Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Bambucha » 15 Apr 2021, 14:46

Iti respect foarte mult optiunea ta, indiferent de motivatia respectiva din acel moment, probabil a fost una de blam fata de ideologia care te atrage mai mult, dar care te-a inselat sistematic. In mare si eu am ordinea post-belica occidentala ca si constructie vertebrala si fundament de viata, problema mare la noi in Ro e ca de la mana pana la gura (sau invers) se cam pierde totul pe drum... in sensul ca avem asteptari prea mari de la o nomenclatura catarata pe "tronul de aur" ce preda sistematic stafeta mai departe. Legat de VV este foarte simplu de verificat ce a facut. In 2016 a scos la concurs posturile de manager din spitale, apoi in 2017 PSD si-a pus la loc politrucii pe functii. Acum a incercat sa reia procedura si a fost scuturat instant!

In bula mea, solutia este simpla, dar intr-adevar dureroasa! E ca si cand te lasi de fumat sau te apuci sa faci un lucru, este un principiu foarte simplu. Ori il faci bine pana la capat, ori mai bine nu te mai apuci deloc. Atat de simpla este viata! Prin urmare, daca as fi la conducerea USR, ca sa revin on topic, m-as duce la pnl cu lista scurta de unde sa-si aleaga:
1. Capul lui Catu (probabil doar un executant marunt cu ordinul primit de posta speciala)
2. Destramarea coalitiei
3. Nominalizarea Lui VV la ministerul sanatatii.
4. Bonus alegeri anticipate.....cu psd la 50 %si constructia securista aur la 20 %

Tare ma tem, ca nu se va merge pe aceasta lista si ca USR va disparea nu in 4 ani ci in 2 luni dupa ce vor urma acelasi traseu si Ion, Drula si Nasui. Asa ca la urmatoarele alegeri probabil ca voi vota Viorica Dancila si partidul extremistradical aurist inainte de a aprinde si eu un chibrit si de a parasi acest loc.
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde ioanpuiu » 15 Apr 2021, 15:11

Eşti prea cătrănit :lol:
Imaginează-ţi că participi la o loterie a vizelor. Una cu bileţele într-o caciulă. Că nu te poţi retrage ulterior extragerii şi mergi acolo unde te duce norocul.
Unul trage Austria, altul Filipine, ţie îţi cade Corea de Nord.

Ce faci mai departe ?
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 15 Apr 2021, 15:30

Bambucha scrie:Iti respect foarte mult optiunea ta, indiferent de motivatia respectiva din acel moment, probabil a fost una de blam fata de ideologia care te atrage mai mult, dar care te-a inselat sistematic.

Nu ştiu la ce te-ai referit cu "acel moment" dar ca să fie limpede şi eu linistit, uite mărturisirea: viewtopic.php?f=38&t=5221&start=8448
mesajul din 10 Dec.
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 15 Apr 2021, 15:33

Ultima propoziţie, una stingheră, chiar desupra semnăturii.
ioanpuiu

Mesajde Bambucha » 15 Apr 2021, 16:54

ioanpuiu scrie:Eşti prea cătrănit :lol:
Imaginează-ţi că participi la o loterie a vizelor. Una cu bileţele într-o caciulă. Că nu te poţi retrage ulterior extragerii şi mergi acolo unde te duce norocul.
Unul trage Austria, altul Filipine, ţie îţi cade Corea de Nord.

Ce faci mai departe ?

Am fost ieri :lol:
M-a surprins gestul suprem de lasitate si maniera de exprimare al acelui individ, https://www.facebook.com/mihaisora/post ... 5591129762

Azi sunt cu sange rece, in situatia de mai sus mi-as pune neoprenul, si as da din maini pana in Japonia, indiferent de riscuri/pret. https://www.facebook.com/groups/japonia
De altfel sunt din ce in ce mai deconectat de cultura damboviteana...

https://www.radioro.us/ recomand, pe oriunde te poarta pasii!
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Shrek » 15 Apr 2021, 21:04

Mai stiti bancul cela cu badia care s-o dus cu vaca/boul in târg?! Cică un bade ținea o vaca de funie in târg si la un moment dat, vine un musteriu.
-Bade, vaca dumitale da lapte? Cam cât?
-Badia uitandu-se lung ii răspunse sec: nu!
-Dar de munca ii buna, trage in jug?, întreba musteriu'.
-Nu! Răspunse sec, badea!
-Inseamna ca-i buna de prașila Are vițel? Întreba oarecum nedumerit musteriu'.
-Nu, ii stearpă!
-Și ce faci cu ea, vrei s-o vinzi?
-Nu!
-Atunci de ce ai venit cu ea la târg?
-Am vrut numa s-o fac de ras!
.......
Acu' in locul badiei vi-l imaginați pe Johanis iar in locul vacii.....usr-ul!
Zilele astea, badia nost, o dat una peste bot usr-ului de s-o c*cat udmr-ul pe el! Numa sa vedeti ce liniște s-o făcut in clasa!
Doar nu va imaginati ca scatoalca era pentru usr?! Nuuuuu! Ținta este udmr-ul s-o lase mai moale cu obiecțiile la desființarea siij si sa il schimbe mai iute pe prefectul de Timis. Si pe unde nu se inteleg cu pnl-iști cum ar fi la Cluj!
Cum zicea cineva p'aci: canele nu pleacă de buna voie de la măcelărie!
Shrek

Mesajde Bambucha » 16 Apr 2021, 08:12

ioanpuiu scrie:Ultima propoziţie, una stingheră, chiar desupra semnăturii.

Acum am vazut.
Dupa mazilirea LCK un alt moment reprezentativ cu puternic impact de simbol pentru Romania, a fost demiterea unui profesionist ca Andreea Moldovan in corul de scroafe incaltate "fa nenorocito"! si acompaniate in surdina de toata floarea intelligence formatoare de opinie din presa romaneasca (vezi CTP, Dan Tapalaga, Ioana Dogioiu, Ion M Ionita, si multi alti latrai la apelul bocancilor).
D-abia de acum, daca isi vor cimenta pozitia de capra si de capul jos, USRPLUS vor ateriza fortat, d-abia acum sunt in mare pericol sa-si piarda baza de sustinere electorala, singura ce i-a pus acolo si nu zgomotul de fundal!

Din punctul meu de vedere apa s-a facut cristal, asa ca am o pofta de a inota cu entuziasmul si energia unui om de 20 si intelepciunea unuia de 60.
Daca pana acum aveam dosul in 2 luntre, dintr-o data s-a ridicat toata ceata si simt asa o lumina incredibila, e greu de descris acest sentiment, e ceva biblic :P
Cu atat mai mult si-au castigat respectul meu oameni ca Dan Margarit, Dorian, Cristi Bratu, Radu Dulau, ca sa fac si o analogie la comunitatea de stupari romani din toata lumea.
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde feederman » 16 Apr 2021, 09:21

Cutremur pe Dambovita cu implicatii asupra inclinarii axei Pamantului. Greuceanul de la sanatate, luptator cu mafiile mici si mari, a fost invins tocmai cand isi ascutea palosul in vederea decapitarii –cel putin partiale, dar intentia conteaza - a balaurului devorator de masti si siringi de unica folosinta. Omenirea este oripilata si ingrozita de cataclismul prognozat a se abate asupra bietei Romanii. Acolo unde Vladut nu e , nimic nu e! Un vuiet se aude din ce in ce mai tare, care vine, vine, vine, si se pravaleste peste pasnicii romanasi ; ciudat, cu viteza peste limita normala, aproape instantaneu, perfect coordonata si insusita rapid de 14% dintre analistele si analistii aglomerati pe facebook. Intr-un glas, fara greseala , dupa modelul patentat de meseriasii raspandaci ai psd, insa aproape instantaneu, groaza s-a instalat printre unicii romani salvatori neintelesi ai natiunii.
Aman! Aman! se vaicaresc , cu jale zicand in sinea lor . Imaturitate! Am b…o! Am ...! Ce ne-om face?! Se reface USL!
Trecut prin uzura unei guvernari de avarie, cu mainile si picioarele legate de un parlament al mafiei antidemocratice provenita din avortonii PCR si UTC , PNL a reusit sa depaseasca barierele calomniiilor si ale loviturilor pe la spate concretizate prin trimiterea in derizoriu a tuturor masurilor luate, reprosurile de inactivitate, acuzatiile de nepotism assimilate unor tragedii nationale cu consecinte cosmice, sabotarile sistematice ale masurilor antipandemie , exagerarile si interpretarile de rea credinta, la care usr a marsat cot la cot cu Psd. Acesta este adevarul! Sau aveti memoria scurta?! Totul pentru ca klaar als Cristal sa mai prinda niste locuri caldute in parlament, pentru ca crema intelectualitatii romanesti -sic- s-a dezvatat de munca si s-a naravit la masina de parlamentar. Si totusi prin rabdare , ratiune si buna vointa s-a reusit construirea unei aliante de guvernare, care constituie o speranta pentru Romania. In fata atator probleme care blocheaza tara, mai este loc de tafna ? Suficienta, aroganta , dispretul fata de coechipieri si fata de cei ce i-au trimis acolo este toxica pentru Romania. Cand TVR si Radio Romania sunt anexe A3 , cand CCR placheaza guvernul si parlamentul la orice initiativa legislativa, cand avocatul poporului merge pe pilot automat ghidat din subteranele din Kiseleff, cand un derbedeu confisca metroul, cand Tarom este feuda clanurilor infratite, cand Bucurestiul este sufocat si alimentat pe sponci cu apa si caldura, cand sectia speciala sfideaza principiile dintotdeauna ale justitiei, cand justitia este schioapa si imposibil de vindecat pe termen mediu, cand jaful tolerat de sistemul de pensii si cel de salarizare ramane neatins, tu, luminita pitita undeva in firidele tunelului, iti permiti sa te superi , sa ameninti cu trecerea in opozitie, si cu alegeri anticipate? Eforturile si grijile a milioane de romani care au iesit in strada , vor fi aruncate la gunoi pentru ca lui bebe I s-a luat jucaria? Votantul naucit are tot dreptul sa puna intrebarea : Pe cine slujiti voi de fapt? Ce salvati voi, in afara de scaunele voastre?
USL se poate reface?! Tot ce se poate. Judecand dupa compatibilitatile de naravuri si aspiratii , uniti in cuget si simtiri de spaima pierderii fotoliilor , o redefinire ar revigora principiul salvarii nationale intr-o infratire familiala, care i-ar putea reuni pe intelectualii de talie planetara Ciolacu, Simonis si Coarna, Firea, Solomon si Ghita, Simion, Tanasa si Sosoaca cu genialii, neintelesii, prezumptivi salvatori ai Romaniei. Deci USL a murit, traiasca USSR? Vreti alegeri aniticipate? Fie! Nu adduce anul ce adduce ceasul.!
N-ar fi mai bine sa va insusiti si sa respectati o data regulile culturii politice democrate?
Maturizati-va odata! Bagati-va capul in apa rece , si treceti la treaba.!
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde feederman » 16 Apr 2021, 15:51

Scos din curtea guvernului, copilul minune al usr+ si-a aranjat o conferinta de presa in care a imprastiat o multime de acuzatii ranchiunoase. Toate de o gravitate deosebita.
In raspunsurile la intrebari, premierul Romaniei aflat la Cluj, cu atributii constitutionale fara echivoc, a raspuns de doua ori pe tema neregulilor grave semnalate de petentul persoana fizica Vladut. In conformitate cu legile Romaniei si regulamentul de functionare al guvernului, responsabil de coordonarea ministerului sanatatii este vice prim ministrul …Dan Barna, a precizat PM. asta-ipentru cei ce nu stiau.
“ Ii cer public domnului Barna sa spuna daca a fost informat de aceste nereguli sau nu” , a soptit anemic Catu. Dar sub soaptata lui bolnaviciosa se iteste o bomba cu ceas, pe care cei ce credeau ca aceasta guvernare este o mahala sau un balci balcanic, nu o vor putea evita si vor trebui sa invete lectia. Cum zice intaiul fost profesor al tarii : Un pas la stanga incetisor si-apoi doi pasi la drepta lor.
Iar acum cetateanul derutat poate sa puna si el trei pana la cinci intrebari:
1. A fost D Barna informat, dar nu i- a raportat primului ministru?
2 Daca a fost informat , de ce nu a raportat? A fost rea credinta sau incompetenta, ca alta varianta nu e?
3 Daca nu a fost informat, cine se face vinovat de ascunderea “ adevarului”?
4 A auzit d-l Barna si colegii sai de luptă pentru salvarea tărisoarei, de demisia de onoare?
5 Daca de demisie nu a auzit, de onoare stie ceva?
Oricum bolovanul urnit spre vale si-a schimbat directia si se indreapta grabit spre caprele raioase ale Irinucai . Va mai scapa cate o capra, doua, dar cosmelia se va scutura binisor. Rezultatul: Ori, Ori ! C-asa-i la noi unde dai si unde crapa!
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Bambucha » 16 Apr 2021, 19:15

Prin gestul miselesc de a-l demite pe cel mai bun ministru al sanatatii, pe care l-a dat Romania, primul ministru Partzu a condamnat PNL la irelevanta, asta a fost ziua in care liberalii au pierdut alegerile, cu toti banii scursi in curcubeul de latrine media si catre hoardele de postaci de pe retelele sociale. A fost "cea mai inteligenta" mutare vazuta vreodata (ciumpalacu&si comuna primitiva aurista a strigat, partzul zombi s-a executat), este absolut incredibil ce strategi de talie mondiala are acest partid! "Animale politice" in toata regula ce toarna gaz pe foc, si daca mai exista vreo urma de indoiala detonatorii psd = inima pnl, avem aceeasi mizerie!
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Bambucha » 16 Apr 2021, 19:43

Buy E.U.
Bambucha

Mesajde ioanpuiu » 16 Apr 2021, 20:54

Bambucha scrie:
ioanpuiu scrie:Ultima propoziţie, una stingheră, chiar desupra semnăturii.

Acum am vazut.

Îmi pare rău pentru tine, nu pentru mine.
Probabil că ţi-a fost greu în toată perioada asta să crezi că ai fost înşelat încă o dată, că eu una vorbesc şi alta fumez.
Cred că ai privit în urmă, ai inlocuit filtrele şi ai reevaluat.
Ce încurcătură! :lol:

Bine că s-a rezolvat. Mă gîndesc la majuscule pentru viitor ;)
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 16 Apr 2021, 21:20

Ce scandal s-a declanşat!
Ceartă ca la un divorţ civil între soţ şi soţie.
Dezvăluirile astea tardive, care se fac numai după ce ai ieşit din schemă, sunt puţin credibile pentru mine.
Chiar nu înţlegeam de unde izvorăşte aplombul parţilor în disputa asta, de unde atâta lipsă de flexibilitate. Se au la mână unii pe alţii şi fac un joc de şantaj.
Gestionarea pandemiei este o mare problemă pentru orice guvern din lumea asta.
Cosmetizarea situaţiei este o ispită puternică şi se practică peste tot. Noi cetăţenii, ştim ce ne lasă ei să aflăm şi nu numai în Ro.

USR joacă mai dur decât s-au aşteptat cei de la PNL dar nu ştiu dacă vor merge până la capăt deoarece asta ar însemana să se îngroape unii pe alţii.
Nu există nevinovaţi în hora asta.

Despre norocul morbid (dacă se poate formula aşa) mă abţin deocamdată.
ioanpuiu

Mesajde Cristian IONITA » 16 Apr 2021, 22:29

Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Bambucha » 17 Apr 2021, 10:39

ioanpuiu scrie:Probabil că ţi-a fost greu în toată perioada asta să crezi că ai fost înşelat încă o dată, că eu una vorbesc şi alta fumez.

Nu Puiule, nu s-a pus niciodata asa problema, pentru mine esti un sufletel pereche si sper sa am privilegiul de a inota asa impreuna, cativa kilometri undeva, candva... intr-un apus de soare pe coasta adriatica-dalmatica.
Sunt detasat ca spirit de mult de ce se intampla pe plaiul dambovitean, desi trupul inca mi se zvarcoleste in aceasta mlastina. Azi mai mult ca niciodata, viata unui om incape intr-un banal hard-disk dintr-un laptop, nu e deloc greu de a lasa aerul irespirabil (la propriu si la figurat) in urma. Ma simt extraordinar de privilegiat sa pot inchide lumina dintr-un singur buton.
De mult nu mai am asteptari, am inteles de mult ca dosarul revolutiei, dosarul mineriadei, 10 august... vor ramane ingropate si ca nici un om de buna credinta va putea schimba ceva, rezistenta la schimbare este atat de inradacinata in ADN-ul acestui popor incat poate doar focul si apa sa fie solutia :lol:
Buy E.U.
Bambucha

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE