Deobicei ciorba, dar fara sare, piper si ardei iute! Sa nu mai zic nimic de smântână.
Numai Cu otet , nu are nici un gust.
Shrek scrie:Fiind vineri, deci zi de post, ar putea incerca sa faca.....varza!
Dar eu sunt curios sa " ievaluez" talentul didactic la domnului Vidican!
Shrek scrie:Dar eu sunt curios sa " ievaluez" talentul didactic la domnului Vidican!
Shrek scrie:Fiind vineri, deci zi de post, ar putea incerca sa faca.....varza!
Shrek scrie:Dar eu sunt curios sa " ievaluez" talentul didactic la domnului Vidican!
Shrek scrie:Placut ori neplăcut? Te rog sa nu imi strici surprinderea!
cristi_vidican scrie:Lăsând gluma la o parte, dacă aveți întrebări despre MER pt live, vă rog să le puneți și aici.
Intuiesc că nu va fi singurul pe MER. Posibil ca pe viitor să fie invitați și alți grei ai MER-ului.
jonny_it scrie:Care ar fi avantajele fata de ME? Apoi parerea mea despre ME ti-o spun eu la telefon
Shrek scrie:Am si io cateva intrebari:
Tehnologia MER, asigura producții mai mari de miere in staționar decât 12 r 1/1 si caturi de 1/2?
Cum protejați ramele( caturile) de stransura de subst remanente in ceara cand faceti tratamente între culesuri?
Sunt rase anume de albine care dau rezultate vizil mai bune in cazul MER?
Nu stiu daca voi urmări în direct ...prelegerea dar, cu siguranță în reluare! O seara buna!
cristi_vidican scrie:Posibil ca pe viitor să fie invitați și alți grei ai MER-ului.
cristi_vidican scrie:6.Dezavantaje la MER si ME fata de celelalte modele:
- fiind stupi de volum mare dezvolta populatii mari de albine care in lipsa de cules 'rod si urechile stuparului'
- consum mai mare pe timpul iernii din cauza populatiei mai mari cu care ierneaza
- mai scumpi dar investitia poate fi esalonata
[/i][/b]
ignatov andrei scrie:E clar ca si tu esti UN GREU, nu...?!?
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 35 vizitatori