Balian scrie:yuonyuon scrie:de asta nu mai puteam eu sa dorm acum ca nu sunteti voi deacord cu mine![]()
Apicultorii care citesc aici și în general, au stupine în diferite zone cu condiții de climă, de bază meliferă diferită plus au
feluri de organizare diferite, cu suport diferit de experiență și cu pachete financiare diferite. Noi care scriem aici dorim să
transmitem informații. Ar fi bine, spun eusă transmitem sincer (forte important!) convingerile noastre, felul nostru de
lucru, rezultatele experiențelor noastre și să lăsăm să decidă vizitatorul ce îi este folositor și ce nu. Că sunt de acord sau nu,
nu are importanță mare. Să încercăm să construim un dialog și să facem un shimb de argumente. Analizând argumentele
fiecare putem să construim o viziune mai clară depre munca noastră. Și eu am o convingere pe care vă prezint. Această
convingere nu este bătută în cuie. Suprascriu când primesc o argumentație mai convingătoare decât pe a mea. Important
să documentăm cu ceva palpabil, altfel cum spune d-nul Bucovineanu ”omul venit de departe poate spune orice”.
Putem să rămânem și încuiați în ideile noastre și să dormim liniștit, dar vă spun că eu am învățat ff mult din ce am citit
aici și am reformulat de multe ori convinderea, până ce am ajuns la care o am azi.
incepatorul nu o sa stie niciodata de ce are nevoie...pentru ca nu stie unde greseste.....
lagat de diferentele de clima baza melifera etc...lucrurile astea difere si de la un km la altu...dar cea ce avem toti lafel este albina si comprtamentul ei ...ca sa nu zic de lada ...