Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Shrek » 10 Mai 2022, 22:01

Deși puțin stiu, astăzi a fost " Ziua regelui". TVR, a difuzat un reportaj Regele Mihai: Drumul către casa. Numa ce s-o terminat. Mereu m-am gandit cum ar fi arătat România, daca dupa revolutie revenea la monarhie?! Nu spun ca ar fi fost infinit mai bine, dar cu siguranță nu ar fi fost la nivelul de acum. În orice caz, am fi evitat momentul penibil ca Romania sa fie condusa de un președinte turnător. Si poate nici nu am mai fi auzit urletele lui batistuta : florin catu, președinte! Despre dulap, nici nu mai vorbesc!
Pentru cei care vor sa afle o istorie apropiată de adevăr, recomand vizionarea reportajului! O seara buna, tuturor!
Shrek

Mesajde Cristian IONITA » 10 Mai 2022, 22:11

Romania ar fi arata aproximativ la fel .... aratam cu degetul la politicieni si pe punem lor in carca intreaga responsabilitat ignorand faptul ca fiecare dintre noi are obligatia de a fi implicat si mai ales responsabil.

Am vazut cu groaza acest reportaj din Rusia "provinciala" https://www.youtube.com/watch?v=qfIUYyqLSuU

saracie, lipsa de oportunitati, propaganda nesimtita, minciuna, impostura, incultură, nepasarea fata de individ si fata de valorile umane explica mentalitatea rusului provoncial ... aia asemanatoare cu a multor regiuni "retarde" din Romania (Telorman fruntas) in favoarea a tot felul de personalitati "penale".
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Shrek » 10 Mai 2022, 22:44

Pe un alt tipic, te dădeai de ceasul morții, cum ca vânătorii sunt niste netrebnici, însetați de sânge, bla, bla, bla, făcându -lpe un vânător de p-aci cu ou si oțet! Acu, vaz ca incep sa iti placa filmultele cu morți, cadavre calcinate si ce mai este p-acolo, ca eu nu am plăcerea să văd. Dar dumneata chiar ne recomanzi sa il vedem! Bleah! Cata ipocrizie! Chiar te suporți in atitudinea asta, a dumitale?
"
hmmm .... si pe aici tot "militieneste" se pune problema

la domnisoara simandicoasa din povestea de mai sus si imbracata in animale moarte exista cat de cat un sens "material" pentru sacrificarea animalelor (fie ele salbatice sau domestice) dar vanatoarea "sportiva" ce alt sens in afara de a osoi setea de sange a sportivilor are?

nu stiu unde vede autorul ca marea majoritate s-ar da ca fiind ecologisti ... sau altceva .... faptul ca nu gasesti explicatie in placerea unora de a omora de dragul omorului nu te face musai nici ecologist si nici iubitor de natura.

Cristian IONITA
"
Războiul nu aduce decât moarte. Pământul tot acolo rămâne. Doar " stapanitorii" lui se pot schimba. Asta nu justifică insa uciderea oamenilor fie ca sunt atacatori sau băștinași! In unele cazuri, s-ar putea ca actualii băștinași , in vremurile demult apuse sa fi fost atacatori! Nici asta nu justifică un război! Practic , omenirea asista la al treilea război mondial. Si pentru ce?! Ca apare mereu in istorie câte un descreierat care se crede Napoleon, Gingis han , Suleiman magnificiul sau mai stiu eu ce personaj de la Obreja, dând peste cap si distrugînd tot ce a realizat Europa in cei 77 de ani de pace?!
Shrek

Mesajde Cristian IONITA » 10 Mai 2022, 22:57

Shrekule .... tu in afara de mancat c*cat mai stii si altceva?

Ca nu esti capabil sa intelegi un text simplu nu ma mira ... dar esti te rog amabil sa ne spui de unde ai tras tu concluzia ca eu am "recomandat" vizionarea filmului? Doar pentru ca am facut referire la el? ... tu chiar ca puti a prost :D
Cristian IONITA

Mesajde Bezna Zorilor » 11 Mai 2022, 18:50

Cineva care nu recomanda, nu pune link! E clar ca voiai a impartasi! Dar se poate daca nu da click nimeni? Te superi?

Mi se cam pare ca o jucati pe aia cu occidentalizarea Rusiei... Lasati dracu' graficele, ca v'o da rusul pe unde nu va asteptati! Hai ca astrograma mai aveti sa ii faceti pe antena 3...
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde Shrek » 11 Mai 2022, 19:46

Cristian IONITA scrie:Shrekule .... tu in afara de mancat c*cat mai stii si altceva?
...... tu chiar ca puti a prost :D

Cand te uiti in oglinda si vezi ca esti pr.ost ca noaptea de crăciun, nu te pui sa spargi oglinda, ca tot asa rămâi! Eventual, poti sa vezi de ce îți ploua in gât și să iei măsuri! Oglinda, n-are nici o vina!
Shrek

Mesajde Bezna Zorilor » 12 Mai 2022, 16:34

Shrek scrie:
Cristian IONITA scrie:Shrekule .... tu in afara de mancat c*cat mai stii si altceva?

Cand te uiti in oglinda si vezi ca esti pr.ost ca noaptea de crăciun, nu te pui sa spargi oglinda, ca tot asa rămâi! Eventual, poti sa vezi de ce îți ploua in gât și să iei măsuri! Oglinda, n-are nici o vina!

ESTI DE BELEA!
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde Cristian IONITA » 12 Mai 2022, 18:18

Bezna Zorilor scrie:Cineva care nu recomanda, nu pune link! E clar ca voiai a impartasi! Dar se poate daca nu da click nimeni? Te superi?

Mi se cam pare ca o jucati pe aia cu occidentalizarea Rusiei... Lasati dracu' graficele, ca v'o da rusul pe unde nu va asteptati! Hai ca astrograma mai aveti sa ii faceti pe antena 3...

banuiesc ca o sa ai socul vietii tale .... adevarate revelatii ... dar sa stii ca nu e aplicabil 100% ca daca pui link ... musai si "recomanzi"
cum nu prea tanjesc dupa "populism" ... putin imi pasa de numarul de clickuri .... asta in general .... cu atat mai mult cu privire la acest subiect.

Despre "rus" ... pana una alta de ceva timp se pare ca ramane dator la "dat" ... in schimb da pe afara de "luat" .... gaini, masini de spalat si TV-uri uzate, etc .... si mai ales primeste bataie si multa m.UE ...

uite aici ce spune si domn' presedinte: https://www.europafm.ro/klaus-iohannis- ... ztngPVLyLc

cine are tupeu sa-l contrazica?

si ca sa vezi ca nu-s chiar taliban pe subiect uite si ceva mai pe gustul tau
Fişiere ataşate
280090085_3033537036976523_5720191382238927198_n.jpg
Ultima oară modificat de Cristian IONITA pe 12 Mai 2022, 18:44, modificat 1 dată în total.
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 12 Mai 2022, 18:29

Shrek scrie:

mda .... asta chiar explica de ce-ti lipsesc oglinzile :D

dar ... daca tot ai deschis discutia .... am o rugaminte, recunos ca nu stiu (dar vreau sa aflu) .... care este legatura intre a fi prost si .... noaptea de craciun? ... care ... are legatura cu multe ... dar ... eu nu vad legatura cu prostia.

pana atunci te rog accepta o dedicate:

https://www.youtube.com/watch?v=QRz8uERFQ2g - ATENTIE ... nu este o recomandare ... si nici nu saracesc daca nu dai click :)
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 12 Mai 2022, 18:38

Bezna Zorilor scrie:
Shrek scrie:

ESTI DE BELEA!

uite Shreckule ca in sfarsit dupa ce te-ai tam in stamba ani de zile .... ai si o admiratoare ... FELICITARI .... sunt sigur ca va meritati unul pe celalalt :mrgreen:
Cristian IONITA

Mesajde Shrek » 12 Mai 2022, 19:48

[quote="Cristian

dar ... daca tot ai deschis discutia .... am o rugaminte, recunos ca nu stiu (dar vreau sa aflu) .... care este legatura intre a fi prost si .... noaptea de craciun? ... care ... are legatura cu multe ... dar ... eu nu vad legatura cu prostia.......[/quote]
Evident ca nu înțelegi daca ai cenusarul gol!
Noaptea de crăciun, este una dintre cele mai lungi din an! Prostia, la dumneata ii nemărginită!
In ceea ce o privește pe Bezna, a rămas constanta. Spre deosebire de alții care au o atitudine de......cum bate vântul. Acum ce sa inteleg, pe lângă faptul că ești...nemărginit mai esti si gelos?!
Shrek

Mesajde Cristian IONITA » 13 Mai 2022, 11:06

Shrek scrie:[quote="Cristian

dar ... daca tot ai deschis discutia .... am o rugaminte, recunos ca nu stiu (dar vreau sa aflu) .... care este legatura intre a fi prost si .... noaptea de craciun? ... care ... are legatura cu multe ... dar ... eu nu vad legatura cu prostia.......

Evident ca nu înțelegi daca ai cenusarul gol!
Noaptea de crăciun, este una dintre cele mai lungi din an! Prostia, la dumneata ii nemărginită!
In ceea ce o privește pe Bezna, a rămas constanta. Spre deosebire de alții care au o atitudine de......cum bate vântul. Acum ce sa inteleg, pe lângă faptul că ești...nemărginit mai esti si gelos?![/quote]

stii tu ceva ... dar nu e chiar asa :)

https://ro.wikipedia.org/wiki/Solsti%C8 ... iarn%C4%83 - cam 20-21 decembrie este noaptea a mai lunga

oricum in continuare nu vad lamurita dilema privind prostia si lungimea noptii ... ca daca e pe dintracestea ... la tine universul ar fi la fix :)

Se vede treaba ca lipsa de socializare cu adevarat "afecteaza" ratiunea .... colega Bezna este multe .... dar "atitudinea constanta" chiar nu o caracterizeaza .... la cat o cunosc eu (dar nu am deloc pretentia ca as excela la acest domeniu) chiar cred ca se va considera ofensata de aceasta apreciere (doar imbecilii o tin "langa" pe-a lor).
aprecierea de gelozie chiar ma onoreaza ... dintodeauna au tanjit dupa aprecierea oamenilor cu caracter puteric :D
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 13 Mai 2022, 11:13

revenind .... se pare ca Insula Serpilor este o capcana mortala ptr armata rusa

"deservirea" ei duce la pierderi de tehnica si vieti omenesti ridicate, aseara o noua nava a fost lovita de catre urcainieni
https://www.g4media.ro/inca-o-nava-ruse ... topol.html

Intregare la Radio Erevean:
in ce situatie se considera ca o tara este agresata?
In situatia in care acea tara este atacata fara permisiunea SUA.
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 13 Mai 2022, 11:35

Dedicatie speciala pentru colega ... in situatia in care realizeza adevarul, respectiv ca Putin este un hodorog depasit total de situatie si lasa loc pentru alt personaj de admirat:

https://fb.watch/cZQdUI0EZi/
Cristian IONITA

Mesajde Bezna Zorilor » 13 Mai 2022, 14:20

Singura solutie pentru ca poporul roman sa fie macar pe sfart infierat ca sarbii este sa vina rusii. Nu, nu exista alta cale! Dar pana atunci, bai baieti, ar trebui sa dati la buci bine bine de tot...nu sa va rupeti in texte!
Bezna Zorilor

Mesajde Cristian IONITA » 13 Mai 2022, 14:59

Bezna Zorilor scrie:Singura solutie pentru ca poporul roman sa fie macar pe sfart infierat ca sarbii este sa vina rusii. Nu, nu exista alta cale! Dar pana atunci, bai baieti, ar trebui sa dati la buci bine bine de tot...nu sa va rupeti in texte!

si porcii or sa zboare ... e bine sa ne pastram moralul la inaltime .... pana atunci

cu adevarat recomand - https://www.youtube.com/watch?v=bGNT5Uh-WKw
Cristian IONITA

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE