Ioan Guist scrie:Paul. Ești efectiv incurabil. Dezamăgitor este faptul că un om capabil ca și tine nu simte , nu înțelege lucrurile. Ce sa ceri de la nenea ion sau Gheorge de la coada vacii?
Creșterea economică e rezultatul unor acțiuni , unor demersuri propuse cu mult timp înainte de către decidenți. Creșterile cinstite sunt făcute de către segmentul industrial sau agricol . De regula privat. Din păcate, la noi creșterile sunt pe
.. cifre. Împrumutăm că sa consumam . Cine consuma la mol ?
Bugetarul Fiindcă asta nu are ANAF sau poliția economică în spate. În regimul actual, motorul economiei este stors la maxim. Reculul se vă simțiți în guvernarea viitoare.
Ioan Guist scrie:....... Ce sa ceri de la nenea ion sau Gheorge de la coada vacii?
" De ce trebuie sa ceri ceva, de la cineva pe care din start, il consideri" inferior"?!Acel nenea Ion sau Gheorghe, sunt oameni ca si mine, ca si dumneata, care plătesc aceleași taxe si impozite către stat. Este adevarat ca, poate sunt mai mici sumele, dar asta pentru că ei consuma mai puțin decât noi. "
Creșterea economică e rezultatul unor acțiuni , unor demersuri propuse cu mult timp înainte de către decidenți.
"Partial ai dreptate, în sensul că o astfel de creștere este " ajutată " de creșterea economică europeană. Dacă economia Germaniei merge bine si mărfurile produse la noi sunt absorbite de piata lor. Dacă la ei merge prost, primii care pierd, sunt producătorii ale căror mărfuri nu se ma vand. Este un exemplu aleatoriu."
Împrumutăm că sa consumam
"Dumneata , ca sa te extinzi nu te-ai împrumutat? Si accesarea de fonduri eu este tot un fel de împrumut dar in conditii excelente! Ai cumparat lucruri care te ajuta sa produci mai bine si mai mult.( cel puțin așa presupun). Cei care au primit banii dumitale, esti convins că nu i-au folosit tot pentru consum? Materii prime ( purtătoare sau nu de tva,) salarii, taxe impozite, si de ce nu, o shaorma la mall. Poate ar trebui să constientizezi că din taxele si impozitele pe care le plătim fiecare se plătesc alocațiile copiilor, se deconteaza operații de transplant , se salveaza vieti si multe altele in afara salariilor bugetarilor."
......... Cine consuma la mol ?Bugetarul Fiindcă asta nu are ANAF sau poliția economică în spate. ........
mircea.costache scrie:Bună seara !
Dacă ,,merea,, pastoralul la salcâm era liniste pe forum.
Bine că se fac discuții, măcar e ceva decât nimic.
Fără violență.
paul scrie:Ioane, ai vreo idee de ce fiul Doinei Cornea a refuzat invitatia lui KWI la comemorarea martirilor anticomunisti ?
paul scrie:Statul de drepti cu zeita in vie, pardon in vrie![]()
![]()
... https://www.stiripesurse.ro/victor-pont ... 50555.html
Exista o explicatie si pentru acest disconfort moral. De vina este statul paralel, care sapa la temelia oamenilor de valoare de pe plaiurile mioritice. Rand pe rand au trimis patru asasini cu palarii negre, specializati in kilareala cu privirea. Beau o bere, se uita urat, dispar si-o iau spe Irinuca. Au turnat mercur cu puritate de 101% in zeama doamnei ministru , deteriorandu-i privirea cea galesa, provocatoare de vise erotice, Dar cel mai grav atentat s-a comis in maţul doamnei Gabi, unde in pofida accesului securizat, pe baza de cartela, parola si programare la c....l domniei sale, au reusit s-i planteze ditamai sarma, cu origini - judecand dupa neobisnuitele sale insusiri- din afara galaxiei. De aceea celor ce sufera de sindromul statului paralel , li se recomanda o cura de dezintoxicare cu leurda, dragavei si mai ales abtinerea de la frecventarea latrinei a3.Contra ofensiva vidanjorilor de serviciu se amplifica. . Pentru ei caracter + sau - inteligenta este tot una, adica zoaie. Cu dejectiile ce le scapa din gura, lipite pe cornee, nu au cum sa vada motivatia ICCJ, referitoare la abuzul comis de anchetatorii tip GESTAPO-KGB. Mizerabil caracter trebuie sa ai , pentru ca intre Ghita si ICCJ, sa alegi ca model al virtutii un infractor.
cornelioandanciu scrie:Cristian IONITA scrie:cornelioandanciu scrie:Unde mă învârt, numai de europeni moraliști dau! Oare, după... ce fel de indivizi vor ieși la iveala ? Ruși moraliști ? Chinezi moraliști ? Parca-l vad atunci pe CI zicând ca economia europeana nu a fost bună, trebuia adoptat modelul chinezesc, de exemplu, ca el a stiut de la început, dar nu a spus nimănui, etc. Unde erau moraliștii pe vremea lui Ceaușescu ?
dl Danciu .... este ca pentru dumneavoastra mai toata lumea este rea si .... dumneavoastra sfant? fara a fi nici pe departe de specialitate va recomand sa analizati un pic ce presupune https://ro.wikipedia.org/wiki/Paranoia , eu zic ca inca exista speranta
Domnule Ionița, daca ati citit ultima mea postare, ati vazut ca mai am posibilitatea sa îmi cumpar O BERE . Odata v-am tachinat zicând ca daca vin la București sa dai și tu o bere. De fapt nu aveam nevoie, nu am nevoie nici acum sa beau vreo bere de la și împreună cu dumneavoastra. O sa îmi beau berea mea în liniste, gândindu-ma poate ca n-am pierdut nimic daca o beau singur. Va rog sa nu mă mai pomeniți pe aici pe forum. Nu îmi face nicio placere.
Shrek scrie:Zace la gazeta:
Mazăre va fi adus în țară pe 20.mai ! Si mai zace la gazeta ca presedintele va declara la 20 mai, printr-o ceremonie festivă, începutul anului de comemorarii victimelor luptei anticomuniste!
Sigur, pe timpu' lu' ceasca, cand te lua la secu te bătea ca pe fasole. Acu' neavând nici unu' care sa-l cheme fasole, în care să dea cu mucii( de unde si expresia ă da cu mucii in fasole), președintele l-a chemat pa mazăre! Ce mi-e mazăre ce mi-e fasole, tat aia ie!
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 29 vizitatori