Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Cristian IONITA » 09 Mar 2022, 09:53

Bezna Zorilor scrie:Va rog frumos, puneti si cu copii rusi, si ei sunt copilasi!

te-am indrumat mai devreme .... gasesti (doar) la ambasada Rusiei din Bucuresti .... de ce doar acolo? .... poate din cauza ca (cel putin pana acum) nu a invadat nimeni rusia ...
sa mai avem rabdare cateva saptamanii ca efectul restrictiilor economice (inteleg ca or sa se renunte la importurile de petrol din Rusia) sa-si faca efectul .... si o sa vedem generalizata saracia aia lucie specifica regimurilor totalitare gen Corea de Nord .... cand jegosii din conducere vor sta calare pe popor in patele slugoilor inarmati dar punand in carca dusmanilor externi (majoritatea inchipuiti) toate neajunsurile.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde yuonyuon » 09 Mar 2022, 13:15

nu vreau sa fiu cel care aduce vestile proaste dar europa e cea care intra in criza.....

urmariti pretu rublei si o sa intelegeti de ce multi cred ca rusia e in faliment....cum era melodia "tocmai ce vati luat teapa".. :lol:

in olanda avem 2.5E motorina ..deja nu mai e amuzant deloc.....
yuonyuon

Mesajde feederman » 09 Mar 2022, 16:39

Pentru egalitatea de sanse la informare. Ceva despre copilasii rusi persecutati de nazista asta mica. Nu inteleg: cred ca scrie in ungureste . Rog cunoscatorii sa ne spuna si noua astora de nu citiram in viata noastra nici o carte, ce zice acolo de simpaticii copilasii rusi .; nazdravani nevoie mare.
Este de inteles ingrijorarea fata de nefericitii din Olanda, care cat de curand vor cumpara benzina cu 4 euroi. Amatorii de discount sunt asteptati in imprejurimile Kamceatcai; benzina e pe nimic si se livreaza la baraca cu aruncatorul de flacari. Xороший маршрут, барабаны играют! Xороший маршрут !
Xороший маршрут, барабаны играют, Xороший маршрут!
https://nypost.com/2022/03/08/ukraine-g ... ps-family/
Cand moare un copil, moare un strop de lumina.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Bezna Zorilor » 09 Mar 2022, 18:02

Sa revin...

Mai pun o data cele doua intrebari pentru aspiratorul sosetelor globale, pe nume Ionita! Lucrand cu materialul clientului si cu logica lui, desigur...

1) S'a urcat in trenul care duce catre vest, pentru confortul personal (plapumioara, caldurica)?
2) Considera ca globalismul este o solutie buna si pentru Romania, ca sa nu mai fie plina de pomanagii?

si 3) Dupa cum se vede, americanii lucreaza prin interpusi, adica prin sclaveti vanduti, sa se bata cu rusii... este dispus Ionita sa reprezinte Romania pe front la cererea Nato?
si 4) Cum este sa stai cu gura larg deschisa la primire? Adica sa strigi ca pomanaigiii stau cu traistele deschise sa vina pesedeul, in timp ce ti'o iei la mu*ie de la americani?

Multumesc, sa nu'mi raspunda, se stie cine sunt hahalerele, zoaiele, scursurile, adunaturile de compromisuri!
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde Cristian IONITA » 09 Mar 2022, 21:07

Bag de seama ca ai ratat

Cristian IONITA scrie:
Bezna Zorilor scrie:Mai pun o data cele doua intrebari pentru aspiratorul sosetelor globale, pe nume Ionita! Lucrand cu materialul clientului si cu logica lui, desigur...

1) S'a urcat in trenul care duce catre vest, pentru confortul personal (plapumioara, caldurica)?
2) Considera ca globalismul este o solutie buna si pentru Romania, ca sa nu mai fie plina de pomanagii?

si 3) Dupa cum se vede, americanii lucreaza prin interpusi, adica prin sclaveti vanduti, sa se bata cu rusii... este dispus Ionita sa reprezinte Romania pe front la cererea Nato?
si 4) Cum este sa stai cu gura larg deschisa la primire? Adica sa strigi ca pomanaigiii stau cu traistele deschise sa vina pesedeul, in timp ce ti'o iei la mu*ie de la americani?

Multumesc, sa nu'mi raspunda, se stie cine sunt hahalerele, zoaiele, scursurile, adunaturile de compromisuri!

Colega .... uite ca nu o sa-ti raspund .... sa te vad ce faci?
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 09 Mar 2022, 21:12

yuonyuon scrie:nu vreau sa fiu cel care aduce vestile proaste dar europa e cea care intra in criza.....

urmariti pretu rublei si o sa intelegeti de ce multi cred ca rusia e in faliment....cum era melodia "tocmai ce vati luat teapa".. :lol:

Acum am revenit de la Sinaia ... a fost o zi minunata de schi.

Pe drum de pe la Ploiesti mari cozi la TOATE statiile de carburant, prin Bucuresti traficul blocat de masinile care faceau coada la statie peco.
Fix ca si acum 2 ani pe vremea asta cand imbecilii au golit rafturile din supermarcheturi :) .
Zvonistica si isteria caracterizeaza Romania :D
Cristian IONITA

Mesajde Bambucha » 09 Mar 2022, 22:00

Armata rosie in plina actiune de ... "denazificare"

https://twitter.com/markito0171/status/ ... 1764970499
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde yuonyuon » 09 Mar 2022, 22:21

Cristian IONITA scrie:
yuonyuon scrie:nu vreau sa fiu cel care aduce vestile proaste dar europa e cea care intra in criza.....

Acum am revenit de la Sinaia ... a fost o zi minunata de schi.

Pe drum de pe la Ploiesti mari cozi la TOATE statiile de carburant, prin Bucuresti traficul blocat de masinile care faceau coada la statie peco.
Fix ca si acum 2 ani pe vremea asta cand imbecilii au golit rafturile din supermarcheturi :) .
Zvonistica si isteria caracterizeaza Romania :D
omului in general...este in ADN ...
la sfarsitul lunii va fi sub 7 lei si multi or sa stea bosumflati :lol:
yuonyuon

Mesajde Cristian IONITA » 09 Mar 2022, 22:52

Uite aici oameni cu adevarat "amuzati"

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 1206365885
Cristian IONITA

Mesajde Bezna Zorilor » 10 Mar 2022, 01:18

Ionita, tu nu ai cum sa raspunzi la intrebarile alea, nu pentru ca nu vrei, ci pentru ca nu poti. De asta le si pun in repetitie, pentru ca nu ai cum sa raspunzi la ele.
Vad ca esti foarte prezent la toate aberatiile, ai si tu o sansa sa iti faci loc. Pe la logica cand se pune problema, imediat te dai disparut. Asta'i, ca lucrez cu materialu' oferit de tine, nimic surprinzator.

Nici nu stiu de ce te'ai mai obosit sa ma anunti ca nu o sa imi raspunzi, nu e clar, dracu?
Nu stiu lumea, da' io sunt de mult lamurita ce scursura esti tu. Ah, ca ai mai aterizat pe la o masa, ca am mai vb la telefon, ca erai pe la mine prin lista de prieteni pe feisbuc, sa stii ca nu retrag ceea ce am zis inainte sa te cunosc fata in fata. Omul in scris este cel adevarat, fata in fata e fortat de conjuncturi. Iar tu esti o javra de la primul rand cu care m'ai interpelat pe acest forum. O javra si un oportunist care nu face altceva decat sa se strecoare.
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde Cristian IONITA » 10 Mar 2022, 07:02

Vai de mine ... da cine a sustinut altfel? .... pentru unii sunt a mai javra dintre javre.
Dar daca-mi permiti un sfat ... incearca sa cataloghezi si dupa fapte .... stiu ca iti vine greu pentru ca esti lipsita de repere ... dar asa ar fi obiectiv. Spor
Cristian IONITA

Mesajde Neafiliatul » 10 Mar 2022, 08:03

Neafiliatul

Mesajde feederman » 10 Mar 2022, 09:37

[quote="Shrek"][quote="yuonyuon"]...
intrebare deadevaratelea.... ce ati face daca maine romania ar intra in razboi?? ...exercitiu....de imaginatie.....
......[/quote]
Precum stiti, eu am o imaginație bogată! Ce facem? Ce fac toți românii care au depus un jurământ! Stiti, ala care se termina"....chiar cu prețul vietii"! Ca vrem ca nu vrem, asta este.
Ce facem noi ăștia care nu prea suportăm rusia si mai avem tupeul sa si scriem despre asta? Nu stiu, poate un canal, poate mergem la vânătoare in siberia. Sunt sigur că dacă se vor intoarce( bolșevicii, sau rusii in general), se vor găsi multe cozi de topor care vor face liste cu " dușmanii orînduirii....., care o fi ea"![/quote]
Cum ar spune rusii. Uau! Sau ipocrizia pe cele mai inalte culmi, cum ar spune hodorogii bolsevici. Acestia din urma – precum stiti- neavand o imaginatie bogata ci “decat“ o ciudatenie comportamentala carora unii ii mai zic si neuitare, se scarpina in barba lor cea rara si sura, cu nedumerire zicand in sinea lor : E cale lunga de la Vaslui la Plevna, dar de la “ tu ti-ai trimite copii sa moara pentru…” ( Idee in esenta ei si prezentata decat cu aproxmatie) si pana la ”… juramant’’ este o distanta stelara, la fel ca si cea dintre atitudinea agresiv antieuropeana manifestata pana de curand , cu predilectie in iarna 2017, si proaspata fobie fata de rusi Asumarea hotarata a convingerii de ultima ora sugereaza refrenul lyric zbierat cu toata forta patriotismului colectiv intarit cu coniac zarea la litru, in timpul oficierii chiolhanurilor de 8 martie, cand tovarasele se urcau pe masa, iar clasa muncitoare se retragea sub masa: ‘’ Ce ne-om face noi … rromanii de –or veni americanii…’’ De asemenea putinele amintiri personale mi-l readuc in prezent pe un fost activist de partid refugiat din Amarastii de jos/ // 44, acolo unde si –a intarcat dracu copiii, si recuperat dupa 89 de o universitate democratica de ra/hat. Ajuns in fata auditoriului de circumsatanta, cotofana care se credea soim, presara fiecare prelegere cu cate o marturisire plina de mandrie: Precum stiti , asa cum zicem noi ardelenii… Puah! La asa ardeleni , asa character.
Ps Cunosc argumentul unei imaginatii bogate. Hodorog…. Ceva nou pe //44?
Si ceva despre copilasii oropsiti.
Un nevinovat copilas rus rapus cu cruzime de o organizatie fascista. Ucraineana. http://www.africansinrussia.com/blogs/a ... -in-metro/
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde ioanpuiu » 10 Mar 2022, 16:26

Serghei Lavrov la iUmor sau curvăsărie rusească ?
Lavrov.png

" ... sau care ar putea începe acolo" ... şi unde să ajungă, în Rusia ? Ce rus normal cu capu' se poate gândi că Ucraina poate fi o ameninţare militară
pentru ei cănd conflictul cu separatiştii din Donbas trenează de atâtia ani?
Donetsk - Copy.png

umor involuntar sau ...
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde feederman » 10 Mar 2022, 17:43

Daca ar putea sa inceapa de acolo, sa le dea vreo doua bombe in cap si la aia din Galapagos, ca si de acolo ar putea sa inceapa, ba chiar si Fiji se pare ca se inarmeaza de zor. Nazisti aia deja si-au facut un stoc mare de sulite din bambus cu varf din cochilii de stridii. Primejdia pandeste in papuris. Muicaaa multi te-au dusmanit, ca esti neam blagoslovit.
Inca unul cazut pentru patrie:
https://twitter.com/SlavaMalamud/status ... 20/photo/1
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Bezna Zorilor » 10 Mar 2022, 22:19

Apropo de lipsa de repere, doar urmariti interviurile lui Putin... e departe de oricine altcineva. La el acolo se stie ca e dictatura, problema se pune cand intr'o democratie se intampla ce se intampla intr'o dictatura.
Avea cineva impresia ca rusul lasa acolo americanii sa bage batul la el in gard...daca se poate sa ii darame si civilizatia? Poate doar Ionita care abia asteapta sa il vada pe rus la pamant! Nu se va intampla!
Toate scursurile lingatoare la democratie si'o vor lua la mue, intai de la americani, apoi de la rus.
Ionita - troll, chiar nu poate fi tratat ca un om normal care ia parte decent la o conversatie.
Bezna Zorilor

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE