :)

Este ca te-ai uitat in oglinda si ai băgat de seamă că mintea dumitale( nu fruntea) este cam îngusta? Asta " ie", natura-i de vina. Pana la urma, nu pot sa ma bucur ca ai reusit sa citesti ( chiar dacă nu intelegi) ceva pamflete, ca a mele erau pancflete, da' nu-i bai, pan' la urmă ai sa pricepi cum vine treaba! Te tzuca Shrek!

ofticiosule :D
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 14 Mai 2019, 11:13

Shrek scrie:
Cristian IONITA scrie:

Sa inteleg ca imi dai....întâlnire?! Ciudatule.......
Eu nu prea ii am la inima pe mitici, fie ei si prin adopție. Dar cu prima ocazie cand ajung in Bucuresti, am sa te caut! Pe tine si pe BZ! Pana atunci, ai puțintică răbdare, stimabile!

ca de obicei "gargara" ... pe pariu ca nu o sa ma cauti nici pe mine, nici pe BZ si nici pe alt coleg de forum cu oaresce vizibilitate .... la ce caracter de sobolan ne-ai dovedi a detine tare m-ar mira sa te stie altcineva cu exceptia altora din aceasi categorie.
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 14 Mai 2019, 11:15

paul scrie:
Cristian IONITA scrie:

Nu stiu la ce sedinte de partid faci referire. Nu sunt membru al niciunui partid !
Singurul partid al carui membru am fost, a fost PNTCD ! Din 1990 pana-n 2000 !
Ca orice om am si eu simpatii politice. ALDE se apropie de vederile mele, nu ma incurca cu nimic faptul ca Tariceanu este la a cincea nevasta ! :)

pai .... eu zic ca dl Tariceanu sa ajunga la a 10 nevasta .... este fix treaba dumnealui ... ce ma mira insa este cum tu un om cu principii sa accepti ipocrizia, fatarnicia si ticalosia cu care nu o data dl Tariceanu a avut grija sa dea dovada
Cristian IONITA

Mesajde Ioan Guist » 14 Mai 2019, 11:47

Eu sunt interesat nu de nevestele cuiva, ci de proiectul, programele și ideile unui partid pentru un individ.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde Cristian IONITA » 14 Mai 2019, 14:38

https://www.cronicipebune.ro/acest-om-n ... ugjMcf6aXU

Nu, prieteni, un om care e platit sa participe la mitinguri, un om care primeste mita pentru a vota cu un partid nu poate fi bunicul meu! El poate fi un trantor, poatr fi un las, poate fi betivul satului. Un om care vinde viitorul copiilor sai pe un litru de ulei nu merita respectul meu.
Cristian IONITA

Mesajde mircea.costache » 14 Mai 2019, 15:48

Bună ziua !

MUICĂĂĂ.....pastoralul ARDE și apicultorii se piaptănă ..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????

FĂRĂ VIOLENȚĂ !!!

Mulți de pe acilea practică apicultura ca destindere,relaxare, socializare,.....etc., șamd.
Haidați să lăsăm năravurile unora și altora și să răzbatem puțin durerea pastoralului la SALCÂM 1,2,3,4.
Salcâm 1 ratat.Vreme ca vreme.
Salcâm 2 semn de întrebare. Vremea ca o vreme.
Salcâm 3 semn de dorință. Vremea ca o dorință.
Salcăm 4 semn de risc maxim. Vremea ce o dorim.

Haidați cu cele vânătorești. Care cât ați avut media pe stup.Plus sau minus .Daca nu punem semnul în față mergem pe Petre Ispirescu.

Repet.Fără Violență
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde Shrek » 14 Mai 2019, 16:28

Cristian IONITA scrie:.......... la ce caracter de sobolan ne-ai dovedi a detine tare m-ar mira sa te stie altcineva cu exceptia altora din aceasi categorie.

Ce sa zac, nah, asa cum recunoști si dumneata eu am caracter, fie el de șobolani. Vorba ceea, mai bine cu dracu' n straita, decât cu ea goala! Da' dumneata nu ai deloc caracter! Acum nu sciu cum ie mai rau!
Shrek

Mesajde peterneamt » 14 Mai 2019, 22:09

Am avut Români...... acum epigonii :

https://ro.wikipedia.org/wiki/Proclama% ... e_la_Islaz
peterneamt

Mesajde Ioan Guist » 15 Mai 2019, 08:41

Conform constituției, suntem o republică parlamentară. Responsabilitatea tuturor treburilor interne, cade pe parlamentul ce legiferează și pe executivul ce pune in practica. Mai concret, dacă avem nemulțumiri în tara, acestea trebuie trimise la parlament. Omul cu cea mai mare putere este șeful senatului. Imediat după el este șeful camerei deputaților. Sa sari la gâtul președintelui (oricare ar fi) că nu vine apa la robinet sau nu sunt drumuri, e o incultura crasă. De politica externă se ocupa președintele ( nu șeful camerei deputațiilor ce "mută " ambasada că ulterior, la palestinieni sa le promită că nu o mută) președinte care, așa mutălău cum e a adus în țară 27 de capete încoronate. Din care doi sunt din G8. Nu e puțin lucru. După ce prin toate demersurile, limitezi bruma de pârghii prezidențiale și controlezi inclusiv hârtia igienică de la Cotroceni, după ce minimizezi momentul samitului ( de unde nu ai primit nici un buna ziua) după ce ești huiduit de propriul popor, sa vi sa spui că toți sunt drogați și trădători, se cheamă că te pregătești de desant în forță.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde gorjeanul » 15 Mai 2019, 09:27

Oare cati inteleg ca Romania a fost condusa de Fsn, Pdsr, Psd, 23 de ani?
gorjeanul

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE