Vasile_Bucovineanu scrie:Albinele traiesc pe pamant de sute de mii sau poate milioane de ani. Cum s-au descurcat oare atunci cand nu le punea nimeni folie peste scorburi si nici pungute cu apa?
yuonyuon scrie:cand nu citesti nimic si nu studiezi testezi ...ai un void in cap cat casa ..iar prima prostie auzita se lipeste de parca asa e decand lumea....(nu mai zic ca mai departe mai contaminezi si pe altu )
Bobocea dupa 500 de episoade postate pe youtub"educative" de abia a aflat din comentarii ca puietul capacit are nevoie de 35 de grade pentru metamorfoza.....ori la tras fratii lui de peste prut de maneca...
marius_sl scrie:Poate iau apa de pe folii, poate nu. Am vrut doar sa subliniez ca avem conditii asemanatoare. Probabil necesarul de apa e mult mai mare decat condensul de pe folii. Albinele au turat motoarele la maxim in perioada calda, iar vremea rea nu le-a dat ragaz sa le raceasca. E ca si cum ai merge pe autostrada cu 150, iar dupa 3 ore ramai fara antigel...
marius_sl scrie:Tare faza cu pastoralul iarna!Si, totusi, pt multi e Mesia!
ignatov andrei scrie:marius_sl scrie:Pana ieri, albinele isi luau apa din baltile din apropiere. Ieri, dupa scurta perioada hibernala, erau gramada pe fantana vecinilor. De ce oare??? Nu cumva nevoia urgenta de apa e motivul? Si am folii pe toti.
Si ce daca ai folii...?!?
Oameni buni, voi chiar credeti tampenia, prostia, gogorita asta, precum ca albinele iau apa de pe folie...?!?
jonny_it scrie:ignatov andrei scrie:marius_sl scrie:Pana ieri, albinele isi luau apa din baltile din apropiere. Ieri, dupa scurta perioada hibernala, erau gramada pe fantana vecinilor. De ce oare??? Nu cumva nevoia urgenta de apa e motivul? Si am folii pe toti.
Si ce daca ai folii...?!?
Oameni buni, voi chiar credeti tampenia, prostia, gogorita asta, precum ca albinele iau apa de pe folie...?!?
La mine stau aliniate la marginea foliei, toate cu trompa intinsa. Nu cred ca fac gimnastica.![]()
Va sun maine
ignatov andrei scrie:La folia de la turta sau de la punga cu sirop...![]()
jonny_it scrie:.......
Ultima data cand am dat sirop a fost pe la inceput de iunie 2019, vreme ploioasa si ramaneau roii fara hrana.
Turte nu dau deloc. Am cativa ani de cand nu le mai stresez cu prostii.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori