feederman scrie:.......... Si-a recunoscut deplin greseala USL in martie 2014 cand s-a retras de la guvernare. Deci de 5 ani nu mai este la guvernare. Si atunci cum poti acuza de ticalosie pe cineva, care nu avut posibilitatea de a o comite? Daca totusi ai dovezi pe care nu le stim, pune-le punctual aici sa ne lamurim . Pana atunci o afirmatie fara acoperire in argumente, este o doar calomnie grosolana.
Da imi permiteți maestre, as avea două observații de făcut!
1. Aceste alegeri au fost pentru parlamentul european si nu vad cum ar putea sa influențeze majoritățile din parlamentul României. Poate la nivel emotional dar milogeala ilustrului cărturar si fan brânză către psd sa plece de la guvernare, devine penibila. Ma rog, asta este cu totul alta discutie. Deci pnl, a câștigat alegerile europarlamentare, aburind electoratul ca daca ei castiga, psd va pleca de la guvernare. Nu au spus niciodată că aceste alegeri nu au legătură cu parlamentul României, iar spre finalul campaniei, după ce unele sondaje dădeau procente de peste 30%, s-a văzut că nu a fost asa de tare. Eu cred ca daca mai dura o saptamana campania, câștigătorul ar fi fost usr iar pnl ar fi picat in afara podiumului. Deci până la urmă, au câștigat mințind electoratul cu aceeași nerusinare ca psd-ul,
2. Discursul despre penali, s-a inmuiat destul de bine si nu am auzit pe nimeni din pnl sa zică lui Vasile Blaga, sa faca un pas in spate, cercetat fiind ntr-un dosar de mită, în care s-a pus un sechestru pe o sumă considerabilă. Parca spuneati ceva de .... autocuratare ă pnl- ului? După alegeri, funcția asta mai....funcționează sau nu? Intreb pentru un prieten. Umbla vorba in târg ca de fapt scorul bun al pnl i se datorează în exclusivitate! Ba chiar și udmr-ul ii datorează voturile câștigate în mod " inexplicabil", dar nah, este in tabara câștigătoare si justitia cum stim, este oarbă.
Totusi o intrebare nu-mi da pace. Daca justitia a avut probe suficiente sa-l condamne ă două zi după pierderea alegerilor, de ce nu l-a condamnat mai demult pe dracnea?