Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA

Discutii despre legislatia apicola nationala si europeana , implementare norme UE . A fi un apicultor informat in acest domeniu , inseamna un atu in plus , pentru tine .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Măsura 141„Sprijinirea fermelor agricole de semisubziste

Mesajde pngflorin » 21 Ian 2012, 20:17

buse scrie:revin cu detalii
criteriile de departajare:
CD1 nr de bovine pentru lapte/porcine pentru reproductie/pasari, nr UDE cumulate
CD2 nr porcine la ingrasat/ovine si caprine, nr UDE cumulate
CD 3 suprafata legume ,nr UDE cumulate
CD 4 suprafată pepiniere şi plantaţii de pomi şi arbuşti fructiferi, căpşunării, număr UDE
cumulate
CD5 suprafată pepiniere şi plantaţii de viţă de vie pentru vin (cu excepţia
restructurării/reconversiei plantaţilor de viţă de vie) şi struguri de masă, număr UDE
cumulate
Cd6 suprafată culturi de câmp număr UDE cumulate

deci apicultura cam zero

eu am 40 puncte ( 20 pentru membru in asociatie si 20 zona defavorizata)
CD1 0, CD2 0, CD3 0,068, CD4 0, CD5 0 si CD6 0,009

eu mi-am luat gandul ca proiectul va fi eligibil
sper ca cele doua postari sa fie utile celor care se incadreaza la limita cu punctajul 40

sperante celor care mai spera

Din cele postate mai sus se vad clar criteriile.
pngflorin

Mesajde pngflorin » 21 Ian 2012, 20:22

http://www.madr.ro/pages/dezvoltare_rur ... ectate.pdf

Cei care sa regasesc aici, FELICITARI !

Pasul urmator e infintarea PFA, apoi semnarea contractului si finantarea.
pngflorin

Mesajde robinson » 21 Ian 2012, 20:58

pngflorin scrie:

Eu n-as fi sigur.Ar fi bine de stiut daca s-au finalizat contestatiile si daca cei ce au depus contestatii apar pe lista de selectie partiala.
robinson

Mesajde luku2 » 21 Ian 2012, 21:10

robinson scrie:
pngflorin scrie:

Eu n-as fi sigur.Ar fi bine de stiut daca s-au finalizat contestatiile si daca cei ce au depus contestatii apar pe lista de selectie partiala.

Cred ca nici o persoana care a depus contestatiile nu apare pe lista proiectelor selectate.
Eu unul am avut 40 pct. , am depus contestatie dar nu vad nicaieri o lista cu rezolvarea contestatiilor.
Au fost selectate 11400 de dosare, si cred ca celelalte 2600 vor fi selectate dupa finalizarea contestatiilor.
Asteptam in continuare!
luku2

Mesajde raresica » 21 Ian 2012, 21:37

eu am aparut pe lista.succes si celorlati.
raresica

Mesajde proapis13 » 21 Ian 2012, 23:20

Succes tuturor ce s-au regasit pe lista :!:
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde ves.lucian.zabrani » 22 Ian 2012, 00:33

Adio Uniune Europeana si Fonduri Europene !!! cu 0 puncte , doar vise !!! nici alt proiect nu mai fac !!! l-am mai trimis si pe copilul cel mare sa faca cursul !!!
Vom avea doua diplome !!! si atat !!!
Nu-i bai !!! avem 25 de familii si mergem inainte !!! dupa puterile noastre si cu ajutorul lui Dumnezeu !!!
Daca ma gandeam numai la bani cand m-am apucat de albine , la primavara le vindeam cu tot cu stupi si sigur imi recuperam investitia !!!
Si vulpea a zis ca strugurii sunt acri atunci cand si-a dat seama ca nu poate ajunge la ei !!!
Se poate si fara bani europeni !!! nu asa de usor , ca buni erau , dar se poate !!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde buse » 22 Ian 2012, 14:46

nr de proiecte selectate partial rezulta din cele 14000 alocate - nr contestatiilor si o marja
cei cu contestatii nu sunt afisati.
sunt afisate proiectele in asteptare care incep de la 40 puncte in jos la egalitate de puncte s-au aplicat criteriile de selectie: primii selectati au fost cei care au punctaj la criteriul realizeaza investitie, apoi cei care sunt in asociatie, iar apoi cei sub 40 ani, apoi criteriile de departajare
ultimul selectat (11392) si primul pt asteptare au 40 puncte 20 p pt zona defavorizata si 20 p pt sub 40 ani
la criteriile de departajare de la CD1 pana la CD 5 ambii deponenti au acelasi nr de UDE . Cel selectat are la CD 6 0,123 iar cel in asteptare are CD 6
0 UDE deci selectarea in prima faza s-a facut la acest CD6
Cei care au facut contestatii si au avut peste 40 p(mai mult de 45)nu au fost selectati in raportul partial, dar vor fi selectati in cel final( numai daca nu li se scade punctajul la contestatie nu vor fi selectati)..
Dupa ce se vor finaliza contestatiile se va face completarea pana la 14 000 si se vor ierarhiza in raportul final de selectie.
spre exemplu unul care are 35 puncte si va mai primi 20 p pentru membru in asociatie admitandu-i contestatia (aici au fost cele mai multe contestatii) va fi selectat pentru finantare trecand inaintea mea care am fost selectat cu 40 p.
studiind cele doua tabele dupa siteul madr este clar ca cei cu 0 p si cei cu 20 p nu vor fi selectati.
daca se resping contestatiile, departajarea se va face la 35 p (sunt 2505 proiecte cu 40 si 35 p in asteptare), dar ganditi-va ca sunt si proiecte cu 40 p sau mai mult pentru care au fost depuse contestatii.

o zi buna tuturor
buse

Mesajde pngflorin » 22 Ian 2012, 19:28

Daca sunt 11400 de proiecte selectate plus cele 2600 de contestatii da 14000, astfel ca cei ce apar in lista prezentata in mod cert au proiectul selectat.
pngflorin

Mesajde eugen. » 22 Ian 2012, 19:49

Unde gasesc afisate proiectele in asteptare ? Am doi prieteni ce se asteptau sa aiba 60 de puncte si pentru ca n au dus de la asociatie decat adeverinta s au trezit cu 40 si vream sa vad daca sunt macar pe lista de asteptare.... Constat ca sunt judete precum PH, DB , AG. BZ....etc.... care n au niciun proiect pe lista partiala datorita pierderi celor 20 de puncte... (cele cu asociatia ) . Oare cei de la asociatiatie care le au dat adeverinte nu trebuiau sa stie ca nu i deajuns?
eugen.

Mesajde pngflorin » 22 Ian 2012, 20:03

te referi la cei ce nu au depus contestatie dar sunt sub cei 11392 ?
pngflorin

Mesajde eugen. » 22 Ian 2012, 20:08

pngflorin scrie:te referi la cei ce nu au depus contestatie dar sunt sub cei 11392 ?

da :!:
eugen.

Mesajde pngflorin » 22 Ian 2012, 20:45

eugen. scrie:
pngflorin scrie:te referi la cei ce nu au depus contestatie dar sunt sub cei 11392 ?

da :!:

cauta pe mapd.ro insa nu cred sa fi afisat asa ceva , in mod cert din cele 2600 de contestatii nu toate se vor rezolva pozitiv pt cei in cauza............
pngflorin

Mesajde buse » 22 Ian 2012, 23:08

selecteaza dezvoltare rurala dupa pagina madr.ro iar jos ai rapoarte de selectie, evaluare si contestatii

aici se gasesc proiectele in asteptare si cele respinse
un calcul sumar arata ca nr proiectelor selectate partial plus nr celor in asteptare plus nr contestatiilor (2600 aprox) dau nr proiectelor eligibile de la raportul de evaluare
buse

Mesajde nicu68 » 23 Ian 2012, 19:48

eu m am gasit pe lista sunt fericit.mersi florine pt sait nu il stiam,si vrea sa te mai intreb ceva,daca sti bineinteles,cam cat timp mai dureaza pana ajunge instintarea acasa ?ca eu sunt la munca in paris si as vrea sa stiu apromaxiv data sa stiu cum sa imi rezolv pe aici cu lucru ca sa pot sa vin acasa
nicu68

Mesajde pngflorin » 23 Ian 2012, 20:09

nicu68 scrie:eu m am gasit pe lista sunt fericit.mersi florine pt sait nu il stiam,si vrea sa te mai intreb ceva,daca sti bineinteles,cam cat timp mai dureaza pana ajunge instintarea acasa ?ca eu sunt la munca in paris si as vrea sa stiu apromaxiv data sa stiu cum sa imi rezolv pe aici cu lucru ca sa pot sa vin acasa

din cate am vb cu cei ce mi-au intocmit proiectul, dupa aparitia raportului final de selectie in 15 zile.
pngflorin

AnteriorUrmătorul

Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA