Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde mircea.costache » 15 Mai 2019, 23:00

Bună seara !

Muicăăă....!!!??? păzea vine miliția...până la poliție mai e de mers ani buni de educație.

Acum că doresc a fi o muscă-n lapte, ia să vedem cum este ?
Atitudinea mea a fost este și va fi pretutindeni. Când va să fie timp am să povestesc pățaniile la Spitalul Județean Slatina cu părinții bolnavi și la ușa călăilor.

Să revenim la miliție. Nu este miliția mai educată sau needucată față de societate în general. Așe că înainte de a vedea paiul din ochiul miliției scoateți parul din ochiul tău.
RĂBDARE generațiile viitoare poate vor mișca ceva. Noi suntem niște prefăcuți, hoți, lacomi, hapsâni, etc., samd.

Fără violență.
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde paul » 15 Mai 2019, 23:15

mircea.costache scrie:
Fără violență.

MeSeCe-ule te salut !
Scuza-mi indiscretia ... cand si mai ales ce, te-a facut sa devii atat de pacifist ? Ca mai vreo cateva pagini in urma scuipai napalm prin toate orificiile la adresa colegului csaa, la adresa doamnei Aura, psihologa, la adresa baietilor care s-au distrat si ei cu niste fetite ..................................................................................... :?:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Shrek » 15 Mai 2019, 23:21

A 'îmbătrânit!
Shrek

Mesajde mircea.costache » 16 Mai 2019, 07:48

paul scrie:
mircea.costache scrie:
Fără violență.

MeSeCe-ule te salut !
Scuza-mi indiscretia ... cand si mai ales ce, te-a facut sa devii atat de pacifist ? Ca mai vreo cateva pagini in urma scuipai napalm prin toate orificiile la adresa colegului csaa, la adresa doamnei Aura, psihologa, la adresa baietilor care s-au distrat si ei cu niste fetite ..................................................................................... :?:

Buna Dimineata !

Asta ai înțeles, simțit și priceput Domnia Voastră.
Rămâne tot așa în cei privește pe respectivi torționari.
Oameni buni eu am arătat la nivelul anilor 2018 măsuri torționare moderne, dar o continuare a anilor 1950 gen: Aiud, Gherla, Sighetu Marmației.
Am șapte cercetări disciplinare din care trei în mai puțin de o lună. Toate dispuse de un șpăgar torționar.
Voi acestia marii gănditori ai forumului ați văzut în postările mele vaiete, plânsete și bocete.
Nu Domniile Voastre. A fost o lucrare de control care a testat o anume reacție. Nu am corectat-o și n-am dat nota că n-am avut ce și la ce.

Despre ce vorbim ???????????????????????. Aaaaaaaa!!!!!.........da ????.............. despre.... FĂRĂ VIOLENȚĂ.
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
mircea.costache

Mesajde csaa » 16 Mai 2019, 21:31

Tortionari!!!????? :o
csaa

Mesajde mircea.costache » 16 Mai 2019, 22:10

csaa scrie:Tortionari!!!????? :o

Buna seara !

Ce te mira neica. Sau ai impresia ca a fi sef te scapa de faradelegile care la faci. Intreaba-ti seful cata spaga a primit primavara asta de la Bechet. Sa jure pe Biblie ca eu mint si ma simt in siguranta.

Cu violenta !
mircea.costache

Mesajde csaa » 17 Mai 2019, 19:06

Nu ma intereseaza asta, deocamdata. M-a mirat ca am intrat si eu in categoria ”tortionari”.
csaa

Mesajde mircea.costache » 25 Mai 2019, 22:50

Bună seara !

Ooooooo... ho....hooooooo......!!!!?????????????
Ce să spună plutonierul cu asemenea dascăli.......????????????????????????????
Trăiască MILIȚIA

Rectorul şi prorectorul Academiei de Poliţiei, urmăriţi penal de DNA în dosarul ameninţării cu moartea a jurnalistei Emilia Şercan 23 mai 2019,

DNA a demarat urmărirea penală împotriva rectorului şi prorectorului Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza“, în dosarul privind ameninţarea cu moartea a jurnalistei Emilia Şercan.
ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ Percheziţii la rectorul Academiei de Poliţie în dosarul ameninţării

Rectorul Adrian Iacob şi prorectorul Petrică-Mihai Marcocii au fost plasaţi sub control judiciar pentru 60 de zile şi sunt acuzaţi de instigare la şantaj, după ce ar fi determinat un angajat al instituţiei să-i remită jurnalistei Emilia Şercan mesaje de ameninţare cu moartea pentru a renunţa la investigaţii.
”La sfârşitul lunii martie – începutul lunii aprilie 2019, inculpaţii Iacob Adrian şi Marcoci Petrică-Mihail, rector, respectiv prorector al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, l-au determinat pe inculpatul Bărbulescu Gheorghe Adrian să transmită unei persoane, jurnalist de investigaţie – persoană vătămată, mesaje de ameninţare (un mesaj tip text şi cinci mesaje folosind aplicaţia Facebook Messenger) pentru a o constrânge să înceteze investigaţiile jurnalistice care îl vizau pe rectorul Academiei de Poliţie, urmărind astfel eliminarea riscurilor pentru cariera lor profesională.
Concomitent, cei doi instigatori i-au promis poliţistului care a trimis efectiv mesajele de ameninţare că îi vor asigura protecţia pentru a nu fi tras la răspundere penală şi, pe parcursul săvârşirii faptelor, chiar i-au adresat încurajări”, a transmis, joi seară, Direcţia Naţională Anticorupţie, printr-un comunicat de pres,citat de News.ro.
Sursa citată a precizat că Iacob Adrian şi Marcoci Petrică-Mihail au profitat de ”ascendentul pe care li-l dădeau relaţia de subordonare funcţională, diferenţa de vârstă şi de grad profesional, relaţia personală care se dezvoltase între ei şi recunoştinţa acestuia din urmă pentru oportunitatea de a continua să activeze în mediul universitar” şi l-au determinat să ”transmită mesaje de ameninţare persoanei vătămate pentru a o determina să înceteze investigaţiile jurnalistice care îl vizau pe Iacob Adrian”.
”Solicitările au fost transmise în cadrul mai multor discuţii pe care Bărbulescu Gheorghe Adrian le-a purtat atât separat cu cei doi, cât şi împreună, în sediul Academiei de Poliţie.
Aceste demersuri au fost determinate de faptul că, în perioada martie – aprilie 2019, persoana vătămată a publicat mai multe articole care vizau în mod direct activitatea rectorului Academiei de Poliţie, Iacob Adrian, care ar fi putut avea consecinţe semnificative asupra carierelor celor doi ofiţeri superiori, astfel încât pentru aceştia era esenţial ca anchetele jurnalistice să înceteze”, a mai transmis DNA. Procurorii subliniază că ”trebuie avut în vedere că funcţiile în cadrul învăţământului universitar presupun deţinerea titlului de doctor, iar continuarea publicării articolelor ar fi determinat un interes public crescut în sensul verificării suspiciunilor de plagiat”.
”Interesul lui Marcoci Petrică-Mihail în stoparea anchetelor jurnalistice era determinat de faptul că numirea în funcţia de prorector depinde în mod direct de rectorul instituţiei de învăţământ, astfel încât pierderea funcţiei de către Iacob Adrian ar fi avut consecinţe negative şi asupra acestuia. În acest context, există bănuiala rezonabilă că Marcoci Petrică-Mihail a conceput planul folosit pentru transmiterea mesajelor de ameninţare, astfel încât să fie imposibilă identificarea autorului faptelor. De asemenea, există bănuiala rezonabilă că Iacob Adrian şi Marcoci Petrică-Mihail i-au comunicat lui Bărbulescu Gheorghe Adrian conţinutul mesajelor de ameninţare care urmau să fie transmise persoanei vătămate şi i-au dat asigurări prin promisiunea că îl vor proteja pentru a nu fi tras la răspundere penală”, au mai transmis procurorii DNA.
Pe timpul cât se află sub control judiciar, cei doi inculpaţi trebuie să respecte următoarele obligaţii:
a) să se prezinte la organul de urmărire penală ori de câte ori este chemat;
b) să informeze de îndată organul de urmărire penală cu privire la schimbarea locuinţei;
c) să se prezinte la organul de poliţie, conform programului de supraveghere întocmit, sau ori de câte ori este chemat.
d) să nu depăşească teritoriul României decât cu încuviinţarea prealabilă a procurorului competent;
e) să nu se apropie de persoanele menţionate în ordonanţă şi să nu comunice cu aceştia direct sau indirect, pe nicio cale;
f) să comunice periodic, conform programului de supraveghere, informaţii relevante despre mijloacele sale de existenţă;
g) să nu exercite funcţia de rector, respectiv prorector şi să nu îşi mai desfăşoare activitatea în cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti;
h) să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte arme;
”Inculpaţilor Iacob Adrian şi Marcoci Petrică-Mihail li se atrage atenţia că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a obligaţiilor care îi revin, măsura controlului judiciar se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive.
În cauză, procurorii au beneficiat de sprijinul lucrătorilor din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române”, a mai transmis DNA. Percheziţii la domiciliul şefilor Academiei de Poliţiei Procurorii DNA au efectuat percheziţii joi, la domiciliul rectorului şi al prorectorului Academiei de Poliţie din Bucureşti, în dosarul privind ameninţarea jurnalistei Emilia Şercan.
De asemenea, au fost percheziţii şi la locuinţele mai multor ofiţeri.
Emilia Şercan şi autorul ameninţărilor cu moartea, Gheorghe Adrian Bărbulescu Dosarul în care jurnalista Emilia Şercan a fost ameninţată cu moartea a fost preluat de DNA, după ce iniţial dosarul fusese deschis de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, care viza infracţiunea de ameninţare.
Emilia Şercan a primit mesaje de la un absolvent al Acdemiei de Poliţiei, care îi cerea să renunţe la investigaţiile jurnalistice privind suspiciunile de plagiat privind lucrările ştiinţifice ale conducerii Academiei. În vârstă de 23 de ani, ofiţerul suspectat că a ameninţat-o cu moartea pe jurnalista Emilia Şercan a fost audiat şi a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, din 25 aprilie.. Anterior într-o postare pe Facebook, Emilia Şercan şi-a arătat consternarea vizavi de identitatea autorului.
”A fost identificată persoana care m-a ameninţat cu moartea. Este un ofiţer de poliţie, angajat al Academiei de Poliţie. Sunt într-o evidentă stare de consternare. Un ofiţer de poliţie, pus să apere legea, ameninţă cu moarte un ziarist de investigaţie. Este inimaginabil aşa ceva! Sper că de data asta va exista puţină onoare prin structurile de conducere ale Academiei de Poliţie”, a scris Emilia Şercan, anunţând că va reveni cu informaţii. Tânărul se numeşte Gheorghe Adrian Bărbulescu. A absolvit Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, Facultatea de Poliţie, Programul de studii universitare de licenţă „Ordine şi Siguranţă Publică”, anul trecut, când a şi luat examenul de licenţă, în sesiunea din iulie, cu nota 8,80, în specialitatea Poliţie rutieră.
Ofiţerul pare decis să meargă mai departe cu studiile pentru că, în luna septembrie a anului trecut, a fost admis, cu nota 8,20, la examenul pentru studiile Master în specialitatea „Comunicarea socială proactivă a poliţiei”.

ȘI CÂND TE GĂNDEȘTI CĂ MIE MI-AU APLICAT LOVITURI CAUZATOARE DE MOARTE ȘI N-AU PĂȚIT NIMIC PENTRU CĂ ZIARIȘTI ĂȘTIA CURAJOȘI N-AU FOST BĂGAȚI ÎN PRIZĂ DE NIMENI
mircea.costache

Mesajde feederman » 26 Mai 2019, 12:58

A rasarit soarele. E vremea de cosit.
Si-au plecat olteni la coasa
ilai- ilai- ilai -lai
Sa coseasca iarba deasa
ilai-ilai-ilai-lai
Iarba deasa n-au gasit
ilai-ilai-ilai-lai
Pe ciocoi i-au prapadit
ilai-ilai-ilai-lai
Iarba deasa matragauna
ilai-ilai-ilai-lai
Toti ciocoi de vita buna
ilai-ilai-lai maaai.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Shrek » 27 Mai 2019, 18:55

Shrek

Mesajde mircea.costache » 29 Mai 2019, 01:20

feederman scrie:A rasarit soarele. E vremea de cosit.
Si-au plecat olteni la coasa
ilai- ilai- ilai -lai
Sa coseasca iarba deasa
ilai-ilai-ilai-lai
Iarba deasa n-au gasit
ilai-ilai-ilai-lai
Pe ciocoi i-au prapadit
ilai-ilai-ilai-lai
Iarba deasa matragauna
ilai-ilai-ilai-lai
Toti ciocoi de vita buna
ilai-ilai-lai maaai.

Buna seara !

Oltenii au plecat la coasa si prostii sa le suga p..a la ciocoi.
Ba lasa-ma ........dealde lingai si sugatori de sula sunt satul. La sula mea n-ai ce cauta.

Linge-o bine in continuare
mircea.costache

Re: Politia in actiune De pe Facebook

Mesajde Donbazil » 01 Iun 2019, 07:35

Ionut Rasica
27 mai la 18:24
Aberantule, îmi câștig salariul prin muncă, nu prin vot. Votul e un drept constituțional exprimat în conformitate cu convingerile fiecărui cetățean, numai o aberație a mediului politic, cum ești tu și cei ca tine, îi pot asocia o valoare patrimonială. Știu că ți-e imposibil să concepi, dar nici locul de muncă nu mi l-am câștigat prin vot, ci prin examene și studii. La școala unde mi-am dobândit eu formația profesională am fost mai mult de 10 pe loc, locurile nu se obțineau prin lipit de afișe, condus mașina șefului, sau lingușirea acestuia, iar probele au fost mult mai dificile decât este rostirea emfatică de minciuni la televizor. La mine a fost cu note, nu cu păcălit electorat. La probele pe care le-am trecut eu tu, cu nivelul tău de gramatică și de școală, n-ai fi luat 5. Sunt polițist, ceea ce înseamnă că diferența majoră dintre locul meu de muncă și locul tău de muncă este că aici prindem infractori, acolo îi eliberați. La noi, ieșirea din închisoare a unui infractor care nu a terminat de ispășit pedeapsa se numește evadare și e cel mai usturător eșec profesional, la voi se intitulează "recurs compensatoriu" și e un triumf. Pentru noi, infractorii aflați în libertate sunt prilej de alertă, n-avem liniște până nu-i prindem, pentru voi e un deziderat, n-aveți liniște până nu le dați definitiv drumul. În mâinile pe care noi le încătușăm, voi încredințați demnități înalte ale statului. Ziua noastră de muncă tinde neîncetat spre aplicarea legislației penale, a voastră, spre masacrarea ei. Noi ne zbatem să recuperăm prejudiciile, voi vă căzniți să le disimulați în cimitire, bungalow-uri și pereți. Noi întemnițăm hoții, voi îi amnistiați. Noi instrumentăm dosare penale bazându-ne cercetarea penală pe probe care să incrimineze, cum ne cere legea — adică dincolo de orice îndoială, voi legiferați prolific excepții procesuale. Noi le trimitem magistraților, spre judecare, mii de volume, ticsite cu dovezi pe care, din cauza legilor pe care le faceți voi, am ajuns să le strângem din ce în ce mai greu, voi le trimiteți magistraților, pe cap, inspectori judiciari care să îi intimideze și îi revocați abuziv din funcții. În plus, eu, dacă aberez in exercițiul funcțiunii cum aberezi tu cu Soros, protocoale, state paralele și alte bazaconii, sunt trimis în secunda doi la testare psihologică, la tine bag seamă că delirul fără nicio stavilă e atribuție de serviciu și sursă de apreciere printre colegi.
Aberantule, îți dau oricând banii înapoi. Ai dat lege în 2017 cum că îmi mărești salariul cu 25% în fiecare an și de atunci, când se face timpul să aplici legea, dai in fiecare decembrie OUG ca să nu o mai aplici. Așa se face că în total, abia dacă mi-ai crescut leafa cu 3-400 lei, sumă pentru care lumea, tot din cauza minciunilor tale, mă urăște astăzi considerându-mă bugetar de lux, din aceeași categorie cu medicii și funcționarii din primăriile și agențiile tale ministeriale. Între timp, fiindcă eliberezi cu sârg infractori mi-a crescut și volumul de muncă cu vreo 50%, dar pentru că mi-i ceri public, fac un efort și îți dau toți banii, și când îți promit asta te rog să ai în vedere că, spre deosebire de tine eu sunt om de cuvânt. Suport cu bucurie inflația, chiar cu zâmbetul pe buze, cu singura condiție ca tu și cei ca tine să dispăreți cu totul. Te aștept, așa facem, mergem la bancomat și apoi tu ieși din politică, ok? :shock: :oops: :cry: :oops: :cry:
Donbazil

Mesajde mircea.costache » 01 Iun 2019, 12:20

Buna Ziua !

Fiecare categorie profesională este cea mai cea....!!!. Poliția să stea în banca ei. Scoala de corupție, indisciplină, dezmăț, risipă și fără a da nici o socoteală este în poliție. Aici totul este posibil pentru alții. Pentru Poliție nu este valabil nimic. Poliția este sus pe un nor și ni i se poate recomanda și întâmlpa nimic. Mă opresc aici.
Aaaaaaaaaaaaaaa.............!!!!!!!!!!!!1, vor spune unii că nu știu ce fac unii specialiști. Lăsați-o așa că pute pre rău.

Cu oaresce privire cu ochi deschiși.
mircea.costache

Mesajde Donbazil » 02 Iun 2019, 21:52

Salut!

:cry: :cry: : :cry: Acest coleg n-a mai apucat să ia pesia ''nesimțită''... :cry: :cry:

https://observator.tv/eveniment/ionel-m ... pphETl8Lco
Donbazil

Mesajde Donbazil » 02 Iun 2019, 22:05

Politistii au umor
5 ore ·
Din păcate, azi a mai căzut un coleg la datorie! De această dată împușcat în gât și piept, în plină stradă, în com. Izvin, din jud. Timiș! Cristian Amariei, la doar 43 de ani, a căzut secerat de gloanțele trase de un urmărit internațional. Medicii au făcut tot ce au putut pentru a-i salva viața polițistului, dar inima acestuia a refuzat să mai bată. Individul care a tras focurile de armă este căutat în continuare. Să-ți fie țărâna ușoară, Cristi! End of watch 02.06.2019. :(
Donbazil

Mesajde Donbazil » 02 Iun 2019, 22:16

Donbazil

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE