Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Cristian IONITA » 06 Apr 2022, 06:57

https://www.aktual24.ro/primele-tancuri ... -sa-ajute/

Pomana se intoarce .... in 1968 armata sovietica (cu multe alte din lagarul sovietic) a vizitat Praga si a daruit cehilor comunism cu japca .... acum cehii intorc gestul ... daruind ucrainielor blindate care sa contribuie la apararea Ucrainei.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde feederman » 06 Apr 2022, 08:29

Omurbekov Azatbek Asanbekovich. Un pravoslavnic rus cu privirea piezisa binecuvantat de biserica rusa.
https://www.thetimes.co.uk/article/butc ... -2st2qjcpr
Si grupa mica de copilasi rusi cu privire piezisa, la joaca preferata de-a nazistii si vardistii.
https://news.euro-24.com/world/139407.html
https://www.stiridecluj.ro/national/fot ... in-siberia
https://www.google.com/search?rlz=1C1CH ... dq3I0SG4SG
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde marco68 » 06 Apr 2022, 08:42

Unii spun ca mortii din Bucea miscau si se ridicau dupa filmare.....cine mai stie!!
Fii ca apa, prietene!
marco68

Mesajde Donbazil » 06 Apr 2022, 09:17

Salut!

Eu am trăit vremurile revoluției de la Timișoara - alea cu morții ”arși cu acid”, legați cu sârmă și copii scoși din burta mamelor.... :oops: :cry: :oops:
Donbazil

Mesajde ioanpuiu » 06 Apr 2022, 12:09

marco68 scrie:Unii spun ca mortii din Bucea miscau si se ridicau dupa filmare.....cine mai stie!!

Cine vrea să ştie, caută.

La dimensiunea asta nu se vede mare lucru
rezoluţie.png
rezoluţie.png (198.36 KiB) Vizualizat de 3089 ori

Nu pot încărca fotografii la rezoluţie mare, nu întregi dar merge un decupaj.
uite un detaliu:
Crime detaliu.png

Mult mai clar se poate vedea fotografia (asta şi multe altele) dacă accesaţi linkul https://forbes.ua/ru/inside/rosiyski-ma ... 42022-5251

Poate acum te lămureşti dacă ... "mortii din Bucea miscau si se ridicau dupa filmare"
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde jonny_it » 06 Apr 2022, 12:37

marco68 scrie:Unii spun ca mortii din Bucea miscau si se ridicau dupa filmare.....cine mai stie!!

Cine a baut suficienta vodka sau a fumat cofraje de oua probabil i-a vazut si alergand.
jonny_it

Mesajde Cristian IONITA » 06 Apr 2022, 18:49

Donbazil scrie:Salut!

Eu am trăit vremurile revoluției de la Timișoara - alea cu morții ”arși cu acid”, legați cu sârmă și copii scoși din burta mamelor.... :oops: :cry: :oops:

Adevarul ca la Timișoara au fost doar arși în crematoriu.
Operațiune făcută de colegii tai .... beneficiari de pensii si cu pretentii de oamenii de onoare .... fi-mi-ar scârbă ca mulții ticăloși are țara asta.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Shrek » 06 Apr 2022, 19:13

Ceva mai in urma povesteam despre un neamt " autentic" ajuns la o varsta respectabilă care susținea că holocaustul a fost inventat de americani! Semn ca invatamantul politico-ideologic comunist si-a facut treaba! Valabil si in romanica! Poate unele chestii din război sunt prezentate pentru a crea o emoție intensă. Ori pentru a întoarce eu împotriva rușilor. Dar ororile săvârșite în războiul de acum, sunt identice cu cele din al doilea război mondial! Davai ceas, davai palton nu a fost inventat acum....
..
Donbazil scrie:Salut!

Operațiunea trandafirul s-a numit, daca nu ma înșel! Aceea de a sterge urmele masacrului de la Timișoara. Si, da, unele cadavre au fost duse la morga legate la mâini! Nu stim daca erau cătușe, sarma ghimpată, pânza albă, etc! Despre femei gravide, nu am auzit!
Am auzit ca la Lugoj mai lucra teclemn! Sa luam de acolo niste cozi ( de topor) de unelte si sa mergem peste ucraineni, mama lor de naziști.......
Shrek

Mesajde Bambucha » 07 Apr 2022, 11:17

Cine sa mai stie... Unii regreta ca Hitler n-a fost lasat sa niveleze Rusia GRUENDLICH! N-ar mai fi existat azi probabil fecioara neprihanita si virgina aka putin pe calul alb nazisto-imperialist.
E "relativa" toata treaba... asta. Certitudinea e ca vor veni vremuri din ce in ce mai complicate, asa ca fiecare ar trebui sa se pregateasca "sufleteste".
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde yuonyuon » 07 Apr 2022, 18:41

hai sa dau si eu un coment lui marko, vad ca e la "moda" :D

miscau nu miscau..ce conteaza...efectul e acelasi....
efectul creat de media...un lucru e sigur: cu cat vedem mai multe atrocități cu atat si noi devenim mai indiferenti si mai rai......se construieste ura ,dispret si razbunare pentru ceva anume...

si ca tot facem comparatii intre razboiul nr doi si cel ce vrea sa vina acu... cu nr 3....
capitalismul("democratia") a plecat de la vest la est ....noua ordine pleaca de la est la vest......
si DA capitalismul a fost sponsorizat de vest iar nazaistii scosi afara de americani imediat dupa razboi .....scosi afara insemnand ajutati cu acte si relocati in america de sud ...cu zecile de mii...lafel ca si tehnicienii de top ce au ajuns in SUA....practic germania (ce o fi insemnand asta??) nu a pierdut nimik ..... cum e posibil o tara care a pierdut razboiul sa fie nr 1 in europa?

holocaustu parca nu prea pica 100% pe spatele nemtilor ...depinde deunde privim ...
yuonyuon

Mesajde jonny_it » 07 Apr 2022, 20:43

yuonyuon scrie:holocaustu parca nu prea pica 100% pe spatele nemtilor ...depinde deunde privim ...

Vedeti cine au fost sponsorii lui "mister H" si o sa fie si mai clar totul.
In al doilea razboi mondial nu au existat buni si rai daca studiem bine ce s-a intamplat si care au fost motivele.
jonny_it

Mesajde yuonyuon » 07 Apr 2022, 21:18

jonny_it scrie:
yuonyuon scrie:holocaustu parca nu prea pica 100% pe spatele nemtilor ...depinde deunde privim ...

Vedeti cine au fost sponsorii lui "mister H" si o sa fie si mai clar totul.
In al doilea razboi mondial nu au existat buni si rai daca studiem bine ce s-a intamplat si care au fost motivele.
nemtii au jucat rolul de "oponent malefic" ...acum i a venit randul domnului Putin.....si a construit cariera pentru acest eveniment ....acum tre sa joace....
yuonyuon

Mesajde marco68 » 08 Apr 2022, 08:48

Bunicul meu a fost in ambele razboaie...eram prea mic sa inteleg ce povestea ,10 -11 ani ,dar n-am uitat emotiile care le simteam,tot ce inseamna razboi e doar suferinta....multa si crunta. Din cauza lacomiei pamintul musteste de singe.
Lacrimile necazurilor curg mereu pe obrajii nevinovatilor.
Fii ca apa, prietene!
marco68

Mesajde feederman » 08 Apr 2022, 08:49

[color=#0080FF][quote][b]Unii spun ca mortii din Bucea miscau si se ridicau dupa filmare.....cine mai stie!![/b][/quote][/color]
Cu siguranta ca astia care vad mortii, morti de tot– mai prosti fiind - vad intr-o a 4-a dimensiune, una virtuala de 4D. … cine mai stie?! Ei uite ca astia, unii, mai stiu; Putin , Lavrov si imb… cilul ala umflat de la ONU, stiu ca la Bucea s-a turnat un film de propaganda, de catre zapad, vesnicul dusman al maicutei. Tot ei stiu ca se pregateste un remake cu mai multi figuranti, pentru mai multa credibilitate, undeva prin vecini. Amatorii de film si de figuratie vor fi asteptati cu pastille concentrate de 7,62. La cerere se poate face o derogare pentru 105 mm. Mergeti dragi cinefili cu incredere sa va convingeti si nu va ridicati inainte de comanda “ Cut” (Закрыто!=Zakrîto); s-ar putea sa repetati secventa. Transportul se deconteaza doar la dus. F. Nu va faceti griji pentru urmatoarea zi; finalul se va asigura cu excavatorul si buldozerul , pe cheltuiala scenaristului.
PS1: Putin a numit-o operatie speciala; beşică ăla de la ONU a zis; “aşa este la război”… cine mai stie!!(?!)
PS2: Ramane o intrebare : Ce-ai cautat mă in curte la moşii si la babele alea ? De ce le-ai daramat casa si coteţul de gaini? De ce le-ai omorat cânele?
https://observatornews.ro/extern/ambasa ... 65635.html
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Bambucha » 08 Apr 2022, 09:39

marco68 scrie:Bunicul meu a fost in ambele razboaie...eram prea mic sa inteleg ce povestea ,10 -11 ani ,dar n-am uitat emotiile care le simteam,tot ce inseamna razboi e doar suferinta....multa si crunta. Din cauza lacomiei pamintul musteste de singe.
Lacrimile necazurilor curg mereu pe obrajii nevinovatilor.

Cu totii avem/am avut, parinti/bunici raniti sau ucisi pe front, de aceea este infiorator si sub orice demnitate umana cum unii adera la propaganda regimului criminal de la kremlin.
Memoria colectiva a acelor crime la scara industriala (conform Stalin: o crima este ceva tragic, crima unui milion este statistica) ar trebui sa se rasfranga pe zeci de generatii nu doar 2 sau 3.
Lectiile catastrofelor umanitare din sec xx ... Germania si-a inavatat lectia si a incercat smerita, naiva sa traiasca intr-o lume mai buna, Rusia prin "elita" criminala, medievala NU!
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde feederman » 08 Apr 2022, 11:01

[quote="Bambucha"] [u]Cu totii avem/am avut, parinti/bunici raniti sau ucisi pe front, de aceea este infiorator si sub orice demnitate umana cum unii adera la propaganda regimului criminal de la kremlin[/u].[/quote]
Daca buneii sau taticii s-au intors calare pe tancurile sovietice ale diviziilor de tradatori, Tudor Vladimirescu sau Horia, Closca si Crisan, atunci nu se poate vorbi de demnitate umana nici in cazul lor nici al urmasilor lor. Atitudinea urmasilor si aprobarea crimelor kremlinului, trebuie cautata radacinile lor , adica in avantajele de care buneii si taticii au beneficiat dupa 23 august '44, cand in mod abuziv si in dispret fata de valorile morale si fata de meritele personale ale Romanilor cinstiti, au fost numiti: militieni, securisti, ofiteri, gardieni de puscarie, activisti de partid, functionari, profesori , academicieni, judecatori si asesori populari, ingineri , directori de fabrici si de institutii; au primit locuinte, salarii, pensii si drept de mostenire pe functii. Pe scurt omul nou.
Un individ care ranjeste cand se refera la crimele din Ucraina, poate fi, de/ ment, pr..., neinformat, dar cel mai probabil este un mostenitor interesat si cinic al unui loc pe lista reactualizata a acelor tradatori si profitori pe care-i mostenesc.
Caci la timpuri noi , tot noi!

[quote][u]Din cauza lacomiei pamantul musteste de sange[/u][/quote]
Un adevar exceptional desi cu caracter general. Pentru inlaturarea confuziilor unii cititori mai neincrezatori ar dori sa stie punctual : 1 Cine sunt [u]acum[/u] cei lacomi: nome, prenome, institution ? 2 Care anume pamant musteste [u]acum[/u]: loc, denumire?
Cu mii de multumiri!
Sa nu uiti Darie!
feederman

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE