Mortii miscau si se ridicau dupa filmare! Cine vrea sa caute gaseste!
Asta cu Putin e criminal si americanii au facut doar bine pe planeta...sunt niste basini...nu stiu de ce va mai pierdeti vremea sa scrieti aberatii, era de inteles daca va platea cineva ca scribi de presa...dar asa..... Nu ne mai facem bine....

pentru ca nimeni nu invata nimic.
Americanii sunt autorii nenorocirii de ani de zile... Dar Putin e de vina, nu'i asa?
Astia care sunteti mai mult sau mai putin fatis cu progresul...sa va opreasca, tata, gazul si sa il asteptati pe ala al americanilor! Ca aveti impresia ca vin americanii si va salveaza in loc sa invatati si voi cum e cu diplomatia! Ah, voi nu negociati cu teroristii.... asa e, da da da!
Stati pazea, ca iar a aparut grasul cabotin care acum nu mai recunoaste ca a zis ca taranii sunt niste primate si trebuiau exterminati! Si acum, ca si atunci, este si el cu americanii...adica a crezut ca guvernele vor binele oamenilor si si'a luat'o la muye! Dar nu vrea sa deschida subiectul cu boala lu' calache si vaginarea...oare de ce?! Stiinta e o chestie de gratar si betivaneala, asta a aratat pandemia asta. Io nu am vazut'o pe Grosan lasata sa vorbeasca, au vorbit numai impaiati si impaiate, maturatori pe la medicina, atat. Deci despre ce stiinta vorbeste grasul cabotin? Greu de crezut ca un stupar nu are incredere in albine si in propriul lui organism si ca compara un virus de la porc, porumbel cu pojarul, poliomelita, ciuma. Asa e cand nu pui mana pe carte si te duci sa te vaginezi cu seruri cu eficienta zero sau chiar vatamatoare... Pandemia asta a aratat ca oamenii se pot documenta si singuri. Ma rog, aia care au incredere in intuitia lor. Inca unul cazut la "datorie" dupa ce a halit acadeaua americanilor si si'a luat pisu de la americani.
De ce nu m'ai sunat cabotinule cand ardea? Ma suni acuma, cam tarziu. Hai ca pretenii tai aveau tratamentul de calache de la mine, nu cred io ca nu ti'l dadeau si tie. Dar de ce ma mai mir? Vorbim de un speciment cu un orgoliu absolut infect... VA MERITATI SOARTA TOTI ASEMENEA!
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.